Únor 11, 200817 r Autor Caues pane..Tak jak to vypada?Uz jsi vykoumal neco noveho? No jasny. Uz mam doma antenni redukce. Ted cekam jen na prodluzovaci kabely z nemecka pro pro GPS a GSM. A o vikendu bych chtel zacit s montazi....
Únor 11, 200817 r No jasny. Uz mam doma antenni redukce. Ted cekam jen na prodluzovaci kabely z nemecka pro pro GPS a GSM. A o vikendu bych chtel zacit s montazi.... A jak jsi to vyresil s tema kabelama?Ten kabel 1,7 metru natanes kam to pujde a pak to napojis,nebo ho nekde stocis a celou dylku nastavis prodluzovacima kabelama?
Únor 11, 200817 r Autor A jak jsi to vyresil s tema kabelama?Ten kabel 1,7 metru natanes kam to pujde a pak to napojis,nebo ho nekde stocis a celou dylku nastavis prodluzovacima kabelama? No tak, kabel k antene jse dlouhej 1,7m. Zatim navigaci nemam. Takze mam antenu jen s FM. Vsechny konektory na ty ploutvicce jsou FAKRA. Takze ja jsem potreboval sehnat rekukce z Fakra na RAKU. Takze jsem musel koupit dve redukce (Fakra UNI-FME samice na FME samec-RAKU) abych to mohl pripojit na jiz natazenej kabel k radiu. No a GPS a GSM jsem koupil z Nemecka dva kabely (6m) s koncovkama FAKRA UNI. Takze pak staci jen napojit a nekam sikovne smotat kabel aby neprekazel. Vecer hodim fotky tech konektoru. Upraveno Únor 11, 200817 r od Doli
Únor 11, 200817 r Autor Konektor FAKRA od ploutvicky, z toho jsem potreboval dostat konektor RAKU, takze jsem musel koupit 2 adaptery.
Únor 11, 200817 r Konektor FAKRA od ploutvicky, z toho jsem potreboval dostat konektor RAKU, takze jsem musel koupit 2 adaptery. Tak to je tedy slušná stavebnice . Zkoušel jsi to katalogové číslo z antény zadat do Etky ?
Únor 11, 200817 r Autor Tak to je tedy slušná stavebnice . Zkoušel jsi to katalogové číslo z antény zadat do Etky ? Jo jako docela jsem byl rozladenej z tech konektoru...Ale ted uz by to melo byt v pohode. Ne, nezkousel.
Únor 12, 200817 r Jo jako docela jsem byl rozladenej z tech konektoru...Ale ted uz by to melo byt v pohode.Ne, nezkousel. Takže podle Etky je cena 2160,- Kč , ještě zavolám známému jak se to propojuje a pro který model Audi to je určený.
Únor 12, 200817 r Ty jo,dobra stavebnice, to ma Bburago recht.... Ale tve info myslim dobre.. Jsem zvedavej,jak to bude makat..
Únor 12, 200817 r Autor Tak to je tedy slušná stavebnice . Zkoušel jsi to katalogové číslo z antény zadat do Etky ? Myslim ze pro A3. Ale original ma jen GPS a GSM.
Únor 12, 200817 r Autor Ty jo,dobra stavebnice, to ma Bburago recht.... Ale tve info myslim dobre.. Jsem zvedavej,jak to bude makat.. Uz se tesim az to namontuju!! Pak to hned nafotim...
Únor 12, 200817 r Myslim ze pro A3. Ale original ma jen GPS a GSM. To je ale naky divny ne?Jak to,ze kdyz je to neoriginal,ze ma tohle cilo dilu? Jako ze by to ti typci,co jsi to u nich koupil upravili? Jinak se taky tesim na fotos.. Upraveno Únor 12, 200817 r od Martyp
Únor 12, 200817 r Autor To je ale naky divny ne?Jak to,ze kdyz je to neoriginal,ze ma tohle cilo dilu? Jako ze by to ti typci,co jsi to u nich koupil upravili?Jinak se taky tesim na fotos.. Je to original, oni to upravili. Pridelali FM.
Květen 27, 201510 r Jen pro info... pro combi s hlavovými airbagy je délka kabelu 7,3m? GPS, FM, DAB Svod pro GSM se táhne pravou stranou?
Květen 30, 201510 r Super, takže délka je těch 7,3m předpokládám, jde mi o jednotku pod sedačkou spolujezdce.
Květen 30, 201510 r přesně tak, stejnak jako ND nekoupíš jiné svody než na combi s bagy, jiné délky se tuším nedělají
Květen 30, 201510 r ony paj ksou jen ty metrový prodlužky... kabely si stejně budu dělat, takže mě šlo jen o tu délku. Což mě ale přivádí na myšlenku... ony jsou ty svody i pro FM a GPS stejně dlouhé, to abych měl v kufru skoro 1-1,5m vyvázaný Děkuji moc...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.