Únor 18, 200817 r Autor Hoši, hoši. Vy jste ale bombarďáci. Dáme vám přezdívku PAT a MAT ze PAT a MAT, keby to bolo tak tak ten kabel nikdy nepripojim, este by mi auto zacalo lietat nahodou a to by sa blbie nastupovalo
Únor 18, 200817 r ze PAT a MAT, keby to bolo tak tak ten kabel nikdy nepripojim, este by mi auto zacalo lietat nahodou a to by sa blbie nastupovalo však zatím jsi ho nepřipojil :p . A jestli chceš vidět auto létat tak si posviť zápalkou do nádrže LPG :p :p
Únor 18, 200817 r Hoši, hoši. Vy jste ale bombarďáci. Dáme vám přezdívku PAT a MAT :p :p coze ?? niekto si tu zahrava so zivotom !!! :D :D :D P.S.: robko, vyber si farbu tricka ! Upraveno Únor 18, 200817 r od colins
Únor 18, 200817 r coze ??niekto si tu zahrava so zivotom !!! :D :D :D P.S.: robko, vyber si farbu tricka ! Mám v práci takovou dvojku-na co šáhnou to zkur.... . Přidělil jsem jim tyto přezdívky - 1. Mrvil a Kurvil a 2. Hyzdil a Pyzdil . Na vás jsem byl hodný. pak nám řekněte kdo je kdo a změnte si přihlaš. kména :p :p
Únor 18, 200817 r Pyzdil by mal byt od slova pizda spravne Pizdil, nie ?? ...co to mam dnes za pravopisnu naladu ??? ved som nekefoval ucitelku..... :p :p :prc:
Únor 18, 200817 r Pyzdil by mal byt od slova pizda spravne Pizdil, nie ??...co to mam dnes za pravopisnu naladu ??? ved som nekefoval ucitelku..... :p :p :prc: Když to vypadá blbě Hyzdil a Pizdil :p :p :p
Únor 18, 200817 r si dnes ozaj nejaky mudry . nezaspal si v robote pri radii ?? ako vies ? bolo to radio Jerevan. lol
Únor 18, 200817 r Autor coze ??niekto si tu zahrava so zivotom !!! P.S.: robko, vyber si farbu tricka ! pokial je ta cervena na tricku cervena rally tak beriem cervene, pojde mi k autu
Březen 5, 200817 r Mám 14dní Fábii 1,4 44kw.Všechno je na tom autíčku v pohodě až na problémy s kontrolkou check.Je tam LPG BRC eco(podtlak)Elektronika je Autronik.Předevčírem jsem byl v servisu,tam mi to seřídili,byla příliš chudá směs,ale po 15 km se kontrolka znovu rozsvítila.Při tom nastavování se ale stala jedna velice zajímavá věc:když to servisák napíchnul na vag,tak ten po vymazání chyby přestal komunikovat s řídící jednotkou.Volal tedy dodavateli té diagnostiky a ten se ho okamžitě zeptal,jestli tam není neoriginální rádio ,samozřejmě že bylo,tak sklopil tatranku, a vše běželo v pohodě.Rádio jsem si samozřejmě zapojoval sám,dle zapojení výrobce,zůstaly mi tři volné vodiče-hans free,od ř.j.,+napájení 12v(netuším proč je to dvakrát,ale o víkendu to skusím přehodit)tyhle vodiče jsou zaizolovány ve smrštovačce,zbylé funkční piny jsou přehozeny správně,to znamená-když rozsvítím světla,tak se mi s rozsvícením palubní desky rozsvítí i tlačítka na autorádiu,pokud nastartuji a rádio bylo zapnuté,tak začne hrát,paměť je taky ok.Proč to tu ale tak do podrobna píši, po seřízení se mi asi po 15 km ten check znovu rozsvítil, když jsem dneska odjížděl z práce,tak se mi nechtělo dávat zpět tatranku,protože jsem jel nakupovat, a check záhadně zhasnul.Upozorňuji, že i když svítí,tak nesleduji žádný