Lube Vloženo 9. Únor 2008 Vloženo 9. Únor 2008 Zdravím,potřeboval bych zněčím pomoc.Dneska kyž jsem nastartoval tak jako kdyby motor šel na 3 válce.Motor se klepal a zvuk jako traktor . Setkal ste se stým někdo?????????? Citovat
HONZA83 Vloženo 9. Únor 2008 Vloženo 9. Únor 2008 Zdravím,potřeboval bych zněčím pomoc.Dneska kyž jsem nastartoval tak jako kdyby motor šel na 3 válce.Motor se klepal a zvuk jako traktor . Setkal ste se stým někdo?????????? zkus to popsat trochu detailněji, tuším, že by to třeba mohla dělat některá z cívek, napíchni na diagnostiku a uvidíš Citovat
HONZA83 Vloženo 9. Únor 2008 Vloženo 9. Únor 2008 (editace) soráč, omylem jsem ťuknul dvakrát Editováno: 9. Únor 2008, autor: HONZA83 Citovat
Dragonetti Vloženo 10. Únor 2008 Vloženo 10. Únor 2008 Ja mel to same a u me to byl zapalovaci modul. Citovat
Lube Vloženo 14. Únor 2008 Autor Vloženo 14. Únor 2008 Ja mel to same a u me to byl zapalovaci modul. Díky moc vše je vyřešeno.Dík všem,a hlavně díky tobje Citovat
HONZA83 Vloženo 15. Únor 2008 Vloženo 15. Únor 2008 Ja mel to same a u me to byl zapalovaci modul. Díky moc vše je vyřešeno.Dík všem,a hlavně díky tobje jen pro zajímavost, co to tedy bylo?? zapalovací cívka nebo modul (bych řekl že je to to samé ) Citovat
Lube Vloženo 15. Únor 2008 Autor Vloženo 15. Únor 2008 Ja mel to same a u me to byl zapalovaci modul.Díky moc vše je vyřešeno.Dík všem,a hlavně díky tobje jen pro zajímavost, co to tedy bylo?? zapalovací cívka nebo modul (bych řekl že je to to samé ) jojo zapalovací cívka to byla.Akorát nevím jestli mám si to nechat zkontrolovat vagem. Citovat
Dragonetti Vloženo 15. Únor 2008 Vloženo 15. Únor 2008 Tak jistota je jistota a nic tim myslim nezkazis. No hlavne, ze zas jezdi jak ma Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.