Přejít na obsah

Vymena mikrospinace zamku ridice

lajtgi

Doporučené příspěvky

Zdravim,

mam takove podezreni. Menili mi na A4 mikrospinac zamku ridice. (OII na tom bude s technologii velice podobne, proto se ptam zde). Po cca tydnu me napadlo napichnout auti na VAG a nestacil jsem se divit.Chyba 00956 - klic 2.

VIS mi odpovedel, ze se jedna o prekrocei horni hranice prizpusobeni klice. Okamzite jsem tedy vyzkousel duhy klic a nestacil se divit. Klic(dalka) neragoval. Proto se ptam, je nutne po vymene mikrospinace prizpusobit dalku, nebo si servis prizpusobil svuj klic? Diky za odpoved!! Vcera jsem byl celkem nervozni ... ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...
  • o 3 měsíce později...
Zdravim,

mam takove podezreni. Menili mi na A4 mikrospinac zamku ridice. (OII na tom bude s technologii velice podobne, proto se ptam zde). Po cca tydnu me napadlo napichnout auti na VAG a nestacil jsem se divit.Chyba 00956 - klic 2.

VIS mi odpovedel, ze se jedna o prekrocei horni hranice prizpusobeni klice. Okamzite jsem tedy vyzkousel duhy klic a nestacil se divit. Klic(dalka) neragoval. Proto se ptam, je nutne po vymene mikrospinace prizpusobit dalku, nebo si servis prizpusobil svuj klic? Diky za odpoved!! Vcera jsem byl celkem nervozni ... ;)

100% neni potreba po vymene mikrospinace prizpusobovat DO. V pripade, ze mas moznost VAG a mas nejake pochybnosti, prizpusob si oba DO a ten mozna nauceny jiz nauceny nebude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...