Červen 3, 200817 r no pani, zohnal som si teplovzdusnu pistol a zajtra idem na to...najprv to samozrejme budem skusat v kufri na tom plaste aby som neposahal palubovku...skusim to nafotit pred a po ak by to niekoho zaujimalo
Červen 4, 200817 r no pani, zohnal som si teplovzdusnu pistol a zajtra idem na to...najprv to samozrejme budem skusat v kufri na tom plaste aby som neposahal palubovku...skusim to nafotit pred a po ak by to niekoho zaujimalo no nevím, poškrábané plasty třeba u prahů ano, ale ten měkčenej plast na palubovce se bude asi hned škvařit, bud hodně opatrnej !
Červen 4, 200817 r tu hornu cast palubovky nebudem robit, to nemam poskrkane...ale myslim ten druh plastu ako je na spolujazdcovej skrinke alebo na sedadle...ale prv skusim kufor keby daco
Únor 8, 200916 r no pani, zohnal som si teplovzdusnu pistol a zajtra idem na to...najprv to samozrejme budem skusat v kufri na tom plaste aby som neposahal palubovku...skusim to nafotit pred a po ak by to niekoho zaujimalo Rad by som videl tie fotos pred a po ak mas...
Listopad 29, 200915 r Fabia CLASSIC mr. 2004 farba inter. seda Dnes som otvoril schranku spolujazdca , a po otvoreni sa klucka otvarania schranky nevratila do povodnej polohy.. ...je taka volna, samozrejme jazycky na stranach funguju OK. Da sa to nejako rozbrat ? a spravit ? Alebo vymena kus za kus.... ???
Prosinec 9, 200915 r tak som tu schranku rozobral.... (rozpolil) ...a vysledok je ten, že sa to už nedá spojiť normálne.... ledaže sekundovým lepidlom alebo nahriať spoje... a čo sa týka tej páčky na otváranie schránky.... ktorá sa nevracala do pôvodnej polohy tak to sa na 90% nedá urobiť lebo aj to je zaliate v plate.... takže VÝMENA
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.