Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Jde podle SPZ zjistit v nějaké databázi na netu vlastník auta? Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Jde podle SPZ zjistit v nějaké databázi na netu vlastník auta?Díky za odpovědi. těžko musel bys mít extra známýho na policii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 12. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 těžkomusel bys mít extra známýho na policii No dřív jsem to někde vyštrachal, že jsem to zjistil, přes stránky pojišťovny, ale už nevím,kde. Proto se ptám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 No dřív jsem to někde vyštrachal, že jsem to zjistil, přes stránky pojišťovny, ale už nevím,kde.Proto se ptám Podle SPZ jde zjistit jen pojišťovnu, se kterou má vlastník vozu uzavřené tzv. povinné ručení. Ale poznat majitele vozu přímo, tedy zblízka (jméno, bydliště, atp.) to podle SPZ nejde. Jak píše Vaša, je nutné mít někoho známého u Policie (Městské nebo státní, je to jedno, obě složky mají přístup do národní databáze). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Podle SPZ jde zjistit jen pojišťovnu, se kterou má vlastník vozu uzavřené tzv. povinné ručení.Ale poznat majitele vozu přímo, tedy zblízka (jméno, bydliště, atp.) to podle SPZ nejde. Jak píše Vaša, je nutné mít někoho známého u Policie (Městské nebo státní, je to jedno, obě složky mají přístup do národní databáze). není pravda. Městská přístup do databáze nemá, přistupujou do toho přes státní, kde o lustraci žádají. Obecně už je to ted celkem obtížné, známý co dělá u policie říká, že kvůli lustracím po nich strašně šlapou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Únor 2008 Sdílet Vloženo 12. Únor 2008 Podle SPZ jde zjistit jen pojišťovnu, se kterou má vlastník vozu uzavřené tzv. povinné ručení.Ale poznat majitele vozu přímo, tedy zblízka (jméno, bydliště, atp.) to podle SPZ nejde. Jak píše Vaša, je nutné mít někoho známého u Policie (Městské nebo státní, je to jedno, obě složky mají přístup do národní databáze). 100% to jde zjistit na pojistovne, u ktere ma povinne ruceni.. Ale O5, musi tam sedet nekdo znamy! Takze na netu - NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 14. Únor 2008 Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 100% to jde zjistit na pojistovne, u ktere ma povinne ruceni.. Ale O5, musi tam sedet nekdo znamy! Takze na netu - NE Ale ano! Tady: http://auto.finance.cz/statistiky/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 14. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Únor 2008 Ale ano! Tady: http://auto.finance.cz/statistiky/ Tam je jenom pojišťovna, nebo Tobě to vyhodí něco jiného?:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 na moje auto to nevyhodí ani pojišťovny a není to tím, že pojištění nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 15. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 na moje auto to nevyhodí ani pojišťovny a není to tím, že pojištění nemám Kradený auto, falešná SPZ? :palec2: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Jde podle SPZ zjistit v nějaké databázi na netu vlastník auta?Díky za odpovědi. Tu nieco podobne na slovensku druh poistovne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 15. Únor 2008 Sdílet Vloženo 15. Únor 2008 Tam je jenom pojišťovna, nebo Tobě to vyhodí něco jiného?:-) Reaguji na příspěvek, kde Davon tvrdí, že nelze zjistit ani pojišťovnu, kdy uvádím odkaz, že to zjistit jde. Stačí jen pořádně číst... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.