Martyp Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Caues pane..Tak jak to vypada?Uz jsi vykoumal neco noveho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Caues pane..Tak jak to vypada?Uz jsi vykoumal neco noveho? No jasny. Uz mam doma antenni redukce. Ted cekam jen na prodluzovaci kabely z nemecka pro pro GPS a GSM. A o vikendu bych chtel zacit s montazi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 No jasny. Uz mam doma antenni redukce. Ted cekam jen na prodluzovaci kabely z nemecka pro pro GPS a GSM. A o vikendu bych chtel zacit s montazi.... A jak jsi to vyresil s tema kabelama?Ten kabel 1,7 metru natanes kam to pujde a pak to napojis,nebo ho nekde stocis a celou dylku nastavis prodluzovacima kabelama? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 (editace) A jak jsi to vyresil s tema kabelama?Ten kabel 1,7 metru natanes kam to pujde a pak to napojis,nebo ho nekde stocis a celou dylku nastavis prodluzovacima kabelama? No tak, kabel k antene jse dlouhej 1,7m. Zatim navigaci nemam. Takze mam antenu jen s FM. Vsechny konektory na ty ploutvicce jsou FAKRA. Takze ja jsem potreboval sehnat rekukce z Fakra na RAKU. Takze jsem musel koupit dve redukce (Fakra UNI-FME samice na FME samec-RAKU) abych to mohl pripojit na jiz natazenej kabel k radiu. No a GPS a GSM jsem koupil z Nemecka dva kabely (6m) s koncovkama FAKRA UNI. Takze pak staci jen napojit a nekam sikovne smotat kabel aby neprekazel. Vecer hodim fotky tech konektoru. Editováno: 11. Únor 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Tak jsem udelal par fotek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Konektor FAKRA od ploutvicky, z toho jsem potreboval dostat konektor RAKU, takze jsem musel koupit 2 adaptery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 11. Únor 2008 Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Konektor FAKRA od ploutvicky, z toho jsem potreboval dostat konektor RAKU, takze jsem musel koupit 2 adaptery. Tak to je tedy slušná stavebnice . Zkoušel jsi to katalogové číslo z antény zadat do Etky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 11. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2008 Tak to je tedy slušná stavebnice . Zkoušel jsi to katalogové číslo z antény zadat do Etky ? Jo jako docela jsem byl rozladenej z tech konektoru...Ale ted uz by to melo byt v pohode. Ne, nezkousel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Jo jako docela jsem byl rozladenej z tech konektoru...Ale ted uz by to melo byt v pohode.Ne, nezkousel. Takže podle Etky je cena 2160,- Kč , ještě zavolám známému jak se to propojuje a pro který model Audi to je určený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Ty jo,dobra stavebnice, to ma Bburago recht.... Ale tve info myslim dobre.. Jsem zvedavej,jak to bude makat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Tak to je tedy slušná stavebnice . Zkoušel jsi to katalogové číslo z antény zadat do Etky ? Myslim ze pro A3. Ale original ma jen GPS a GSM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Ty jo,dobra stavebnice, to ma Bburago recht.... Ale tve info myslim dobre.. Jsem zvedavej,jak to bude makat.. Uz se tesim az to namontuju!! Pak to hned nafotim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 (editace) Myslim ze pro A3. Ale original ma jen GPS a GSM. To je ale naky divny ne?Jak to,ze kdyz je to neoriginal,ze ma tohle cilo dilu? Jako ze by to ti typci,co jsi to u nich koupil upravili? Jinak se taky tesim na fotos.. Editováno: 12. Únor 2008, autor: Martyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 12. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 To je ale naky divny ne?Jak to,ze kdyz je to neoriginal,ze ma tohle cilo dilu? Jako ze by to ti typci,co jsi to u nich koupil upravili?Jinak se taky tesim na fotos.. Je to original, oni to upravili. Pridelali FM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Únor 2008 Sdílet Vloženo 13. Únor 2008 Je to original, oni to upravili. Pridelali FM. Aaaaaha,tak to potom jo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 16. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Tak tady uz je par fotek. Jeste zitra udelam dalsi. Ted uz je tma... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Jen pro info... pro combi s hlavovými airbagy je délka kabelu 7,3m? GPS, FM, DAB Svod pro GSM se táhne pravou stranou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 svod pro GSM jde L stranou auta a za palubkou jde na P stranu do HF/držáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Super, takže délka je těch 7,3m předpokládám, jde mi o jednotku pod sedačkou spolujezdce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 přesně tak, stejnak jako ND nekoupíš jiné svody než na combi s bagy, jiné délky se tuším nedělají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 30. Květen 2015 Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 ony paj ksou jen ty metrový prodlužky... kabely si stejně budu dělat, takže mě šlo jen o tu délku. Což mě ale přivádí na myšlenku... ony jsou ty svody i pro FM a GPS stejně dlouhé, to abych měl v kufru skoro 1-1,5m vyvázaný Děkuji moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.