houzevec Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Zdravím neví někdo jestli je možné napojit dveřní kontakt z alarmu přímo na konf. jednotku ? Ušetřilo by mi to mnoho potíží a práce ? Mám ve předu ele okna a auto z 2003 Potřebuji nejednoduší funkční řešení nebo kde najdu vodiče od dveří abych nemusel rozdělávat dveře (necítím se na to) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Únor 2008 Sdílet Vloženo 18. Únor 2008 Zdravím neví někdo jestli je možné napojit dveřní kontakt z alarmu přímo na konf. jednotku ? Ušetřilo by mi to mnoho potíží a práce ? Mám ve předu ele okna a auto z 2003 Potřebuji nejednoduší funkční řešení nebo kde najdu vodiče od dveří abych nemusel rozdělávat dveře (necítím se na to) škoda, že jsi mi to takto nepopsal hned v SZ, pokud nechceš napojovat všechny dveře zvlášť, můžeš to napojit na hnědožlutý od komfortky, je to - pol, napoj to přes diodu aby se to oddělilo, další věc je ta, že nebudou snímány 5. dveře, ty se dají taky napojit u komfortky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houzevec Vloženo 19. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2008 ahoj dík ,ale jaká pozice je to na konfordce a i ty 5 dveře . Radši bych pozici i barvu jestli to bude sedět. dík a nějakou diodu určitě najdu.a dá se to zapojit i s 5 dveřmi např do serie bude to fungovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.