Jeff Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 (editace) Chtel bych si jednorazove koupit nove zbozi za cenu okolo 2000 kc (zbozi cca 95$ + postovne 25$). Jelikoz nemam embosovanou kartu ani ucet u PayPal a taktez nejsem registrovany na ebay, chtel bych vas pozadat, zdali by mne nekdo nemohl zbozi objednat. Penize bych vam poslal na ucet samozrejme predem. S nakupem pres ebay nemam zadne zkusenosti. Pokud je tu nekdo, pro koho je nakup pres ebuy hrackou a byl by ochotny pro me jeden nakup zrealizovat, at mne prosim napise pres SZ. Diky. Edit: mysleno ebay Editováno: 18. Únor 2008, autor: Jeff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 (editace) Nebylo nahodou mysleno ebay.com ? Nebo ebuy.com ? Jinak zrizeni uctu na pay-pal je otazka nekolika minut a embosovanou kartu na to nepotrebujes Editováno: 18. Únor 2008, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Nebylo nahodou mysleno ebay.com ? Nebo ebuy.com ? Jinak zrizeni uctu na pay-pal je otazka nekolika minut a embosovanou kartu na to nepotrebujes Tak tak, taky jsem se toho bál, ale jeden nákup to spraví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Tak tak, taky jsem se toho bál, ale jeden nákup to spraví... Jojo ja ho absolvoval vcera, takze cekam na to jak dorazi zbozi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 problémek je u mě v tom že neumím perfektně řeč....taky by se mi tam něco líbylo...prodávající v uvedeným seznamu kam zaílá poštou ČR nemá.A ted si s někým dopisujte,když neumíte řeč.. Já vím no...moje smula. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Mam za to, ze PayPal je jakoby elektronicky terminal pro platbu, tedy kdyz zadam v ebay platbu pres PayPal, tak se penize prevedou z embosovane platebni karty nebo karty, ktera umoznuje platbu pres net do zahranici. Cetl jsem, ze paypal ucet lze i nabit, nekdo to za poplatek tady v CR dela, ale posilej prachy nekomu na ucet, kdyz ho neznas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdemar Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Mam za to, ze PayPal je jakoby elektronicky terminal pro platbu, tedy kdyz zadam v ebay platbu pres PayPal, tak se penize prevedou z embosovane platebni karty nebo karty, ktera umoznuje platbu pres net do zahranici.Cetl jsem, ze paypal ucet lze i nabit, nekdo to za poplatek tady v CR dela, ale posilej prachy nekomu na ucet, kdyz ho neznas. Jo je to přesně jak říkáš, musíš mít alespoň kartu, která umožňuje platbu přes internet. To ale není problém. Stačí zajít do tvé banky a tam ti to za pár minut aktivují a můžeš platit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXX TOMCAT XXX Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Je to easy. Ja uz som kupoval vela veci z ebayu napr. 17" Pegasy fungel nove za cca 300 eur. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 18. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 (editace) Tak jsem byl dnes v Ceske Sporitelne a po dotazu ve zneni: Dobry den, chtel bych aktivovat moji stavajici kartu, abych s ni nasledne mohl provadet platby pres internet v zahranici. Pani rika, ano embosovanou. Na to ji odpovidam ze mam platebni kartu Maestro. Pry u teto to nelze zaktivovat a zdarma mne vystavi embosovanou MC STANDARD PARTNER. Za tyden ma byt vystavena. Pak tedy tusim uz jen staci vytvoreni uctu paypal a registrace na ebay a nasledna objednavka zbozi. Denni limit (transakce bez pritomnosti karty) v Kc jsem si nechal nastavit na 5000, jestli jsem to teda spravne pochopil nemuzu udelat napr na ebay nakup vetsi nez je 5000 kc za den? Dale tuto denni castku zvolil pouze pro zabezpecene transakce. Pro nezabezpecene 0 kc. Ma zabezpeceni a nezabezpeceni nejaky vliv na nakup na ebay? Predpokladam, ze spravne transakce jsou ty zabezpecene. Editováno: 18. Únor 2008, autor: Jeff Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Tak jsem byl dnes v Ceske Sporitelne a po dotazu ve zneni: Dobry den, chtel bych aktivovat moji stavajici kartu, se kterou bych nasledne mohl provadet platby pres internet v zahranici. Pani rika, ano embosovanou. Na to ji odpovidam ze mam platebni kartu Maestro. Pry u teto to nelze zaktivovat a zdarma mne vystavi embosovanou MC STANDARD PARTNER. Za tyden ma byt vystavena. Pak tedy tusim uz jen staci vytvoreni uctu paypal a registrace na ebay a nasledna objednavka zbozi. Presne tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 19. Únor 2008 Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 Mam za to, ze PayPal je jakoby elektronicky terminal pro platbu, tedy kdyz zadam v ebay platbu pres PayPal, tak se penize prevedou z embosovane platebni karty nebo karty, ktera umoznuje platbu pres net do zahranici.Cetl jsem, ze paypal ucet lze i nabit, nekdo to za poplatek tady v CR dela, ale posilej prachy nekomu na ucet, kdyz ho neznas. Normálně si na PP prachy stáhneš z b.