rozdíl v chování auta.tak mě napadla myšlenka, jestli to rádio nemůže nějakým způsobem rušit ř.j.Zpětně si také uvědomuji,že když jsem autíčko kopil(je to od kamaráda), tak byl s kontrolkou klid,vše začalo až po tom autorádiu.Teď zkusím dva dny jezdit bez rádia,jen se zasunutou tatrankou co to udělá.Pokud se to neprojeví tak může být závada v napájení, které tedy zkusím prohodit a přidám tam odrušovač ktrý mi dal kamarád co má obchod s elektronikou.Taky je možné, že autorádio nějakým způsobem ovlivňuje činnost emulátoru Lambda sondy?No pokud by měl někdo nějaké podobné zkušenosti,tak prosím poraďte.Pokud na něco přijdu sám, tak si to samozřejmě nenechám pro sebe.Dík
Březen 5, 200817 r Mám 14dní Fábii 1,4 44kw.Všechno je na tom autíčku v pohodě až na problémy s kontrolkou check.Je tam LPG BRC eco(podtlak)Elektronika je Autronik.Předevčírem jsem byl v servisu,tam mi to seřídili,byla příliš chudá směs,ale po 15 km se kontrolka znovu rozsvítila.Při tom nastavování se ale stala jedna velice zajímavá věc:když to servisák napíchnul na vag,tak ten po vymazání chyby přestal komunikovat s řídící jednotkou.Volal tedy dodavateli té diagnostiky a ten se ho okamžitě zeptal,jestli tam není neoriginální rádio ,samozřejmě že bylo,tak sklopil tatranku, a vše běželo v pohodě.Rádio jsem si samozřejmě zapojoval sám,dle zapojení výrobce,zůstaly mi tři volné vodiče-hans free,od ř.j.,+napájení 12v(netuším proč je to dvakrát,ale o víkendu to skusím přehodit)tyhle vodiče jsou zaizolovány ve smrštovačce,zbylé funkční piny jsou přehozeny správně,to znamená-když rozsvítím světla,tak se mi s rozsvícením palubní desky rozsvítí i tlačítka na autorádiu,pokud nastartuji a rádio bylo zapnuté,tak začne hrát,paměť je taky ok.Proč to tu ale tak do podrobna píši, po seřízení se mi asi po 15 km ten check znovu rozsvítil, když jsem dneska odjížděl z práce,tak se mi nechtělo dávat zpět tatranku,protože jsem jel nakupovat, a check záhadně zhasnul.Upozorňuji, že i když svítí,tak nesleduji žádný rozdíl v chování auta.tak mě napadla myšlenka, jestli to rádio nemůže nějakým způsobem rušit ř.j.Zpětně si také uvědomuji,že když jsem autíčko kopil(je to od kamaráda), tak byl s kontrolkou klid,vše začalo až po tom autorádiu.Teď zkusím dva dny jezdit bez rádia,jen se zasunutou tatrankou co to udělá.Pokud se to neprojeví tak může být závada v napájení, které tedy zkusím prohodit a přidám tam odrušovač ktrý mi dal kamarád co má obchod s elektronikou.Taky je možné, že autorádio nějakým způsobem ovlivňuje činnost emulátoru Lambda sondy?No pokud by měl někdo nějaké podobné zkušenosti,tak prosím poraďte.Pokud na něco přijdu sám, tak si to samozřejmě nenechám pro sebe.Dík víš co, možné je všechno, v jiném vláknu se taky řeší neorigo rádio a chyba přístrojovky. Já když zapojoval rádio a chtěl jsem aby bylo funkční i po vytažení klíčku ze zapalování, tak mi přestal fungovat safe system na centrálu. Vyzkoušej bez rádia a uvidíš. Jinak check zhasíná, pokud není chyba trvalá, po asi 4 nastartování.
