Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To si děláš prdel? To jsem zažil jedině v Chorvatsku, kdy mi řekli ať si natankuju sám. Ale u nás pochybuju. :p

To se dějou věci, teda...

To já si tankuji na Shellce sám, Přijedu nasadím pistoli natankuju a jdu platit kartou + Smart body. Žádné běhání sem a tam.

No problémo.

Na jiných pumpách tě k tomu nepustí jen loni v létě na dálnici při výjezdu z Brna na Prahu sem zvonil a přišel pikolík a ptal se "vy si neumíte natankovat?" :o

To se dějou věci, teda...

To já si tankuji na Shellce sám, Přijedu nasadím pistoli natankuju a jdu platit kartou + Smart body. Žádné běhání sem a tam.

No problémo.

Na jiných pumpách tě k tomu nepustí jen loni v létě na dálnici při výjezdu z Brna na Prahu sem zvonil a přišel pikolík a ptal se "vy si neumíte natankovat?" :o

Ať se snaží,je to jejich práce :p :p :p :p

Body normálně připisujou i bonusové (akce nebo neděle), tankuju jednou za dva měsíce, plyn používám v přídavném topení na kamionu

Vzhledem k tomu, že když u nás najíždím ke stojanu jsem středem pozornosti, přece jenom málokterý návěs couvá (zasraná jednosměrka a krátká hadice) ke stojanu LPG a než vystoupím, tak už pikolík je nastartovaný u stojanu

Body normálně připisujou i bonusové (akce nebo neděle), tankuju jednou za dva měsíce, plyn používám v přídavném topení na kamionu

Vzhledem k tomu, že když u nás najíždím ke stojanu jsem středem pozornosti, přece jenom málokterý návěs couvá (zasraná jednosměrka a krátká hadice) ke stojanu LPG a než vystoupím, tak už pikolík je nastartovaný u stojanu

To už jsem jednou viděl, jak stojí kamion u stojanu na LPG a čuměl jsem jak puk. Pak mi to ten řidič vysvětlil, protože jsem prý vypadal jako naprostý debil a zoufalec. :p :p :p :p :p

To už jsem jednou viděl, jak stojí kamion u stojanu na LPG a čuměl jsem jak puk. Pak mi to ten řidič vysvětlil, protože jsem prý vypadal jako naprostý debil a zoufalec. :p:p:p:p:p

Tak jsem poučen. Tankovat LPG do kamionu jsem ještě neviděl. :p;);):p

Tak jsem poučen. Tankovat LPG do kamionu jsem ještě neviděl. :p;);):p

Aspoň nebudeš vypadat jako já :p :p :p :p :p

• 3 týdny později...
  • Autor

Tak jsem opět bral plyn na Shellce na trase Znojmo-Brno (asi 10km za Zn) a to bez bodů. Když jsem se ohradil, bylo mi vysvětleno, že plyn na této pumpě nepatří Shellce, ale je to soukromá akce majitele pumpy. Takže pumpa je soukromá a je jen převlečená za Shellku. Aspoň, že maj levnej plyn (15,50Kč)

mna naopak nahovorili po dvoch mesiacoch aby som si vypisal prihlasku na slovnaftke a mozem zberat body. ale ako sa poznam aj tak nebudem zberat ja to furt necham v aute a nechce sa mi tam chodit naspet.

mna naopak nahovorili po dvoch mesiacoch aby som si vypisal prihlasku na slovnaftke a mozem zberat body. ale ako sa poznam aj tak nebudem zberat ja to furt necham v aute a nechce sa mi tam chodit naspet.

