Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
ad Tucnak 01.- podle mě jen neměl plnou verzi, i 304 bez ativace nejde ukládat přispůsobení, jde myslím jen bloky hodnot, chybovy kódy. podle mě nejde o chybu programu ale o uživatele.

Myslim ze to nebude problem aktivace :)

post-2080-1203371533_thumb.jpg

post-2080-1203371549_thumb.jpg

Vloženo
...opísal som myslím všetko všetko do podrobna...ak vie niekto poradiť?

nechápu lidi co vůbec netuší jak se co má dělat (ani neznají základní funkce VAGu-jako blok měření hodnot) koupí si kabel a hurá domrvit si auto, když se jim zdá že už toho udělali dost tak si pozvou známýho kterej na to domrvení použije nejúčinější káble (což VAGPROG bezesporu je) a pak to svádí na auto že měli rozdílný PINy atd.

doufám že toto téma bude sloužit pro ostatní jako varování

a nejdřív se poptají, a pak teprve něco udělají

Vloženo
Myslim ze to nebude problem aktivace :)

zvláštní, poté je tento soft bezcený

dělá to u všech polí přispůsobení ?

někdy když je funkce konkrétního kanálu přispůs. nemožná tak tlačítko uložení není aktivní

Vloženo (editace)

NIČ INE AKO PRISPOSOBENIE KLUCOV SA S AUTOM NEROBILO...nerob z toho medzinárodný konflikt...

PS: Vaša sedel som s notebookom na kolenach v aute a prosil som ťa aby si prišiel na 5 min. na ICQ...namiesto toho si zdrhol a o 2 hodiny si sa opýtal aké sú bloky hodnôt...vtedy som už sedel doma za PC...

Editováno: , autor: Rudolfo
Vloženo
...mám rád lidi jako Vaša....človek dopodrobna opíše problém...nič iné človek po celý čas nerobí...LEN TO ČO TREBA PRI PRISPOSOBENI KLUCOV...no keď Vašovi dôjdu všetky otázky a nemá ďalšie čo by sa opýtal, tak to hodí do stratena a ešte dokonca ide kritizovať neznalcov....forum je na to aby sa človek aj niečo naučil....aj tak dík za otázky, ktoré nikam neviedli...OPAKUJEM NIČ INE SA S AUTOM NEROBILO...nerob z toho medzinárodný konflikt...ak nevieš čo ďalej nechaj to tak a nekritizuj...vôbec ma nepoznáš a nepoznáš ani známeho o ktorom som hovoril...

PS: Vaša sedel som s notebookom na kolenach v aute a prosil som ťa aby si prišiel na 5 min. na ICQ...namiesto toho si zdrhol a o 2 hodiny si sa opýtal aké sú bloky hodnôt...vtedy som už sedel doma za PC...dík za "plodnú" pomoc...

Ty jsi opravdu vůl.

Vašo - plně s tebou souhlasim. Když něčemu nerozumym na 100 procent, tak se do toho neseru.

On si něco posere a pak kope kolem sebe.

Vloženo

představ si mou sytuaci

od rána do večera lítám kolem svých starostí

denně mi chodí 15-30 SZ a každýmu se snažím pomoci

denně mi volá cca 10 lidí co má na mě číslo ohledně poblémů s škodovkam

co bys dělal na mém místě ????

nekomunikuje motorová jednotka - proto ti to nepůjde - proto jsem se tě ptal jestli máš OK ty konektory v dělící stěně (kde ses nešel ani podívat jestli je to OK)

Vloženo (editace)

...Vaša Ty musíš byť veľmi veľmi bohatý človek! (a neurážaj sa) -_-:t

PS: pozriem sa na tie konektory...len otázka...nie je to možno aj tým že RJ motoru má iný PIN ako PIN budíkov?

VAG-PROG našiel kód XXXXX RJ motoru a potom našiel XXXXX budíkov....nebude to v tom?

Vloženo (editace)
...Vaša Ty musíš byť veľmi veľmi bohatý človek! (a neurážaj sa) -_-:t

PS: pozriem sa na tie konektory...len otázka...nie je to možno aj tým že RJ motoru má iný PIN ako PIN budíkov?

VAG-PROG našiel kód xxxx RJ motoru a potom našiel xxxx budíkov....nebude to v tom?

a ) seš vůl, že to sem píšeš (PIN)

b ) zkus znova sladit budíky a Rj motoru

Editováno: , autor: rolbar
Vloženo (editace)

a.) rolbare tie piny tebe budú tak na 2 veci....takže no comment

b.) radšej poraď ako zladím tie dve PINy? postup? k tomu sa tu snažím dopracovať 3 dni...

Vloženo
a.) rolbare tie piny tebe budú tak na 2 veci....takže no comment

b.) radšej poraď ako zladím tie dve PINy? postup? k tomu sa tu snažím dopracovať 3 dni...

máš program s názvem VIS?

pokud ne, stáhni si ho

hodim ti na něj link, v něm jsou uvedené všechny postupy, jak na to

Vloženo
...pri pokuse o prispôsobenie RJ motoru budíkom...kanál 50 som zadal ten PIN budikov a napísalo ERROR... :(

i kdybys měl 1000 návodů tak to neuděláš protože tomu nechceš porozumět

když nemáš komunikaci mezi motorovou jednotkou a budíky tak jak asi motorovka má přijmout PIN ???

doufám že zas nevyvolávám nějakej mezinárodní konflikt

Vloženo
:D ...ty seš fakt vúúúl Vašo... :D ...zajtra konečne rozoberiem stierače a pozriem ten biely šteker...aleee ak to nebudee v tooom tak sadnem do auta a prídem Ťa zožrať priamo do CZ.... ok?? -_-:076:aggressive::scooter:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...