Publikováno Únor 14, 200817 r ahoj prosím vás potřeboval bych demontovat zrcátka máte někdo zkušenost jak na to??aniž bych musel vyndat tapeci díky??
Únor 14, 200817 r ahoj prosím vás potřeboval bych demontovat zrcátka máte někdo zkušenost jak na to??aniž bych musel vyndat tapeci díky?? Tohle by ti mělo pomoci, je to kompletní nákres.
Únor 15, 200817 r Autor super ale radu jak demontuji přímo ovladání z tapicírungu a jak demontuju ten kryt z obrázku je jasné že je tam jen ansazena pak stčí povolit jeden šroub a mělo by to jít ale jak demontuju manuální ovládání z tapicírungu díky za radu ozvěte se co nejdřív něk do díky
Únor 15, 200817 r na M3 potrebujes adaptery a novy poradny sroub mensiho prumeru ale dobre kvality ,ted nevim uz co jsem to tam daval za velikost,hlavne musi byt kratsi,ale to uz zvladnes
Únor 15, 200817 r super ale radu jak demontuji přímo ovladání z tapicírungu a jak demontuju ten kryt z obrázku je jasné že je tam jen ansazena pak stčí povolit jeden šroub a mělo by to jít ale jak demontuju manuální ovládání z tapicírungu díky za radu ozvěte se co nejdřív něk do díky krytku manuálního ovládání odcvakneš v místě u kličky slaboučkým šroubovákem nejlepší je to ale sundat tapeci, pak se líp sundá i krytka vejskovího reproduktoru
Květen 26, 200817 r Nemáte někdo postup jak rozebrat zrcátko? Mám ho poškrabaný a potřebuje přelakovat. Nevím jak sundat kryt??? Díky
Květen 28, 200817 r Nemáte někdo postup jak rozebrat zrcátko? Mám ho poškrabaný a potřebuje přelakovat. Nevím jak sundat kryt??? Díky Nevím jak u elektriky, ale u manuálu musíš nejdřív vyndat ovládání z čudlíku na štelování, tím se ti uvolní zrcadlo, které povytáhneš ven a odhákneš ho z ovladání.Pak už tam máš šroubky, které povolíš a vyndáš vnitřek a apk už jen vycvakáš z z černýho plastu a máš hotovo
Květen 28, 200817 r Nevím jak u elektriky, ale u manuálu musíš nejdřív vyndat ovládání z čudlíku na štelování, tím se ti uvolní zrcadlo, které povytáhneš ven a odhákneš ho z ovladání.Pak už tam máš šroubky, které povolíš a vyndáš vnitřek a apk už jen vycvakáš z z černýho plastu a máš hotovo mám právě elektrický... ale aji tak díky
Leden 17, 201312 r prosím si o radu, dnes jsem sehnal velké pravé el.zrcátko z okty to jsem opatrně rozdělal kryt nalakoval a zítra skusím smontovat. Moje otázka je, zda půjde použít vnitřek z mého malého mám totiž manuální a ten hliník ponechám z okty. Doufám, že mi někdo dodá normální info. Takže mám malé manuální fabiacký a velké el. oktávácký potřebuji z toho udělat velké manuální na fabii. díky za infoooo.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.