pajko Vloženo 3. Červen 2008 Sdílet Vloženo 3. Červen 2008 no pani, zohnal som si teplovzdusnu pistol a zajtra idem na to...najprv to samozrejme budem skusat v kufri na tom plaste aby som neposahal palubovku...skusim to nafotit pred a po ak by to niekoho zaujimalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 no pani, zohnal som si teplovzdusnu pistol a zajtra idem na to...najprv to samozrejme budem skusat v kufri na tom plaste aby som neposahal palubovku...skusim to nafotit pred a po ak by to niekoho zaujimalo no nevím, poškrábané plasty třeba u prahů ano, ale ten měkčenej plast na palubovce se bude asi hned škvařit, bud hodně opatrnej ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajko Vloženo 4. Červen 2008 Sdílet Vloženo 4. Červen 2008 tu hornu cast palubovky nebudem robit, to nemam poskrkane...ale myslim ten druh plastu ako je na spolujazdcovej skrinke alebo na sedadle...ale prv skusim kufor keby daco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kraki Vloženo 8. Únor 2009 Sdílet Vloženo 8. Únor 2009 no pani, zohnal som si teplovzdusnu pistol a zajtra idem na to...najprv to samozrejme budem skusat v kufri na tom plaste aby som neposahal palubovku...skusim to nafotit pred a po ak by to niekoho zaujimalo Rad by som videl tie fotos pred a po ak mas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Fabia CLASSIC mr. 2004 farba inter. seda Dnes som otvoril schranku spolujazdca , a po otvoreni sa klucka otvarania schranky nevratila do povodnej polohy.. ...je taka volna, samozrejme jazycky na stranach funguju OK. Da sa to nejako rozbrat ? a spravit ? Alebo vymena kus za kus.... ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cartmanko Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 rozlomit sa to da ale je to loteria. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 29. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2009 Tak to som si myslel.... hop alebo trop... ine navrhy ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mischo77 Vloženo 9. Prosinec 2009 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2009 tak som tu schranku rozobral.... (rozpolil) ...a vysledok je ten, že sa to už nedá spojiť normálne.... ledaže sekundovým lepidlom alebo nahriať spoje... a čo sa týka tej páčky na otváranie schránky.... ktorá sa nevracala do pôvodnej polohy tak to sa na 90% nedá urobiť lebo aj to je zaliate v plate.... takže VÝMENA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.