Březen 5, 200817 r clovece zaujmave poznatky si nam tu doniesol su vhodne aby som aj ja porozmyslal a zacal sledovat dianie okolo seba a hlavne v aute. mne kontrolka zazne asi 2 krat za den ale dokial zaradim petku tak zhasne ale ja som mal skor dojem ze to roby ak vychadzam s pravouhlaj kryzovatky to znamena prudko zatocim a trochu tomu pritnem. ale rozdiel v jazde nepozorujem. kazdopadne daj vediet co si zistil
Březen 5, 200817 r clovece zaujmave poznatky si nam tu doniesol su vhodne aby som aj ja porozmyslal a zacal sledovat dianie okolo seba a hlavne v aute. mne kontrolka zazne asi 2 krat za den ale dokial zaradim petku tak zhasne ale ja som mal skor dojem ze to roby ak vychadzam s pravouhlaj kryzovatky to znamena prudko zatocim a trochu tomu pritnem. ale rozdiel v jazde nepozorujem. kazdopadne daj vediet co si zistil No myslím si, že asi taky za všechno nemůže plyn v autě, občas se to na něj možná neprávem svádí.Jako bývalý šéf údržby vím, jak nám při poruchách pomohlo když obsluha stroje dopodrobna posala co přesně před výskytem poruchy prováděla nebo pozorovala.Tohle mne naučili soudruzi o Bosche, pozorovat a zapisovat každičký sebemenší úkon který se provede a poté vyhodnotit.Popřemýšlej co všechno děláš, když točíš vpravo???Blinkr???Nevím,pokud má někdo podobné poznatky,tak se podělte. P.S. tu fotku bych změnil,připomíná mi to ne příliš dobré časy,kdyby tu ten pán byl ještě dnes,tak si nepíšeme.
Březen 6, 200817 r Ty máš v 1.4 ECO s Autronikem???????????? To se montovalo naposled do Felicii mono, i v MPI to regulovalo nic moc, strašně pomalé reakce na sondu, co to bylo za "borce" který to montoval, za to by mu měli sebrat licenci, do auta co splňuje EURO 4 se ani ECO nesmí dát, vůbec s takovou elektronikou, a nebo jsi škemral aby to bylo co nejlacinější, že??? Už tak sis zadělal na problémy, komu není rady, tomu není pomoci, dívám se, že toto fórum je skoro o ničem, nebo něchtějí pochopit o co jde....
Březen 7, 200817 r Ty máš v 1.4 ECO s Autronikem???????????? To se montovalo naposled do Felicii mono, i v MPI to regulovalo nic moc, strašně pomalé reakce na sondu, co to bylo za "borce" který to montoval, za to by mu měli sebrat licenci, do auta co splňuje EURO 4 se ani ECO nesmí dát, vůbec s takovou elektronikou, a nebo jsi škemral aby to bylo co nejlacinější, že??? Už tak sis zadělal na problémy, komu není rady, tomu není pomoci, dívám se, že toto fórum je skoro o ničem, nebo něchtějí pochopit o co jde.... Proč tak zhurta?To autíčko jsem takhle koupil, s vědomím tohoto problému.Nikde jsem neškemral ani ten který si to nechával montovat(je to můj dobrý kamarád a v té době problémy s penězi neměl).Je ale s podivem,že při koupi auta jsme projeli emise i stk naprosto bez problému,blížil se termín,tak jsme to udělali při jednom.Při jízdě je to také překvapivě živé, a to při srovnání s Peugeotem 1,6 Hdi(Expert služební)je ta fabule proti tomu doslovné dělo.Já samozřejmě vím od tebe že to není dobrá kombinace(bavili jsme se o tom po telefonu),ale pokud s tím budu spokojen,tak na podzim tam hodím něco nového tak jak to má být.K tomu borci co to tam montoval, tak to nebyl borec ale prase,dneska jsem totiž zjistil,že ty hovada když to tam montovaly,tak utrhly jeden drát od emulátoru lambda sondy(zelený,jsou ve svazku dva).Ta firma která montáž prováděla se jmenuje FEDOR Auto s.r.o. Svatoplukova 46a 79601 Prostějov IČO 26940337,DIČCZ26940337!Doporučuji se zdaleka téhle firmě vyhnout,přestože se pyšní názvem Bosch car service. Vím Karle že to myslíš dobře,ale nemusíš po mě hned vyjet,jen proto že jsem něco koupil takové jaké to je,velmi si vážím tvých hodnotných rad a až půjdo do něčeho novějšího,tak se s tebou určitě poradím at to nedopadne zase takhle.
