Sada zámků z OI do OII - Exteriér - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

Sada zámků z OI do OII

rolbař

Doporučené příspěvky

black007 napsal:
obávám se že nee :( spínačka bude mít jiné immo, kde čtecí kroužek je integrován přímo v zámku spínačky a nedá se vyměnit jednotlivě

díky, ale immo je součástí hlavy klíče, čtecí kroužek jen čte z klíče. mě jde jen o tvar zámku spínačky, jestli pasuje

Editováno: , autor: rolbar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

rolbar napsal:
Nevíte, jestli pasuje spínačka a zámek dveří z OI do OII, zámek tuším, že ano, ale jak je to se spínačkou.

Samo, že immo nesedí, to vím, mě jde jen o zámky jako takové.

Zapalovani ma kolem plastu trosku jiny prumer, da se to upravit, jinak je vse stejne az na ovladace...

Odkaz ke komentáři

pavelkr napsal:
no až tak stejné to není pravda,pozor na generaci imobilizérové tyčínky O2 má 4. generaci a O1 má 3 generaci immo takže to nenakoduješ

Nevim jak to znamej dal, ale koukal sem primo na jeho OII a upravil si pry jen tu spinacku a normalne jezdi, ukazoval i stahovani oken pres DO na 1KO ovladacich...jinak sady sem videl jek na OI tak na OII a krom rozmeru spinacky sem nevidel rozdil... jak obesel to imo nevim na to bych se muesel zeptat ale ma to na OII 2004 Ambiente

Editováno: , autor: JasteR
Odkaz ke komentáři

rolbar napsal:
tyčinku imma stačí přehodit o tu nejde a o DO taky ne, mě to zajímá, páč sadu na OII jsem tady v bazaru zatím neviděl, tak jestli tam pasuje"rozměrově" z OI.

dokázal by někdo na OII sehnat za rozumný peníz?

Špatně koukáš,už to tady v bazaru nabízeli lidi. ale jinak mrkni na http://www.auto.asp2.cz/octavia-2-exterier.aspx

tam jsem kupoval já a ta cena není tak špatná,když jen za origo jeden klíček chtěli ve škodovce skoro 3500,- :(

Jinak ale bacha,nakódovat nové klíče s immo na O II se nechá jen ve Škoda servisu. dělají to už přez online databázi aut...

Jestli sháníš jen zámek a spínačku, tak mi zůstali po výměně s jedním klíčem.....

Editováno: , autor: black007
Odkaz ke komentáři

rolbar napsal:
tyčinku imma stačí přehodit o tu nejde a o DO taky ne, mě to zajímá, páč sadu na OII jsem tady v bazaru zatím neviděl, tak jestli tam pasuje"rozměrově" z OI.

dokázal by někdo na OII sehnat za rozumný peníz?

Zkusim se zeptat, ovladace 3tlac 1KO bych mel a pred rokem sem mohl mit i sady na OII ale nikdo to nechtel..

Odkaz ke komentáři

• o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...