maca Vloženo 16. Únor 2008 Sdílet Vloženo 16. Únor 2008 Mam dost lidi co požádají o fota a udaje mé fabči a pak vůbec nedají info........ Stačí napsat strč si to do prdele,nebudu toho člena jmenovat at si šáhne do svědomí sám :feve: Fakt mě tohle jednání sere a netíká se to jen tohoto fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camron Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 No, s tím nic neuděláš, to je český národní sport...:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Mám úplně stejnou zkušenost, bohužel hlavně se členy tohoto fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrzount Vloženo 17. Únor 2008 Sdílet Vloženo 17. Únor 2008 Mam dost lidi co požádají o fota a udaje mé fabči a pak vůbec nedají info........Stačí napsat strč si to do prdele,nebudu toho člena jmenovat at si šáhne do svědomí sám :feve: Fakt mě tohle jednání sere a netíká se to jen tohoto fora Dám Ti radu " NEČEKEJ VDĚK ". Ušetříš si poooooustu nervů a svět se Ti bude zdát hezčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.