Březen 7, 200817 r clovece zaujmave poznatky si nam tu doniesol su vhodne aby som aj ja porozmyslal a zacal sledovat dianie okolo seba a hlavne v aute. mne kontrolka zazne asi 2 krat za den ale dokial zaradim petku tak zhasne ale ja som mal skor dojem ze to roby ak vychadzam s pravouhlaj kryzovatky to znamena prudko zatocim a trochu tomu pritnem. ale rozdiel v jazde nepozorujem. kazdopadne daj vediet co si zistil No tak tahle fotka už je super
Březen 8, 200817 r Omlouvám se pokud se tě to jějak dotklo,mě jen štve, že jsou mezi námi takové firmy,kterým není níc svaté, např. vedle nás/13 km/ sídlí doma firma Leitgeb, ten dělá plyn/LOVATO/ takovým stylem,že auta se vstřikováním dělá na podlak se škrťákem,pak hoří katalyzátory,taď jsem tu řešil případ, že klidně nádrž po 10ti letech nevymění, ale přerazí raznicí čísla roku, nebo zas vymění nádrž al MTV ne, což je taky nepřípustné, navíc např. do nádrže průměru 270mm dají budík průměr 300 a ten pak nemůže vypínat a takové podobné "prasečiny",před měsícem mu vybuchla nádrž v dílně, majitel je na 70% popálen/porušeno 19 paragrafů/, a co z toho všeho- po všech okolo se začne vozit IBP,hasiči a navíc lidi přestanou mít o plyn zájem, proto se nedivte, že mě to někdy štve když na foru vidím,jak jeden druhému radí, možná jsem proti vám starý, ale kdysi mě naučili zodpovědnosti, což většina mladých v dnešní době vůbec nemá, vozíte ve svých autech rodiny, známé, kamarády, a když vidím někdy ty zaručené recepty na opravy tak jen zírám a někdy přemýšlím jestli mám vůbec na otázku odpovídat, abych zas nenahrál nějakému kutilovi,který začne zas laborovat a nemá ani tušení co se může stát, už jsem byl u několika vyhořelých aut a viděl motor,ktrému se rozlítlo celé plastové sání a ulítla i kapota u auta. Sám jsem na vlastní kůži zažil i to když jsem dával auto dohromady a majitel auta, který si vynutil, že bude pořád u svého auta abych mu náhodou něco neponičil a mě při seřizování ufoukl přetlakový ventil a pán v silonové bundě při tom ten plyn vlastně zapálil a já mám dnes pra vou ruku a obličej skoro nový, každý systém je jinačí,kde platí jedno, u druhého to může jen uškodit, 14 let v tomto oboru dělám a baví mě to,ale stále víc zjišťuji, že nevím všechno a je to stále o učení, tady jsou experti kteří se prakticky vyznají ve všem, ale z 90% jsou to jen řeči o ničem....takže na závěr, bohužel takových firem co namontují do aut co jim přijde do ruky je dost, je to jen o lidech, výsledkem je to, že to kazí celkový dojem všech, kteří se plynem zabývají. Ještě jen tak na okraj... kdysi jsem absolvoval školení , kde byli zástupci italských techniků a prodejců BRC, my jsme po nich chtěli, aby dělali komponenty s blombami, aby se do nich nemohlo, a oni pořád nechápali, proč "vždyť je to plynové zařízení, kdo by co s tím dělal??? ", a my na to " to neznáte čechy", a o tom to je... 29.3. jsem byl pozván za Jižní Moravu na předváděcí akci se školením na systémy LPi /vstřik kapalné fáze/ od VIALLE tak vám pak poreferuju...
