Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám dotaz: jak je to se SMART bodama u Shellky? Počítají se i za LPG? A co bonusy (neděle, 30litrů...).

Mám dotaz: jak je to se SMART bodama u Shellky? Počítají se i za LPG? A co bonusy (neděle, 30litrů...).

jj, body se normálně počítají, bonus jen za 30litrů. nedělní se vztahuje na racing a ten zatím LPG nedělají :p :p

• Autor

Já jen, že dneska jsem bral na Shellce u Znojma a tam měli papír, že na LPG se body nevtahují. Mimochodem cena 15,50Kč. :D:o . Kartu už mám objednanou tak se ptám.

30 korun už neplatí a extra body v neděli jsou i na VPD :palec2:

Já jen, že dneska jsem bral na Shellce u Znojma a tam měli papír, že na LPG se body nevtahují. Mimochodem cena 15,50Kč. :D:o . Kartu už mám objednanou tak se ptám.

Já beru sem tam v Olomouci a body mi v poho připisují.

30 korun už neplatí a extra body v neděli jsou i na VPD :palec2:

was ist das - VPD ?

.

.

.

.

.

.

velke poprsie damy ? :help:

was ist das - VPD ?

.

.

.

.

.

.

velke poprsie damy ? :help:

nene, po vašemu Vela Peňazí Dávám

Neviem ako na shellke ale slovnaft pripisuje.

Neviem ako na shellke ale slovnaft pripisuje.

Na Smart kartu?

Na Smart kartu?

propiskou mu dělají čárky :p

propiskou mu dělají čárky :p

Ty si ale srandista. :p

Zřejmě jiná karta. Chtělo by to info co a jak.

Upraveno od milix

Ty si ale srandista. :p

Zřejmě jiná karta. Chtělo by to info co a jak.

Co vím tak karty má jen Agip a Shell, ostatní maj jen sem tam nějakou akci(za 10litrů 1 kupon na slevu atd.)

O Slovnaftu nic nevím. :p

Už Vám někdo vysvětlil, co se stane když se při tankování něco stane? Např. se při tom popálíte? Pokud vím, zatím se nezměnil v tomto státě předpis pro čerpání LPG- pouze proškolená obsluha ČS .... ani pojišťovna a nikdo jiný se s Vámi nebude bavit, mé ženě se při tankování/proškolená osoba,13 let praxe/ stalo to, že praskla pružina v tankovací pistoli a nepřál bych Vám jak dokáže plyn popálit...

Už Vám někdo vysvětlil, co se stane když se při tankování něco stane? Např. se při tom popálíte? Pokud vím, zatím se nezměnil v tomto státě předpis pro čerpání LPG- pouze proškolená obsluha ČS .... ani pojišťovna a nikdo jiný se s Vámi nebude bavit, mé ženě se při tankování/proškolená osoba,13 let praxe/ stalo to, že praskla pružina v tankovací pistoli a nepřál bych Vám jak dokáže plyn popálit...

Co to tady meleš, my se bavíme o připisování bodů na Shell kartu při tankování LPG. S obsluhou to nemá nic společného. Nechápu tvou odpověď. :help:

• Autor

No, ono se na Shellce můžeš nechat "proškolit" a pak si můžeš tankovat sám. Ale, já jsem na to moc línej

No, ono se na Shellce můžeš nechat "proškolit" a pak si můžeš tankovat sám. Ale, já jsem na to moc línej

To si děláš prdel? To jsem zažil jedině v Chorvatsku, kdy mi řekli ať si natankuju sám. Ale u nás pochybuju. :p

• Autor

Jo, fakt to de. Tankovat může proškolená osoba - daji ti školení (mám dojem, že za 200 bodů - nejsem si jistej jestli je zaplatíš nebo dostaneš) a pak si můžeš tankovat sám. dojedeš k pumpě, dojdeš do kasy, oni ti pustěj stojan, dojdeš si natankovat a pak musíš znova do kasy zaplatit -> moc práce. Mám to radši takhle: zastavím, přiběhne obsluha, načepuje mi, já jí vrazím peníze, sedám a odjezd.

Jo, fakt to de. Tankovat může proškolená osoba - daji ti školení (mám dojem, že za 200 bodů - nejsem si jistej jestli je zaplatíš nebo dostaneš) a pak si můžeš tankovat sám. dojedeš k pumpě, dojdeš do kasy, oni ti pustěj stojan, dojdeš si natankovat a pak musíš znova do kasy zaplatit -> moc práce. Mám to radši takhle: zastavím, přiběhne obsluha, načepuje mi, já jí vrazím peníze, sedám a odjezd.

jj, taky to tak praktikuju. Jen mě zarazilo, že s etady bavíme o Smart bodech a karel začal o proškolování obsluhy. :help:

Ale to je jedno. Hlavně že to jezdí lol lol lol

Já reaguji na to, že jsem slyšel, že SHELL praktikují to, že tě za 150 Kč proškolí na samoobslužné tankování LPG, pak dostaneš kartičku, když dojedeš tankovat tak ji jdeš ukázat, po tankování jdeš zaplatit, takže jdeš o dvě cesty navíc a za to jsem myslel, že dostaváš ty body, jestli je to i na jiných pumpách ta se omlouvám....

To si děláš prdel? To jsem zažil jedině v Chorvatsku, kdy mi řekli ať si natankuju sám. Ale u nás pochybuju. :p

no já to taky zažil v Chorvatsku, ale jednou i u Benziny v Brně na Hviezdoslavově (tuším už je to Slatina) :kuk:

Já reaguji na to, že jsem slyšel, že SHELL praktikují to, že tě za 150 Kč proškolí na samoobslužné tankování LPG, pak dostaneš kartičku, když dojedeš tankovat tak ji jdeš ukázat, po tankování jdeš zaplatit, takže jdeš o dvě cesty navíc a za to jsem myslel, že dostaváš ty body, jestli je to i na jiných pumpách ta se omlouvám....

jj, to jsem nevěděl. V pohodě. My se bavily o bodech který dostáváš za natankované litry beneli nebo nafty a LPG. lol lol

• Autor

No párkrát se mi už stalo, že ženská (nic prototi nim) nebyla schopná tu pistoli zmáčknout. Tak musela nastoupit moje ruka.

No párkrát se mi už stalo, že ženská (nic prototi nim) nebyla schopná tu pistoli zmáčknout. Tak musela nastoupit moje ruka.

Ono to není problém natankovat, ale pokud by se opravdu něco stalo tak jak psal Karel, tak by byl zbytečnej průser. Ať se snaží, však jim za to platíme celkem dost. :p :p :p :p

asi to treba robit v rukaviciach, inak naozaj hrozi to popalenie. :aggressive:

asi to treba robit v rukaviciach, inak naozaj hrozi to popalenie. :aggressive:

žádný rukavice, platím jim dost tak ať tankujou oni. Maximálně jim pak poskytnu první pomoc. lol:p

Loni v Chorvatsku si u toho borec zapálil. Až dokouřil, tak to vypl.Prostě pohoda. :palec2:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.