ú., není třeba někoho třetího do toho tahat. Jinak já jedu na PP i s pitomou Visa Electron a no problemo - využito už nespočetněkrát, jak pro EBay, tak i jiný platby (PP 2 PP, PP 2 BA atp) Škoda že sem si tohodle nevšiml dřív, klidně sme to mohli prohnat přes mý konta tu tvoji koupi - reference myslim už vzájemný máme . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 19. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 P2M> Diky. Pokusim se o prvni nakup sam. Potrebnou platebni kartu budu mit a pri vytvareni uctu PayPal a registraci ebay bych se na tebe dovolil obratit, pokud by mne nebylo neco jasne . PayPal ucet nebudu nabijet, ale budu ho vyuzivat jako "terminal" pro provedeni platby z karty. Tento zpusob se mne zda pohodlnejsi. Ja budu totiz timto stylem jen nakupovat na ebay. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Prave jsem uskutecnil prvni nakup z ebay. Registraci PayPal i ebay jsem zvladl bez problemu. Pouze by me zajimalo, jak vlozim pripadne kladne hodnoceni na prodejce pokud zbozi prijde. Nikde jsem to tam totiz nemohl najit. Jedna se o tzv. feedback. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Prave jsem uskutecnil prvni nakup z ebay. Registraci PayPal i ebay jsem zvladl bez problemu. Pouze by me zajimalo, jak vlozim pripadne kladne hodnoceni na prodejce pokud zbozi prijde. Nikde jsem to tam totiz nemohl najit. Jedna se o tzv. feedback. No kdyz vlezes na svuj ucet na ebay tak vidis co mas za items na ktery cekas ... a tam ti to pod tim nabizi i hodnoceni ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Jak už bylo řečeno na údílení feedbacku se můžeš dostat buď z hlavního menu (mezi vyhranými aukcemi kolonka Action -> Leave Feedback) a nebo si prostě zobraz tu vyhranou aukci a hned nahoře taky budeš mít možnost Leave Feedback... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Ja to mam hned na hlavni strance po prihlaseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Aha, to jsem nevěděl, já si tam zobrazuju uložené aukce, které končí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 4. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Diky kluci, uz jsem to nasel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sltuning Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 ak to mas este aktualne,mam v anglicku brata.ten tiez sez ebay kupuje...zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeff Vloženo 14. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Objednane zbozi uz mne z ebay prislo, vse naprosto bez problemu a bez cla. Za 7 dni od objednani to bylo doma. Jeste by mne zajimala jedna vec. Kdyz si u obchodnika objednam napriklad dva ruzne druhy zbozi, posle to v jednom baliku, nebo ve dvou a tim padem 2x postovne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P2M Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Jak kdy, někdo to dá do jedný krabice, někdy ne. Chce se to optat před koupí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 1. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 1. Červenec 2008 Potreboval bych neco obj. pres ebay, bohuzel nejsem zaregistr., nebyl by nejaky clen ochotny mi to zbozi objednat?? Pokud mozno sev. morava. Dekuji moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 12. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2008 Tady navod... http://www.zive.cz/Clanky/Navod-jak-nakupo...21/default.aspx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kokeš Vloženo 29. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2008 zdravím,není tady někdo kdo má zkušenosti s nákupem na ebay.de a kdo by mě koupil něco po domluvě,neěprechtím,tak je to pro mě problém,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 2. Červenec 2009 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2009 Na ebay.de jsem kupoval. Použival jsem platbu převodem. Ale poslední nákup se moc nezdařil a čekám jestli mi přijde zpátky 140E. Pánovi jsem několikrát volal a zatím nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.