Březen 8, 200817 r Omlouvám se pokud se tě to jějak dotklo,mě jen štve, že jsou mezi námi takové firmy,kterým není níc svaté, např. vedle nás/13 km/ sídlí doma firma Leitgeb, ten dělá plyn/LOVATO/ takovým stylem,že auta se vstřikováním dělá na podlak se škrťákem,pak hoří katalyzátory,taď jsem tu řešil případ, že klidně nádrž po 10ti letech nevymění, ale přerazí raznicí čísla roku, nebo zas vymění nádrž al MTV ne, což je taky nepřípustné, navíc např. do nádrže průměru 270mm dají budík průměr 300 a ten pak nemůže vypínat a takové podobné "prasečiny",před měsícem mu vybuchla nádrž v dílně, majitel je na 70% popálen/porušeno 19 paragrafů/, a co z toho všeho- po všech okolo se začne vozit IBP,hasiči a navíc lidi přestanou mít o plyn zájem, proto se nedivte, že mě to někdy štve když na foru vidím,jak jeden druhému radí, možná jsem proti vám starý, ale kdysi mě naučili zodpovědnosti, což většina mladých v dnešní době vůbec nemá, vozíte ve svých autech rodiny, známé, kamarády, a když vidím někdy ty zaručené recepty na opravy tak jen zírám a někdy přemýšlím jestli mám vůbec na otázku odpovídat, abych zas nenahrál nějakému kutilovi,který začne zas laborovat a nemá ani tušení co se může stát, už jsem byl u několika vyhořelých aut a viděl motor,ktrému se rozlítlo celé plastové sání a ulítla i kapota u auta. Sám jsem na vlastní kůži zažil i to když jsem dával auto dohromady a majitel auta, který si vynutil, že bude pořád u svého auta abych mu náhodou něco neponičil a mě při seřizování ufoukl přetlakový ventil a pán v silonové bundě při tom ten plyn vlastně zapálil a já mám dnes pra vou ruku a obličej skoro nový, každý systém je jinačí,kde platí jedno, u druhého to může jen uškodit, 14 let v tomto oboru dělám a baví mě to,ale stále víc zjišťuji, že nevím všechno a je to stále o učení, tady jsou experti kteří se prakticky vyznají ve všem, ale z 90% jsou to jen řeči o ničem....takže na závěr, bohužel takových firem co namontují do aut co jim přijde do ruky je dost, je to jen o lidech, výsledkem je to, že to kazí celkový dojem všech, kteří se plynem zabývají.Ještě jen tak na okraj... kdysi jsem absolvoval školení , kde byli zástupci italských techniků a prodejců BRC, my jsme po nich chtěli, aby dělali komponenty s blombami, aby se do nich nemohlo, a oni pořád nechápali, proč "vždyť je to plynové zařízení, kdo by co s tím dělal??? ", a my na to " to neznáte čechy", a o tom to je... 29.3. jsem byl pozván za Jižní Moravu na předváděcí akci se školením na systémy LPi /vstřik kapalné fáze/ od VIALLE tak vám pak poreferuju... No Karle já zase tak mladej nejsem,jen o 3 roky.Co se týká plynu,tak moji kamarádi si klepou na čelo že jsem si koupil takové auto, poněvadž já osobně mám panickou hrůzu z plynu.Když jsem šéfoval údržbě a náhodou po nějaké odstávce bylo nutno spustit bojler nebo kotel, tak jsem vždy někoho posílal jen abych to nemusel dělat já.Absolvoval jsem samozřejmě školení obsluhy plynových zařízení, kde se člověk taky pár věcí dozví, i když se vlasně jednalo o zemní plyn.Co se týká toho koumáctví, tak mohu potvrdit, mám pod sebou 15 lidí a vím co jsou schopni vymyslet mnohdy za p.... a to dokonce i staří chlapi. Ti jsou mnohdy horší, pětkrát řekneš že to takhle dělat nebude,přijdeš za půl hodiny a co vidíš?No samo udělal si to po svém!Naše firma se zabývá elektrikou a ta je někdy taky docela prevít.Co se týká té přestavby, ten kamarád tehdy pracoval v Německu,takže když chtěl předělat auto tak když viděl Bosch tak si řekl že tam budou odborníci a takhle dopadl.Já to auto kupoval s vědomím tohoto problému, hovořili jsme spolu po telefonu a upozorňoval jsi mne že ten podtlak není dobré řešení.Já jsem prostě koupil auto a ten plyn tam je jaksi navíc,pokud bude dělat problémy,tak letí ven!Jinak jsem se zkontktoval s touhle firmou http://www.ecogas.zde.cz/ je to celkem blízko mého bydliště,tak se tě chci zeptat jestli můžeš doporučit, prý jsou velmi schopní, ale je to jpp,takže nevím.Co se týká tvých rad,tak s tím prosím nepřestávej, byla by to škoda.Informace o lpg se shánějí velice špatně hlavně z toho důvodu,že každý chválí jen to svoje.Objektivní názor nebo srovnání systémů jen tak někde nenajdeš a navíc každičké auto i motor chce něco jiného což ty určitě víš nejlíp.
