Únor 6, 200817 r hm, v každém případě začít jedním a pak se uvidí stejně jsou ty naše fabule kouzelné . Vždy nás dokážou něčím překvapit
Únor 6, 200817 r dnes je to nějaké divné, už mi 3x zamrzl net ... asi Bill někde udělal chybu musíš si doma taky trochu zatopit, nesmíš pořád jen šetřit na dovolenou :p :p
Únor 6, 200817 r Autor počkej až po čidlu a termostatu.Mohlo by být těsnění pod ním prasklé, měl jsem to Feldě s podtlakem a běželo to chvilinkama na 3 válce a nemělo to výkon. Ale jak říkám nejdříve jedno a pak se uvidí ok, ved to az tak nehori, teda zatial mas pravdu, najskor jedno a potom druhe
Únor 7, 200817 r ok, ved to az tak nehori, teda zatial mas pravdu, najskor jedno a potom druhe ked mas teple starty az na 3-4 krat, je cidlo v pytli.
Únor 7, 200817 r Pro Robko: pokud máš na Vagu závady na vstřikovačích tak napiš všem co máš vlastně v autě namontované, na 100% tam nemáš vstřikování a navíc máš odpojené vstřikovače jen relátkem a nejsou tam emulátory, proto ti to píše závady vtřikovačů + sonda, to mohou být závady při provozu na LPG/nebránící provozu/, ostatní nemají nic společného s plynem....
Únor 8, 200817 r Pro Robko: pokud máš na Vagu závady na vstřikovačích tak napiš všem co máš vlastně v autě namontované, na 100% tam nemáš vstřikování a navíc máš odpojené vstřikovače jen relátkem a nejsou tam emulátory, proto ti to píše závady vtřikovačů + sonda, to mohou být závady při provozu na LPG/nebránící provozu/, ostatní nemají nic společného s plynem.... má podtlak, prooto ty chyby vstřikovačů
Únor 8, 200817 r Autor má podtlak, prooto ty chyby vstřikovačů jo, dik malta, presne tak, mam podtlak a na ostatne uz som si dal objednat diely, uz aby to dorazilo, hned to vymenim ked sa k tomu dostanem teda termostat a cidlo teploty na motore
Únor 8, 200817 r jo, dik malta, presne tak, mam podtlak a na ostatne uz som si dal objednat diely, uz aby to dorazilo, hned to vymenim ked sa k tomu dostanemteda termostat a cidlo teploty na motore roberto : daj si do podpisu typ LPG zariadenia, please
Únor 18, 200817 r Autor tak podavam prve informacie a zmene a oprave, cez vikend som sa aj napriek nepriazne pocasia (bola kur..ska zima) pustil do vymeny termostatu, cidla teploty a ked uz to mam otvorene tak aj vymeny chladiacej kvapaliny trvalo to celko asi 2 hodinky aj s cigaretkou a priebeznim zohriatim sa este som dal potom dostelovat privod plynu a hustotu zmesi a siel som to previezt, je to rozdiel, aspom zatial sa mi to tak javi, auto uz nejde stale v studenom rezime ale krasne sa zatial vzdy preplo do tepleho, rucicka na budikoch sa uz tiez zobudila a ukazuje teplotu jazda je hladsia a netrha to tolko, mam pocit, ze je aj trosku zivsie to auti cas ukaze aka bude spotreba po oprave dufam ze uz sa nevysplham na 10l
Únor 18, 200817 r tak podavam prve informacie a zmene a oprave, cez vikend som sa aj napriek nepriazne pocasia (bola kur..ska zima) pustil do vymeny termostatu, cidla teploty a ked uz to mam otvorene tak aj vymeny chladiacej kvapaliny trvalo to celko asi 2 hodinky aj s cigaretkou a priebeznim zohriatim sa este som dal potom dostelovat privod plynu a hustotu zmesi a siel som to previezt, je to rozdiel, aspom zatial sa mi to tak javi, auto uz nejde stale v studenom rezime ale krasne sa zatial vzdy preplo do tepleho, rucicka na budikoch sa uz tiez zobudila a ukazuje teplotu jazda je hladsia a netrha to tolko, mam pocit, ze je aj trosku zivsie to auti cas ukaze aka bude spotreba po oprave dufam ze uz sa nevysplham na 10l ty vole, já všechny práce stále odsouvám až bude tepleji . jinak přeji ať je to už v poho.
