Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

no nie zajtra ale ked davam kazdy den skoro 30litrov to je 30 bodov budem mat bodov aj na predaj.

kedysi davno este som jazdil na benzin som bral body aj na sheelke a ozaj tolko hluposti co som stade mal to bolo az krute. ale co sa mi najviac pacili veci ktore sa dali brat na esso pumpach. tam mavali ozaj zaujmave vecicky.

Jenže teď na Shellce mají všechno v katalogu drahé a samé pičo.....

Dobré odměny za body u nás mývají i na Agipu a sem tam na ÖMW :palec2:

tak si predstav clovece ako to fajn ide som dal dnes druhy krat kartu a zas 31 litrov a si predstav ze nech sa paci 20 premiovych bodov a za dve tankovania uz cil je tam 83 bodov. to to krasne pribuda zachvilu budem milionar. :p

nepoznam teraz ostatne katalogi lebo benal davam asi len raz za mesiac za 300 a nesledujem ostatne ponuky.

ja to beriem len ako doplnok a nie hlavnu cinnost.

tak si predstav clovece ako to fajn ide som dal dnes druhy krat kartu a zas 31 litrov a si predstav ze nech sa paci 20 premiovych bodov a za dve tankovania uz cil je tam 83 bodov. to to krasne pribuda zachvilu budem milionar. :p

nepoznam teraz ostatne katalogi lebo benal davam asi len raz za mesiac za 300 a nesledujem ostatne ponuky.

ja to beriem len ako doplnok a nie hlavnu cinnost.

i já(LPG do mého a nafta do služebního :p ) ale v tom katalogu je fakt úplný hovn......

tak tankuj na slovensku a uvidis ako sa tu my mame skvele !! :palec2:

cloveka by jeblo :feve:

• 2 týdny později...

no som sa odtrhol z retaze uz mam 350bodov a neviem co s nimi :p za chvilu sa mi ani nevojdu na kartu :palec2:

no som sa odtrhol z retaze uz mam 350bodov a neviem co s nimi :p za chvilu sa mi ani nevojdu na kartu :palec2:

Tak mi kup něco pěkného a pošli mi to :palec2: . Jsme chudá země, nemáme co jíst atd. :p

jsme chuda zeme :palec2:

asi pred rokom som isiel na moravu a colnik sa ma pytal kam idem. tak som povedal ze idem ukazat detom ako si dobre ziju na zapade a on sa ma opytal ze ci idem az do nemecka :palec2::palec2:

som sa smial az do hradista :)

jsme chuda zeme :palec2:

asi pred rokom som isiel na moravu a colnik sa ma pytal kam idem. tak som povedal ze idem ukazat detom ako si dobre ziju na zapade a on sa ma opytal ze ci idem az do nemecka :palec2::palec2:

som sa smial az do hradista :)

Před rokem to bylo špatný, teď už je u nás hej. :palec2: . Dolar za 15 a euro za 24,50 .Za chvíli je doženem :p

len sa moc nerozbiehajte aby ste ich nepredbehli !! :p

aby k vam potom nechodili amerikani jak polaci do anglicka :palec2::)

Dne sjsem prohlížel nový katalog Shell na sezónu 08/09 a chlapci nějak slevnili a dokonce tam zařadily i výrobky firmy NIKE .A celkově snížili počet bodů za výrobky . Konečně :palec2:

to jsou veci !! clovek by vam a aj zavidel ze nike zlacneli. :palec2: tak to treba vyuzit a brat s otvorenou naručou.

ja zatial katalog nesledujem ale usilovne zbieram body dnes 476 a kazdym dnom pribudaju jucha cha. :palec2:

milion litrov - milion bodov ! :p

to jsou veci !! clovek by vam a aj zavidel ze nike zlacneli. :palec2: tak to treba vyuzit a brat s otvorenou naručou.

ja zatial katalog nesledujem ale usilovne zbieram body dnes 476 a kazdym dnom pribudaju jucha cha. :palec2:

milion litrov - milion bodov ! :p

Já mám za loňský rok 3200 bodů a nic se za to nedá pořádně koupit, až od 4t bodů se sem tam dá nějaká kravina

Upraveno od montas

mna jebne ze 3200 bodov a ze nieco mi kup. :aggressive: ty by si mal kupit nieco nam vsetkym :p

mna jebne ze 3200 bodov a ze nieco mi kup. :aggressive: ty by si mal kupit nieco nam vsetkym :p
Sám mám málo :p . Ty body mám za moje šedivé vlasy z D1 a popjíždění po práglu :p:p
  • 1 měsíc později...

to pekne pribuda ja uz mam 1030 bodov. ale co ma tesi viac ze nafta isla hore aj benzin zdrazel a nas plyneček sa furt drži hura hura hura :palec2:

to pekne pribuda ja uz mam 1030 bodov. ale co ma tesi viac ze nafta isla hore aj benzin zdrazel a nas plyneček sa furt drži hura hura hura :palec2:

vcera som naprdel plyn do nadrzky za 21,50.-

kedy prejdeme "letne" ceny ??

kua, lebo Slovnaft sa drzi na 22,50.-

obavam se ze uz asi nikdy, benzin jde nahoru (hlasili celorepublikový průměr asi 32,5) takže plyn už asi podrží :aggressive:

Jj barel ropy byl včera za 123 dolarů :aggressive:

Jj barel ropy byl včera za 123 dolarů :aggressive:

no aspon kozmeticky by to mohli upravit.... :prc:

zase na druhou stranu, pokud bude benelín přes léto za 33 a LPG zůstane aspoň na těch 15,5, tak nikterak truchlit nebudu :p

zase na druhou stranu, pokud bude benelín přes léto za 33 a LPG zůstane aspoň na těch 15,5, tak nikterak truchlit nebudu :p
Kéž by, ale někde psaly že LPG vyleze na skoro 17,- kč. Tak uvidíme ;)

nech stoji aj 30 mna potesi uz len to ze je lacnejsi ako benzin a nafta :palec2: trala la trala la.

ja tankujem slovnaft 21,50 a v tn je slovnaft 21,90 ale to su len haliere takze v klidu nas nedostanu a dnes nam schvalili od noveho roku to bude 70centov :palec2:

• 3 týdny později...

Takže priatelila, dozvedel som sa že od 1.6.2008 by mal byť plyn oslobodený od spotrebnej dane a mohol by ísť dole s cenou možno až o 4 Sk za liter !!! Až sa mi tomu nechce veriť. :p

Upraveno od Bugy

to pan fico lolfuck nedovoli ale zelanie je to pekne aj ja chcem take !

naopak nedavno slovnaft zdrazel v tepliciach 21,9 a banovce 22,3 takze 40 halierov.

ale furt menej jak benzin :p trala la

• 4 týdny později...

dnes som dosiahol na slovnaftke 2026 bodov. :palec2: este 10 tisic a nieco si objednam :p

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.