djkuku Vloženo 6. Únor 2008 Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Ahoj zdravím všechny, chtěl bych se zeptat jestli někdo nevíte náhodou jak na rozčalounění zadních sedadel . Hlavně opěradlo, na sedák jsem přišel. jde mi o to že bych chtěl přehodit čalounění z jiných sedaček. dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djkuku Vloženo 6. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2008 Sakryš nějak sem se překlikl prosím o přesunutí do sekce Interiér Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hirschi Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Ahoj, dělal jsem to. Přečalouňoval jsem kdysi na bamboo elegance. Ze zadní strany po okraji je to zaháčené směrem dovnitř takovýma plastovýmy háčkama. Vzal jsem normálně šroubovák a opatrně do té spáry zajel, když si s tím pohraješ ono to pustí, s potahem při troše ohrabanosti nic neuděláš. Je to jednoduché stačí přijít jen na ten způsob rozepnutí těch svíracích plošek. ty "háčky nebo spíš svírací plochy" jsou vidět v sekci instalační manuály v tématu instalací výhřevu. Nebo www.skodaoctavia.cz/interiér ,taky montáž výhřevu. Špatně se to popisuje, tak snad Ti to alespoň trochu pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.