Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Caues pane..Tak jak to vypada?Uz jsi vykoumal neco noveho?

• Autor
Caues pane..Tak jak to vypada?Uz jsi vykoumal neco noveho?

No jasny. Uz mam doma antenni redukce. Ted cekam jen na prodluzovaci kabely z nemecka pro pro GPS a GSM. A o vikendu bych chtel zacit s montazi.... :)

No jasny. Uz mam doma antenni redukce. Ted cekam jen na prodluzovaci kabely z nemecka pro pro GPS a GSM. A o vikendu bych chtel zacit s montazi.... :)

A jak jsi to vyresil s tema kabelama?Ten kabel 1,7 metru natanes kam to pujde a pak to napojis,nebo ho nekde stocis a celou dylku nastavis prodluzovacima kabelama?

• Autor
A jak jsi to vyresil s tema kabelama?Ten kabel 1,7 metru natanes kam to pujde a pak to napojis,nebo ho nekde stocis a celou dylku nastavis prodluzovacima kabelama?

No tak, kabel k antene jse dlouhej 1,7m. Zatim navigaci nemam. Takze mam antenu jen s FM. Vsechny konektory na ty ploutvicce jsou FAKRA. Takze ja jsem potreboval sehnat rekukce z Fakra na RAKU. Takze jsem musel koupit dve redukce (Fakra UNI-FME samice na FME samec-RAKU) abych to mohl pripojit na jiz natazenej kabel k radiu. No a GPS a GSM jsem koupil z Nemecka dva kabely (6m) s koncovkama FAKRA UNI. Takze pak staci jen napojit a nekam sikovne smotat kabel aby neprekazel.

Vecer hodim fotky tech konektoru.

Upraveno od Doli

• Autor

Tak jsem udelal par fotek.

• Autor

Konektor FAKRA od ploutvicky, z toho jsem potreboval dostat konektor RAKU, takze jsem musel koupit 2 adaptery.

Konektor FAKRA od ploutvicky, z toho jsem potreboval dostat konektor RAKU, takze jsem musel koupit 2 adaptery.

Tak to je tedy slušná stavebnice . Zkoušel jsi to katalogové číslo z antény zadat do Etky ?

• Autor
Tak to je tedy slušná stavebnice . Zkoušel jsi to katalogové číslo z antény zadat do Etky ?

Jo jako docela jsem byl rozladenej z tech konektoru...Ale ted uz by to melo byt v pohode.

Ne, nezkousel.

Jo jako docela jsem byl rozladenej z tech konektoru...Ale ted uz by to melo byt v pohode.

Ne, nezkousel.

Takže podle Etky je cena 2160,- Kč , ještě zavolám známému jak se to propojuje a pro který model Audi to je určený.

Ty jo,dobra stavebnice, to ma Bburago recht.... :o Ale tve info myslim dobre.. ;) Jsem zvedavej,jak to bude makat..

• Autor

Myslim ze pro A3. Ale original ma jen GPS a GSM.

• Autor
Ty jo,dobra stavebnice, to ma Bburago recht.... :o Ale tve info myslim dobre.. ;) Jsem zvedavej,jak to bude makat..

Uz se tesim az to namontuju!! :) Pak to hned nafotim...

Myslim ze pro A3. Ale original ma jen GPS a GSM.

To je ale naky divny ne?Jak to,ze kdyz je to neoriginal,ze ma tohle cilo dilu? :o Jako ze by to ti typci,co jsi to u nich koupil upravili?

Jinak se taky tesim na fotos.. ;)

Upraveno od Martyp

• Autor
To je ale naky divny ne?Jak to,ze kdyz je to neoriginal,ze ma tohle cilo dilu? :o Jako ze by to ti typci,co jsi to u nich koupil upravili?

Jinak se taky tesim na fotos.. ;)

Je to original, oni to upravili. Pridelali FM. :)

Je to original, oni to upravili. Pridelali FM. :)

Aaaaaha,tak to potom jo.. ;)

• Autor

Tak tady uz je par fotek. Jeste zitra udelam dalsi. Ted uz je tma...

• 7 let později...

Jen pro info...

pro combi s hlavovými airbagy je délka kabelu 7,3m? GPS, FM, DAB

Svod pro GSM se táhne pravou stranou?

svod pro GSM jde L stranou auta a za palubkou jde na P stranu do HF/držáku

Super, takže délka je těch 7,3m předpokládám, jde mi o jednotku pod sedačkou spolujezdce.

přesně tak, stejnak jako ND nekoupíš jiné svody než na combi s bagy, jiné délky se tuším nedělají

ony paj ksou jen ty metrový prodlužky... kabely si stejně budu dělat, takže mě šlo jen o tu délku.

Což mě ale přivádí na myšlenku... ony jsou ty svody i pro FM a GPS stejně dlouhé, to abych měl v kufru skoro 1-1,5m vyvázaný :)

Děkuji moc...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.