Lube Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Zdravím,potřeboval bych zněčím pomoc.Dneska kyž jsem nastartoval tak jako kdyby motor šel na 3 válce.Motor se klepal a zvuk jako traktor . Setkal ste se stým někdo?????????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 Zdravím,potřeboval bych zněčím pomoc.Dneska kyž jsem nastartoval tak jako kdyby motor šel na 3 válce.Motor se klepal a zvuk jako traktor . Setkal ste se stým někdo?????????? zkus to popsat trochu detailněji, tuším, že by to třeba mohla dělat některá z cívek, napíchni na diagnostiku a uvidíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 9. Únor 2008 Sdílet Vloženo 9. Únor 2008 (editace) soráč, omylem jsem ťuknul dvakrát Editováno: 9. Únor 2008, autor: HONZA83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Ja mel to same a u me to byl zapalovaci modul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 14. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Ja mel to same a u me to byl zapalovaci modul. Díky moc vše je vyřešeno.Dík všem,a hlavně díky tobje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Ja mel to same a u me to byl zapalovaci modul. Díky moc vše je vyřešeno.Dík všem,a hlavně díky tobje jen pro zajímavost, co to tedy bylo?? zapalovací cívka nebo modul (bych řekl že je to to samé ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 15. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Ja mel to same a u me to byl zapalovaci modul.Díky moc vše je vyřešeno.Dík všem,a hlavně díky tobje jen pro zajímavost, co to tedy bylo?? zapalovací cívka nebo modul (bych řekl že je to to samé ) jojo zapalovací cívka to byla.Akorát nevím jestli mám si to nechat zkontrolovat vagem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dragonetti Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Tak jistota je jistota a nic tim myslim nezkazis. No hlavne, ze zas jezdi jak ma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.