Tak ať ti to nějakej kámoš nastřelí 100 hřebíkem do čela :palec2::p :p :p :p :p :p :p :p

staci ze nemam vlasi a s kartou na cele by som celkom vyzeral jak jebo z lesa :p

staci ze nemam vlasi a s kartou na cele by som celkom vyzeral jak jebo z lesa :p

Ale zase by jsi byl velice originální :p chodící reklama na smart kartu a třeba by ti dávali prémiové body :palec2:

Upraveno od montas

kde je ta krasna doba ked bolo mozne dostat nieco zadarmo.

dnes som vdacny aspon za usmev. ale s tou kartou by asi okolo mna usmevy lietali :p

kde je ta krasna doba ked bolo mozne dostat nieco zadarmo.

dnes som vdacny aspon za usmev. ale s tou kartou by asi okolo mna usmevy lietali :p

tak to 100 % a možná by jsi se na nás usmíval z bilbordů kolem D1 :p :p :p

Od 1.3.2008 na Shelce nádherné přívěšky Ferrari. Bohužel jen za natankování 20 litrů V Poweru + doplatek 29,- Kč.

Od 1.3.2008 na Shelce nádherné přívěšky Ferrari. Bohužel jen za natankování 20 litrů V Poweru + doplatek 29,- Kč.

jojo viděl jsem to na plakátu na Shellce v Boskovicích (už asi před týdnem) ... "Sbírejte s námi přívěsky Ferrari"

jojo viděl jsem to na plakátu na Shellce v Boskovicích (už asi před týdnem) ... "Sbírejte s námi přívěsky Ferrari"

Přívěšky jsou super, už mám jeden doma a zítra si jdu pro další :palec2::palec2::palec2:

Přívěšky jsou super, už mám jeden doma a zítra si jdu pro další :palec2::palec2::palec2:

hoď foto ať vím aspoň jak vypadá

hoď foto ať vím aspoň jak vypadá

Hodím to sem zítra,ten PC co mám doma je těsně před smrtí a zítra už mám svůj zpět po reklamaci(nová síťová karta :palec2: )

tak clovece ja cakam jak maly jojo na smrt kartu od slovnaftu a ona nist. az ked mi prisiel v piatok katalog a hovorim ze kde je karta tak moja manzelka zahlasila ze tu kartu uz mam doma dva tyzdne a ze s nou skriabem nanosi na akvariu!!!

kua a uz som mohol mat milion bodov nazbieranych :palec2::palec2::palec2:

tak clovece ja cakam jak maly jojo na smrt kartu od slovnaftu a ona nist. az ked mi prisiel v piatok katalog a hovorim ze kde je karta tak moja manzelka zahlasila ze tu kartu uz mam doma dva tyzdne a ze s nou skriabem nanosi na akvariu!!!

kua a uz som mohol mat milion bodov nazbieranych :palec2::palec2::palec2:

Tak teď si to od ní musíš vybrat v naturáliích :prc::prc::prc::prc:

nestraš clovece !!! :p

to my starsi :prc: jenom v sebaobrane !!!

to ja som s nou pucoval akvarium len som si nevsimol ze to je ta nova karta a ani tie rybicky mi to nepovedali :p

nestraš clovece !!! :p

to my starsi :prc: jenom v sebaobrane !!!

to ja som s nou pucoval akvarium len som si nevsimol ze to je ta nova karta a ani tie rybicky mi to nepovedali :p

A zítra s etě na benzince zeptaj, co jsi s ní dělal že je tak zasran...... :p:p

no mala dnes karta premieru bola sice trochu doleptana ale pumparky hned vedeli ze je nova lebo uz ju odo mna chceli davno. akvarium som radsej zamlcal :p

tak tam hned slavnostne pribudlo 32 bodov a uz listujem v katalogu co si za bodiky vezmem :palec2:

no mala dnes karta premieru bola sice trochu doleptana ale pumparky hned vedeli ze je nova lebo uz ju odo mna chceli davno. akvarium som radsej zamlcal :p

tak tam hned slavnostne pribudlo 32 bodov a uz listujem v katalogu co si za bodiky vezmem :palec2:

za těch 32 bodů to ani neuvezeš :p:p

no nie zajtra ale ked davam kazdy den skoro 30litrov to je 30 bodov budem mat bodov aj na predaj.

kedysi davno este som jazdil na benzin som bral body aj na sheelke a ozaj tolko hluposti co som stade mal to bolo az krute. ale co sa mi najviac pacili veci ktore sa dali brat na esso pumpach. tam mavali ozaj zaujmave vecicky.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.