Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nevíte, jestli pasuje spínačka a zámek dveří z OI do OII, zámek tuším, že ano, ale jak je to se spínačkou.

Samo, že immo nesedí, to vím, mě jde jen o zámky jako takové.

Upraveno od rolbar

obávám se že nee :( spínačka bude mít jiné immo, kde čtecí kroužek je integrován přímo v zámku spínačky a nedá se vyměnit jednotlivě

• Autor
obávám se že nee :( spínačka bude mít jiné immo, kde čtecí kroužek je integrován přímo v zámku spínačky a nedá se vyměnit jednotlivě

díky, ale immo je součástí hlavy klíče, čtecí kroužek jen čte z klíče. mě jde jen o tvar zámku spínačky, jestli pasuje

Upraveno od rolbar

určitě nepasuje je tam jin velikost spínací skříňky takže bohužel

• Autor
určitě nepasuje je tam jin velikost spínací skříňky takže bohužel

díky moc :palec2:

Nevíte, jestli pasuje spínačka a zámek dveří z OI do OII, zámek tuším, že ano, ale jak je to se spínačkou.

Samo, že immo nesedí, to vím, mě jde jen o zámky jako takové.

Zapalovani ma kolem plastu trosku jiny prumer, da se to upravit, jinak je vse stejne az na ovladace...

Zapalovani ma kolem plastu trosku jiny prumer, da se to upravit, jinak je vse stejne az na ovladace...
no až tak stejné to není pravda,pozor na generaci imobilizérové tyčínky O2 má 4. generaci a O1 má 3 generaci immo takže to nenakoduješ
no až tak stejné to není pravda,pozor na generaci imobilizérové tyčínky O2 má 4. generaci a O1 má 3 generaci immo takže to nenakoduješ

Nevim jak to znamej dal, ale koukal sem primo na jeho OII a upravil si pry jen tu spinacku a normalne jezdi, ukazoval i stahovani oken pres DO na 1KO ovladacich...jinak sady sem videl jek na OI tak na OII a krom rozmeru spinacky sem nevidel rozdil... jak obesel to imo nevim na to bych se muesel zeptat ale ma to na OII 2004 Ambiente

Upraveno od JasteR

• Autor

tyčinku imma stačí přehodit o tu nejde a o DO taky ne, mě to zajímá, páč sadu na OII jsem tady v bazaru zatím neviděl, tak jestli tam pasuje"rozměrově" z OI.

dokázal by někdo na OII sehnat za rozumný peníz?

tyčinku imma stačí přehodit o tu nejde a o DO taky ne, mě to zajímá, páč sadu na OII jsem tady v bazaru zatím neviděl, tak jestli tam pasuje"rozměrově" z OI.

Špatně koukáš,už to tady v bazaru nabízeli lidi. ale jinak mrkni na http://www.auto.asp2.cz/octavia-2-exterier.aspx

tam jsem kupoval já a ta cena není tak špatná,když jen za origo jeden klíček chtěli ve škodovce skoro 3500,- :(

Jinak ale bacha,nakódovat nové klíče s immo na O II se nechá jen ve Škoda servisu. dělají to už přez online databázi aut...

Jestli sháníš jen zámek a spínačku, tak mi zůstali po výměně s jedním klíčem.....

Upraveno od black007

Zkusim se zeptat, ovladace 3tlac 1KO bych mel a pred rokem sem mohl mit i sady na OII ale nikdo to nechtel..

• 1 rok později...

Zdravím. Koupil jsem O2, ale taky jenom s jedním klíčkem. Pro klid duše bych rači koupil sadu z odkazu výše za 1700,- a nechal to vyměnit. Jediný problém asi bude rozchodit imobilizér. Zvládnou to i jiné servisy s potřebným vybavením, nebo s tím budu muset za každou cenu do škoda servisu?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.