Březen 8, 200817 r Autor ja osobne si velmi vazim tvojich odbornych rad taktiez si vazim toho co karel napise a poradi, to co tu napisal je bohuzial pravda a vela firiem kasle na bezpecnost a vela krat si za to ludia mozu sami ja som rad karle ze nam poradis, takych ochotnych odbornikov je malo
Březen 8, 200817 r taktiez si vazim toho co karel napise a poradi, to co tu napisal je bohuzial pravda a vela firiem kasle na bezpecnost a vela krat si za to ludia mozu sami ja som rad karle ze nam poradis, takych ochotnych odbornikov je malo No souhlasím s tebou ale jen napůl.Jak si za to ti lidé můžou sami?Myslíš snad tak že chce ušetřit?No já jsem elektrikář,ale kdyby přede mnou klečela babička s důchodem tak se pod protokol nepoepíši ani ho neorazím(kulaté razítko)pokud nejsou splněny normy ČSN!Ono ze zkušenosti(20let)jsem se setkal s X případy,kdy lidé škemrali,ale po vysvětlení co to může způsobit se zalekli a raději zainvestovali aby to bylo v cajku.To samé by mělo samozřejmě platit i u LPG.Navrhuji zavést nějakou černou listinu firem které provádějí takové montáže LPG.Povinností by měl být nějaký naskenovaný úřední doklad, v mém případě například příloha k TP č. xxx.Jo mimochodem když jsem byl na té pravidelné kontrole těsnosti LPG ařekl jsem kolik ta montáž stála, tak mi nejdříve nevěřili že si vymýšlím,ale až jsem vytáhl účty od předchozího majitele tak si sedli na prdel. Bylo to bez několika drobných 40 000Kč.Nebyla to samozřejmě jen montáž LPG ale i reklamace kterou neuznali a nainstalovali novou ř.j. +nějaká práce=Fedor auto.Mohu doložit veškteré doklady související s přestavbou a s touhle nezbednou firmou.Jinak takových Karlů lpg bychom potřebovali mít alespoň po jednom v kraji.
Březen 8, 200817 r No souhlasím s tebou ale jen napůl.Jak si za to ti lidé můžou sami?Myslíš snad tak že chce ušetřit?No já jsem elektrikář,ale kdyby přede mnou klečela babička s důchodem tak se pod protokol nepoepíši ani ho neorazím(kulaté razítko)pokud nejsou splněny normy ČSN!Ono ze zkušenosti(20let)jsem se setkal s X případy,kdy lidé škemrali,ale po vysvětlení co to může způsobit se zalekli a raději zainvestovali aby to bylo v cajku.To samé by mělo samozřejmě platit i u LPG.Navrhuji zavést nějakou černou listinu firem které provádějí takové montáže LPG.Povinností by měl být nějaký naskenovaný úřední doklad, v mém případě například příloha k TP č. xxx.Jo mimochodem když jsem byl na té pravidelné kontrole těsnosti LPG ařekl jsem kolik ta montáž stála, tak mi nejdříve nevěřili že si vymýšlím,ale až jsem vytáhl účty od předchozího majitele tak si sedli na prdel. Bylo to bez několika drobných 40 000Kč.Nebyla to samozřejmě jen montáž LPG ale i reklamace kterou neuznali a nainstalovali novou ř.j. +nějaká práce=Fedor auto.Mohu doložit veškteré doklady související s přestavbou a s touhle nezbednou firmou.Jinak takových Karlů lpg bychom potřebovali mít alespoň po jednom v kraji. Lepší by byl 1 v každé domácnosti.
Březen 8, 200817 r karle, je jasné že tvým zkušenostem se tady nikdo nevyrovná, ale nemusíš nám to vždy dávat tak okatě najevo, jací jsme vedle tebe amatéři. Já pokud sem přispívám a snažím se třeba navést kde by mohlo být jádro pudla, je vždy na základě zkušeností, které mám pouze s provozem LPG za těch 11 let, ale rozhodně to neznamená že si servis provádím sám, nebo nedej bože k tomu navádím ostatní. K plynu mám respekt a vždy péláším s problémem do servisu. Ale na druhou stranu mě vždy zajímá technická stránka věci a proč se tomu tak dělo. Buď k nám shovívavý, neb my si vážíme tvých cenných zkušeností
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.