Přejít na obsah

MILITEC

jirkaK

Doporučené příspěvky

Známej má OII, 2.0 TDI, což je známý žrout motorovýho oleje. Mezi výměnama dolíval cca litr. To sice není nijak moc, jiným lidem to bere víc, ale protože měl najeto už 250 000 km, tak tam nalil přísadu do oleje MILITEC (viz www.militec.cz). Dneska už na tom najel dalších 50 t. km a tvrdí, že to úplně přestalo olej žrát. Zná někdo osobně tuhle přísadu ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mám ho v motoru cca 30 tis.km.Dostal se mi do ruky náhodou a po pročtení parametrů jsem usoudil,že nemůžu nic zkazit.Dával jsem ho do motoru s tachometrovými 160 tis,a skutečnými odhadem 250 tis. km.Před nalitím byl motor určitě hlučnější.Zároveň jsem nalil doporučenou dávku do převodovky a posilovače řízení.

Po dobu provozu s Militecem neshledávám žádný negativní jev.Coby pozitivní- motor se zjevně ztišil naprosto zřetelné u studeného startu,určitě se zkrátila doba cvakání zdvihátek,před nalitím do převodovky se mi dost často stávalo,že nešla na první vyšlápnutí spojky zařadit zpátečka,po nalití tento jev zmizel.

Olej mi to nežralo ani před ani po,tak nemůžu posoudit.

Vím ještě o dalších dvou autech(Audi,Citroen)oba se stejnými výsledky.

Odkaz ke komentáři

Ale ten článek asi každý zná,objevuje se téměř všude,kde se různá aditiva řeší.

Militec prošel státní zkušebnou maziv v Kolíně s výsledkem více než dobrým a není to jenom reklamní kampaň jak v článku tvrdí autor.

Pokud tedy náhodou nejsou posudky na stánkách MILITECu plagiáty.Ale vzhledem k tomu,že do Kolína nemám daleko vím,že tam ztátní zkušebna maziv je.

Nicméně netvrdím,že je MILITEC zázrak,třeba se mi motor zozsype za pár kilometrů ;)

Zrovna takové články se jeden čas objevovaly na adresu přísad do paliva a není to tak dlouho,a jeden motoristický časopis nechal udělat testy aditiv a světe div se,testem prošly všechny testované,některé s lepšími,některé s horšími výsledky než bylo deklarováno na obalu,ale škodlivý nebyl ani jeden. :palec2:

http://www.militec.cz/technicka/posudek.html

Editováno: , autor: mikl
Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...