rolbař Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 (editace) Nevíte, jestli pasuje spínačka a zámek dveří z OI do OII, zámek tuším, že ano, ale jak je to se spínačkou. Samo, že immo nesedí, to vím, mě jde jen o zámky jako takové. Editováno: 20. Únor 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 20. Únor 2008 Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 obávám se že nee spínačka bude mít jiné immo, kde čtecí kroužek je integrován přímo v zámku spínačky a nedá se vyměnit jednotlivě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 20. Únor 2008 (editace) obávám se že nee spínačka bude mít jiné immo, kde čtecí kroužek je integrován přímo v zámku spínačky a nedá se vyměnit jednotlivě díky, ale immo je součástí hlavy klíče, čtecí kroužek jen čte z klíče. mě jde jen o tvar zámku spínačky, jestli pasuje Editováno: 20. Únor 2008, autor: rolbar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 určitě nepasuje je tam jin velikost spínací skříňky takže bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 určitě nepasuje je tam jin velikost spínací skříňky takže bohužel díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Nevíte, jestli pasuje spínačka a zámek dveří z OI do OII, zámek tuším, že ano, ale jak je to se spínačkou.Samo, že immo nesedí, to vím, mě jde jen o zámky jako takové. Zapalovani ma kolem plastu trosku jiny prumer, da se to upravit, jinak je vse stejne az na ovladace... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavelkr Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 Zapalovani ma kolem plastu trosku jiny prumer, da se to upravit, jinak je vse stejne az na ovladace...no až tak stejné to není pravda,pozor na generaci imobilizérové tyčínky O2 má 4. generaci a O1 má 3 generaci immo takže to nenakoduješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 (editace) no až tak stejné to není pravda,pozor na generaci imobilizérové tyčínky O2 má 4. generaci a O1 má 3 generaci immo takže to nenakoduješ Nevim jak to znamej dal, ale koukal sem primo na jeho OII a upravil si pry jen tu spinacku a normalne jezdi, ukazoval i stahovani oken pres DO na 1KO ovladacich...jinak sady sem videl jek na OI tak na OII a krom rozmeru spinacky sem nevidel rozdil... jak obesel to imo nevim na to bych se muesel zeptat ale ma to na OII 2004 Ambiente Editováno: 26. Únor 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 26. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 tyčinku imma stačí přehodit o tu nejde a o DO taky ne, mě to zajímá, páč sadu na OII jsem tady v bazaru zatím neviděl, tak jestli tam pasuje"rozměrově" z OI. dokázal by někdo na OII sehnat za rozumný peníz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
black007 Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 (editace) tyčinku imma stačí přehodit o tu nejde a o DO taky ne, mě to zajímá, páč sadu na OII jsem tady v bazaru zatím neviděl, tak jestli tam pasuje"rozměrově" z OI.dokázal by někdo na OII sehnat za rozumný peníz? Špatně koukáš,už to tady v bazaru nabízeli lidi. ale jinak mrkni na http://www.auto.asp2.cz/octavia-2-exterier.aspx tam jsem kupoval já a ta cena není tak špatná,když jen za origo jeden klíček chtěli ve škodovce skoro 3500,- Jinak ale bacha,nakódovat nové klíče s immo na O II se nechá jen ve Škoda servisu. dělají to už přez online databázi aut... Jestli sháníš jen zámek a spínačku, tak mi zůstali po výměně s jedním klíčem..... Editováno: 26. Únor 2008, autor: black007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 26. Únor 2008 Sdílet Vloženo 26. Únor 2008 tyčinku imma stačí přehodit o tu nejde a o DO taky ne, mě to zajímá, páč sadu na OII jsem tady v bazaru zatím neviděl, tak jestli tam pasuje"rozměrově" z OI.dokázal by někdo na OII sehnat za rozumný peníz? Zkusim se zeptat, ovladace 3tlac 1KO bych mel a pred rokem sem mohl mit i sady na OII ale nikdo to nechtel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysolet007 Vloženo 30. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2009 Zdravím. Koupil jsem O2, ale taky jenom s jedním klíčkem. Pro klid duše bych rači koupil sadu z odkazu výše za 1700,- a nechal to vyměnit. Jediný problém asi bude rozchodit imobilizér. Zvládnou to i jiné servisy s potřebným vybavením, nebo s tím budu muset za každou cenu do škoda servisu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.