Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

ahoj prosím vás potřeboval bych demontovat zrcátka máte někdo zkušenost jak na to??aniž bych musel vyndat tapeci díky??

ahoj prosím vás potřeboval bych demontovat zrcátka máte někdo zkušenost jak na to??aniž bych musel vyndat tapeci díky??

Tohle by ti mělo pomoci, je to kompletní nákres.

post-13147-1203027289_thumb.jpg

• Autor

super ale radu jak demontuji přímo ovladání z tapicírungu a jak demontuju ten kryt z obrázku je jasné že je tam jen ansazena pak stčí povolit jeden šroub a mělo by to jít ale jak demontuju manuální ovládání z tapicírungu díky za radu ozvěte se co nejdřív něk do díky

na M3 potrebujes adaptery a novy poradny sroub mensiho prumeru ale dobre kvality ,ted nevim uz co jsem to tam daval za velikost,hlavne musi byt kratsi,ale to uz zvladnes

super ale radu jak demontuji přímo ovladání z tapicírungu a jak demontuju ten kryt z obrázku je jasné že je tam jen ansazena pak stčí povolit jeden šroub a mělo by to jít ale jak demontuju manuální ovládání z tapicírungu díky za radu ozvěte se co nejdřív něk do díky

krytku manuálního ovládání odcvakneš v místě u kličky slaboučkým šroubovákem

nejlepší je to ale sundat tapeci, pak se líp sundá i krytka vejskovího reproduktoru ;)

Ja mam elektriku takze jsem si sundaval vsechno,pekne jsem si ty kabely oznacil :palec2:

• 3 měsíce později...

Nemáte někdo postup jak rozebrat zrcátko? Mám ho poškrabaný a potřebuje přelakovat. Nevím jak sundat kryt???

Díky

Nemáte někdo postup jak rozebrat zrcátko? Mám ho poškrabaný a potřebuje přelakovat. Nevím jak sundat kryt???

Díky

Nevím jak u elektriky, ale u manuálu musíš nejdřív vyndat ovládání z čudlíku na štelování, tím se ti uvolní zrcadlo, které povytáhneš ven a odhákneš ho z ovladání.Pak už tam máš šroubky, které povolíš a vyndáš vnitřek a apk už jen vycvakáš z z černýho plastu a máš hotovo

Nevím jak u elektriky, ale u manuálu musíš nejdřív vyndat ovládání z čudlíku na štelování, tím se ti uvolní zrcadlo, které povytáhneš ven a odhákneš ho z ovladání.Pak už tam máš šroubky, které povolíš a vyndáš vnitřek a apk už jen vycvakáš z z černýho plastu a máš hotovo

mám právě elektrický... ale aji tak díky

mrknu na to.... díky

• 4 roky později...

prosím si o radu, dnes jsem sehnal velké pravé el.zrcátko z okty to jsem opatrně rozdělal kryt nalakoval a zítra skusím smontovat. Moje otázka je, zda půjde použít vnitřek z mého malého mám totiž manuální a ten hliník ponechám z okty. Doufám, že mi někdo dodá normální info. Takže mám malé manuální fabiacký a velké el. oktávácký potřebuji z toho udělat velké manuální na fabii. díky za infoooo.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.