skpaska Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Dajú sa urobiť kľúče s vagom 607 nemám ale originál kábel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 Dajú sa urobiť kľúče s vagom 607 nemám ale originál kábel. ano, postup je ve V.I.S. a nebo v DP pokud máš PIN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skpaska Vloženo 10. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 ano, postup je ve V.I.S. a nebo v DPpokud máš PIN Čo to je DP a kde zoženiem PIN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 musíš znát postup a PIn,něco jako pro telefon,číslo,na které reaguje ř.j. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 10. Únor 2008 Sdílet Vloženo 10. Únor 2008 pin ve škodoce a nebo nechat vyčíst od někoho kdo na to má patřičný náčiní DP dílenská příručka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skpaska Vloženo 15. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 musíš znát postup a PIn,něco jako pro telefon,číslo,na které reaguje ř.j. Ty mi neporadíš? dá sa to zistiť s VAG-om? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Ty mi neporadíš? dá sa to zistiť s VAG-om? nejsem sice Diagnostik ale VAG COMem pin nezjistíš, musel bys mít VAG tacho apod. pokud budeš mít pin tak pak: panel přístrojů - login -zadáš pin - ok - pokud je ok rozbliká se kontrolka imma - přispůsobení - kanál 21 - počet klíčů - ok - počkat až zhasne kontrolka a pak zasunout další klíč - toť vše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host kisik20 Vloženo 19. Březen 2010 Sdílet Vloženo 19. Březen 2010 Ahoj, pujde mi klíč 3T0 959 753 na fabii po faceliftu komfortka 433E 3. generace. Klíč je nový nenakodovaný,čisté imo. Půjde tento klíč přizpůsobit jako druhý klíč k vozu a půjdou použivat všechna 3 tlačítka? Moc díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 20. Březen 2010 Sdílet Vloženo 20. Březen 2010 podle mě nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.