Přejít na obsah

Délka kabelu antény

Doli

Doporučené příspěvky

no to asi bude treba vyskúšať, skús tú anténu priložiť na strop v mieste kde je anténa na streche, a skús ťahať kábel po strope cez A stĺpik vodiča až do palubky a uvidíš.

Prijde az zitra. Ale urcite to je malo. :feve:

Musim koupit jeste prodluzovaci kabel pro GPS a GSM.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

upozorňuju, že sem to nikdy neměl rozebraný, ale podle mě je ve stropě pod anténou taky FAKRA spojovací konektor, takže tahle anténa by šla napojit do něj, otázkou pak zůstává, kam dát těch 1,7m kabelu ve stropě :feve:

Editováno: , autor: rolbar
Odkaz ke komentáři

upozorňuju, že sem to nikdy neměl rozebraný, ale podle mě je ve stropě pod anténou tak FAKRA spojovací konektor, takže tahle anténa by šla napojit do něj, otázkou pak zůstává, kam dát těch 1,7m kabelu ve stropě :feve:

Jo, prave to me taky zarazi. Kabely jsou k antene dlouhy 1,7m coz asi k propojeni k radiu nestaci. Firma od niz jsem koupil antenu nabizi prodluzovaci kabel 6m pro GPS a GSM. Ale nevim jak je to prave s FM? U anteny uz je konektor pro pripojeni k radiu a prave nevim jestli to pujde teda napojit na ten soucasny kabel u zadniho okna. No snad se tam ty kabely nejak vejdou. :feve:

Odkaz ke komentáři

Jo, prave to me taky zarazi. Kabely jsou k antene dlouhy 1,7m coz asi k propojeni k radiu nestaci. Firma od niz jsem koupil antenu nabizi prodluzovaci kabel 6m pro GPS a GSM. Ale nevim jak je to prave s FM? U anteny uz je konektor pro pripojeni k radiu a prave nevim jestli to pujde teda napojit na ten soucasny kabel u zadniho okna. No snad se tam ty kabely nejak vejdou. :feve:

pokud tam už máš 3 anténu, tak ve stropě budou i 3 spojky, je asi lepší tam namotat někam 1,7m kabelu než tahat 1,7 + 6m z toho ti min 4m zbydou ;)

Odkaz ke komentáři

tak je to v prodeji takto

kabel k rádiu 1Z1 035 550 C

kabel k navině 1Z1 035 752 C cca 1500,-Kč

kabel k HF 1Z1 035 723 G - tady si nejsem jistej, jsou tam dvě varianty HF nebo příprava pro HF

je to pro vozidla s hlavovými airbagy

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...