Publikováno Únor 9, 200817 r Zdravím,potřeboval bych zněčím pomoc.Dneska kyž jsem nastartoval tak jako kdyby motor šel na 3 válce.Motor se klepal a zvuk jako traktor . Setkal ste se stým někdo??????????
Únor 9, 200817 r Zdravím,potřeboval bych zněčím pomoc.Dneska kyž jsem nastartoval tak jako kdyby motor šel na 3 válce.Motor se klepal a zvuk jako traktor . Setkal ste se stým někdo?????????? zkus to popsat trochu detailněji, tuším, že by to třeba mohla dělat některá z cívek, napíchni na diagnostiku a uvidíš
Únor 14, 200817 r Autor Ja mel to same a u me to byl zapalovaci modul. Díky moc vše je vyřešeno.Dík všem,a hlavně díky tobje
Únor 15, 200817 r Ja mel to same a u me to byl zapalovaci modul. Díky moc vše je vyřešeno.Dík všem,a hlavně díky tobje jen pro zajímavost, co to tedy bylo?? zapalovací cívka nebo modul (bych řekl že je to to samé )
Únor 15, 200817 r Autor Ja mel to same a u me to byl zapalovaci modul.Díky moc vše je vyřešeno.Dík všem,a hlavně díky tobje jen pro zajímavost, co to tedy bylo?? zapalovací cívka nebo modul (bych řekl že je to to samé ) jojo zapalovací cívka to byla.Akorát nevím jestli mám si to nechat zkontrolovat vagem.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.