Přejít na obsah

Stan a spacak Jurek

brunoos

Doporučené příspěvky

Planuji nakup noveho stanu a spacaku.

Stan bych rád Jurek typ Dome 2 KM - mate někdo - zkušenosti.

shanim taky spacak - tam momentálně vubec nevím - koukal jsem taky na jurka a jejich mikrovlakna

- doporučte nějaký spacák - cena tak od 2000 do 3000 - lehký, odolný, kvalita

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 1 měsíc později...

Ahoj, od Jurku mame na expedice typ Kombat 2AP se snehovyma limcema a dalsima blbinama.

Obecne znacku Jurek doporucuju - zalezi na co stan potrebujes (stanovani u rybnika, spani deti v lete na zahrade, vylety v CR a okoli, noseni na zadech tyden treba po Rumunsku, letni vylety do ledovcovych Alp, expedice na hodne vysoke kopce) a co vzhledem k tomu vezmes za typ. Taky ze jo, pro kolik lidi by to melo byt.

Kdyz tak napis podrobnosti.

Z hlavy mam pocit ze typy DOME jsou prave ty do narocnejsich podminek (vice vicekrat se krizicich se prutu). Konkretni rozdily mezi typy nevim.

Rozhodne Ti Jurky doporucuju kvuli moznostem servisu (a i pozarucniho) - oproti treba "ceske" firme Hannah, ktera snad vse dela u sikmookych komousu.

Spacaky od Jurku neznam - resp. nevidel jsem v praxi. Ja doporucuju firmu PRIMA - drive Okrisky u trebice, ted asi Brno - http://www.prima-spacaky.cz/

Neni problem si nechat usit na miru - loni jsme si takhle nechali delat spacak pro malou - to ji byl rok a pul.

Odkaz ke komentáři

Ahoj, od Jurku mame na expedice typ Kombat 2AP se snehovyma limcema a dalsima blbinama.

Obecne znacku Jurek doporucuju - zalezi na co stan potrebujes (stanovani u rybnika, spani deti v lete na zahrade, vylety v CR a okoli, noseni na zadech tyden treba po Rumunsku, letni vylety do ledovcovych Alp, expedice na hodne vysoke kopce) a co vzhledem k tomu vezmes za typ. Taky ze jo, pro kolik lidi by to melo byt.

Kdyz tak napis podrobnosti.

Z hlavy mam pocit ze typy DOME jsou prave ty do narocnejsich podminek (vice vicekrat se krizicich se prutu). Konkretni rozdily mezi typy nevim.

Rozhodne Ti Jurky doporucuju kvuli moznostem servisu (a i pozarucniho) - oproti treba "ceske" firme Hannah, ktera snad vse dela u sikmookych komousu.

Spacaky od Jurku neznam - resp. nevidel jsem v praxi. Ja doporucuju firmu PRIMA - drive Okrisky u trebice, ted asi Brno - http://www.prima-spacaky.cz/

Neni problem si nechat usit na miru - loni jsme si takhle nechali delat spacak pro malou - to ji byl rok a pul.

díky díky

stan jsem už rozhodnutý pro Dome 2 KM a na spacák jsem taky koukal na ty Prima tak je asi skusim

Odkaz ke komentáři

díky díky

stan jsem už rozhodnutý pro Dome 2 KM a na spacák jsem taky koukal na ty Prima tak je asi skusim

ahoj, Jurkem nemuzes slapnout vedle. Spacak bych volil radeji nejakou jinou znacku. Nejspis maji dobre i spacaky, ale neznam nikoho kdo ho ma tak je to tezke soudit. Radeji bych bral treba tu zminovanou Primu - taky otazka jak moc se chces placnout pres kapsu - nejaky perak od raka (http://www.sirjoseph.cz/kategorie.htm) to je pak uplne jina pohadka (maly, lehoucky, teply... ) :palec2:

P.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...