kejda Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 je to tak no coment Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 Sekat ruce ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 7. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 To Martyp: ano, měl jsem krátce Supa (tohoto necelé 3 týdny)... Octavii jsem nechal přítelkyni, ale už s ní zase jezdim ja... Prvotní šok jsem už překonal, tak snad něco pro upřesnění. Auto samo pojištěné bylo, ale problém je v tom, že Policie ještě spis nestačila ani odložit a tudíž pojišťovna ani plnit. Auto se našlo 14 dní po odcizení asi 50 km od místa krádeže. Ted mám nepoužitelnej vrak a vůbec nevim co s tim. Likvidátor se na to ještě ani nestihl přijet podívat... Nechali tam jenom koženou ručku... Jinak auto bylo rok 2006... splnil jsem si sen, ale moc jsem si ho neužil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 7. Únor 2008 Sdílet Vloženo 7. Únor 2008 To Martyp: ano, měl jsem krátce Supa (tohoto necelé 3 týdny)... Octavii jsem nechal přítelkyni, ale už s ní zase jezdim ja...Prvotní šok jsem už překonal, tak snad něco pro upřesnění. Auto samo pojištěné bylo, ale problém je v tom, že Policie ještě spis nestačila ani odložit a tudíž pojišťovna ani plnit. Auto se našlo 14 dní po odcizení asi 50 km od místa krádeže. Ted mám nepoužitelnej vrak a vůbec nevim co s tim. Likvidátor se na to ještě ani nestihl přijet podívat... Nechali tam jenom koženou ručku... Jinak auto bylo rok 2006... splnil jsem si sen, ale moc jsem si ho neužil... Hruza - tohle je opravdu hrozny - ja bych byl v psychicky v prd. Nejakeho zlodejicka nacapat tak slibuji ze to neprezije bez uhony - to jen pokud to tady nekdo cte a ma s kradezema zkusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 Ted mám nepoužitelnej vrak a vůbec nevim co s tim. Likvidátor se na to ještě ani nestihl přijet podívat... nepoužitelnej půlmotor, co ti tam zbyl bude jen v případě prasklého bloku, aby ti nezapočítal jeho hodnotu do upotřebitelných zbytků, takže .... , pak asi bude počítat káru, chjo, zkus se s ním domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarkov Vloženo 8. Únor 2008 Sdílet Vloženo 8. Únor 2008 toto je hrozne,clovek aby nic nerobil ,len striehol kto kde ho chce okradnut ,je mi stoho smutno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.