Únor 18, 200817 r .....este som dal potom dostelovat privod plynu a hustotu zmesi a siel som to previezt, je to rozdiel, aspom zatial sa mi to tak javi, auto uz nejde stale v studenom rezime ale krasne sa zatial vzdy preplo do tepleho, rucicka na budikoch sa uz tiez zobudila a ukazuje teplotu....... ako ste stelovali "privod plynu a hustotu zmesi" ?? ako zistis to prepnutie na teply rezim ? Upraveno Únor 18, 200817 r od colins
Únor 18, 200817 r ako ste stelovali "privod plynu a hustotu zmesi" ??ako zistis to prepnutie na teply rezim ? píchneš ŘJ na Notebook a jedeš a šteluješ, jak jinak
Únor 18, 200817 r Autor ako ste stelovali "privod plynu a hustotu zmesi" ??ako zistis to prepnutie na teply rezim ? teply rezim sme odhadovali podla otaciek motora, ze ked uz prepne tak klesnu na 800 ot a konecne mi zacala cirkulovat aj voda v chladici ked to bolo zohriate ked to jazdilo na studeny rezim tak to bol problem aj po hodine rozbehnut na krizovatke mal som chut to potlacit a strasne to zvyklo skakat a trhat to auto, teraz to uz ide lahucko rozbehnut a musim si zvyknut na rychlejsie preradovanie a jmnejsi plyn lebo mi to teraz lieta do otaciek privod plynu, teda hustotu zmesi mi nastavoval pritulkinin otec, on ked este robil v servise to montoval do aut a ma doma taku nejaku sondu, ktoru pripoji na RJ plynu a potom podla toho ako sa to sprava pritahuje alebo povoluje nejaky srobik na splynovaci, spotrebu musim odsledovat asi po 2 az 3 nadrziach plynu
Únor 18, 200817 r Autor píchneš ŘJ na Notebook a jedeš a šteluješ, jak jinak nojo, musim si zohnat kabel na tu riadiacu jednotku a nejak to rozbehut na notasi, VAG sa mi osvedcil a odhalil mi tie chyby co som riasil super vec
Únor 18, 200817 r teply rezim sme odhadovali podla otaciek motora, ze ked uz prepne tak klesnu na 800 ot a konecne mi zacala cirkulovat aj voda v chladici ked to bolo zohriateked to jazdilo na studeny rezim tak to bol problem aj po hodine rozbehnut na krizovatke mal som chut to potlacit a strasne to zvyklo skakat a trhat to auto, teraz to uz ide lahucko rozbehnut a musim si zvyknut na rychlejsie preradovanie a jmnejsi plyn lebo mi to teraz lieta do otaciek privod plynu, teda hustotu zmesi mi nastavoval pritulkinin otec, on ked este robil v servise to montoval do aut a ma doma taku nejaku sondu, ktoru pripoji na RJ plynu a potom podla toho ako sa to sprava pritahuje alebo povoluje nejaky srobik na splynovaci, spotrebu musim odsledovat asi po 2 az 3 nadrziach plynu hoši, já přijedu do firmy-nastartují na benál(změří si hodnoty), jedu se projet na benál(celou dobu si tsahuje hodnoty benzínu), pak přepnu na LPG a šteluje LPG a ono to jezdí :p :p
Únor 18, 200817 r Autor co ta netesnost v sacom potrubi ??zmizla ta chyba ?? to prave este neviem, musim to pripojit na VAG a zmazat tie chyby lebo notas som nechal doma a nebolo mozne nic pripojit tak to budem musiet spravit dodatocne, dufam ze uz sa to neobjavi
Únor 18, 200817 r nojo, musim si zohnat kabel na tu riadiacu jednotku a nejak to rozbehut na notasi, VAG sa mi osvedcil a odhalil mi tie chyby co som riasil super vec zozen ten kabel, aj mne by sa zisiel ....prispejem.
Únor 18, 200817 r Autor zozen ten kabel, aj mne by sa zisiel ....prispejem. no ak ho budem moct kupit tak ho kupim, ale zatial mam velmi mizivu sancu si ho pozicat, aj to som si nie moc isty keby bol tak urcite poskytnem aj dalej
Únor 18, 200817 r no ak ho budem moct kupit tak ho kupim, ale zatial mam velmi mizivu sancu si ho pozicat, aj to som si nie moc istykeby bol tak urcite poskytnem aj dalej omrkni tie konektory, ci na nich nie je nejake cislo. drotiky by sme nahodili...a frciiiime.
Únor 18, 200817 r Autor omrkni tie konektory, ci na nich nie je nejake cislo.drotiky by sme nahodili...a frciiiime. skusim zistit ze co s tym kablom sa da robit a ci sa da nejak doma na kolene spravit, ak ano tak vsetko prezradim aj bez mucenia len to bude chvilu trvat, s tym chlapikom nie som kazdy den
Únor 18, 200817 r skusim zistit ze co s tym kablom sa da robit a ci sa da nejak doma na kolene spravit, ak ano tak vsetko prezradim aj bez mucenia len to bude chvilu trvat, s tym chlapikom nie som kazdy den Hoši, hoši. Vy jste ale bombarďáci. Dáme vám přezdívku PAT a MAT :p :p
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.