Brien Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Zdravim asi před tydnem sem si pořídil Octavii 1,8 20V na plyn(lovato) nová toroidní nádrž v rs upravě. No a mam problem s plynem nebojí se to vzít 12-13 l/100km na volnoběh trochu litaj otáčky, ale dozvěděl sem se, že stačí seřídit tu jednotku co řídí ten plyn, a taky je trochu shnilej střed vejfuku, to ted budem měnit, takže se tý spotřebě nedivim.. Co mě ale opravdu vadí je, že sem tam dal 12l benzinu a ono je to sežralo asi na 30 startů... No a pak mam další problém se zaplejma xenonama a bluetooth mi šumí radio(velkej odběr), myslite že to vyřeší naka lepší baterka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Zdravim asi před tydnem sem si pořídil Octavii 1,8 20V na plyn(lovato) nová toroidní nádrž v rs upravě. No a mam problem s plynem nebojí se to vzít 12-13 l/100km na volnoběh trochu litaj otáčky, ale dozvěděl sem se, že stačí seřídit tu jednotku co řídí ten plyn, a taky je trochu shnilej střed vejfuku, to ted budem měnit, takže se tý spotřebě nedivim.. Co mě ale opravdu vadí je, že sem tam dal 12l benzinu a ono je to sežralo asi na 30 startů... No a pak mam další problém se zaplejma xenonama a bluetooth mi šumí radio(velkej odběr), myslite že to vyřeší naka lepší baterka ? Obrať s ena fórum Fíbia 1-Motor-sekce LPG, tam jsou borci a určitě ti poradí .(je tam i několik octávek-né jen fábule. ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brien Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Ok diky a co ty xenony ? yřeší to ta baterka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montas Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 Ok diky a co ty xenony ? yřeší to ta baterka ? Tak to netuším,zkus se podívat po fóru, třeba něco najdeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 21. Únor 2008 Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 xenony su origo či nejaka prestavba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brien Vloženo 21. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 21. Únor 2008 xenony su origo či nejaka prestavba? Xenony tam byli dělaný předchozim majitelem... asi tam bude nak blbě elektrika mi ted řek znamej, asi to tam bude stačit trochu přehazet, že je za radiem něco co to ruší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.