Mareček Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 Dá sa dodatočne domontovať pozdĺžny strešný nosič tzv. "hagus" na kombi karosériu ? - / sú všetky karosérie rovnaké alebo je rozdiel medzi verziami výbavy klasik....elegance /. Až sa to dá domontovať do verzie karosérie klasik viete to niekto zohnť za rozumnú cenu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 samozrejme, že sa to dá dorobit celkom jednoducho. Len neviem, čo je pre teba rozumná cena. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brumla Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 samozrejme, že sa to dá dorobit celkom jednoducho. Len neviem, čo je pre teba rozumná cena. Přesně tak, střechy jsou stejný, problém to nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Dá sa dodatočne domontovať pozdĺžny strešný nosič tzv. "hagus" na kombi karosériu ? - / sú všetky karosérie rovnaké alebo je rozdiel medzi verziami výbavy klasik....elegance /.Až sa to dá domontovať do verzie karosérie klasik viete to niekto zohnť za rozumnú cenu ? Co servis? Rozhodně jdou dodatečně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareček Vloženo 2. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Ide oto či pod vrchným plechom karosérie sú nalisované závity na upevnenie nosiča / aby mi v servise "kde sú všeci najmúdrejší " nespravily diery a potom zistia že su tam není žiadné závity na prišrobovanie úchytiek "hagusov"/. - tou rozumnou cenou som myslel niečo lepšie ako 255 EUR, čo tak 1/2 s oficiálnej ceny ŠKODA. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Únor 2007 Sdílet Vloženo 2. Únor 2007 Viděl bych to tak, že při montáži se stejně musí rozdělat čalounění stropu, nebo ne? Takže by to určitě bylo řešitelné..použít např matice a velké podložky zespodu nebo něco takového Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareček Vloženo 3. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 3. Únor 2007 (editace) Čalunenie stropu dole ísť nemusí, šrobuje sa to do medzipriestoru v karosérii - mám celý strop dole a preto sa pýtam či nieje rozdiel v karosérii lebo z vnútra do toho medzipriestoru vidieť nieje a keď si dám podla Škodovackej šablóny spraviť diery a tie matky tam nemudú..... úfff, to bude prúser. Editováno: 3. Únor 2007, autor: Mareček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 4. Únor 2007 Sdílet Vloženo 4. Únor 2007 Čalunenie stropu dole ísť nemusí, šrobuje sa to do medzipriestoru v karosérii - mám celý strop dole a preto sa pýtam či nieje rozdiel v karosérii lebo z vnútra do toho medzipriestoru vidieť nieje a keď si dám podla Škodovackej šablóny spraviť diery a tie matky tam nemudú..... úfff, to bude prúser. Mám dojem, že je škoda nabízí jako origo příslušenství, takže by měly určitě jít i dodatečně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 5. Únor 2007 Sdílet Vloženo 5. Únor 2007 Myslím, že tam žiadne matice nie sú, ale sa pri montáži navŕtajú diery do plechu a potom sa tam matice nalisujú (aspoň u Felicie to tak robili). Treba na to náradie. A po montáži si dobre očistite auto od tých pilín, lebo začnú hrdzavieť a ťažko sa to potom čistí, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marcos Vloženo 27. Únor 2007 Sdílet Vloženo 27. Únor 2007 jasne,ze jde dodatecne, stoji to okolo 5.000,- vc. montaze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
draken Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Zdravim, chtel bych dat dodelat stresni lyziny na OII Combi, ve sve neskonale blbosti jsem na to pri objednavani vozu zapomenul, jak to probiha? Musi se vrtat do strechy? Nebo jak to je? Diky hodne moc za odpoved Draken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 (editace) Zdravim, chtel bych dat dodelat stresni lyziny na OII Combi, ve sve neskonale blbosti jsem na to pri objednavani vozu zapomenul, jak to probiha? Musi se vrtat do strechy? Nebo jak to je?Diky hodne moc za odpoved Draken ano,musí..je to složitější..ve střeše je na každé straně myslím 5 dír...ty to můžeš udělat stylem alá Octavia I a to tak,že ze spodu tapecu stropu(vnitřní strana střechy) dáš podložky pro zavrtání šroubu(funkce matky)...čili pokud si to budeš dělat sám,musíš odlepit a odcvakat celý strop vč. plastů samozřejmě, vyvrtat díry do střechy a přichytit je zespodu podložkama...jinak originálně má kraj střechy jiný tvar,má vystouplé "cuply" se zabudovanou matkou(prakticky přivařená matka k vršku střechy)... Editováno: 23. Únor 2008, autor: Deny.Kr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
draken Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 ano,musí..je to složitější..ve střeše je na každé straně myslím 5 dír...ty to můžeš udělat stylem alá Octavia I a to tak,že ze spodu tapecu stropu(vnitřní strana střechy) dáš podložky pro zavrtání šroubu(funkce matky)...čili pokud si to budeš dělat sám,musíš odlepit a odcvakat celý strop vč. plastů samozřejmě, vyvrtat díry do střechy a přichytit je zespodu podložkama...jinak originálně má kraj střechy jiný tvar,má vystouplé "cuply" se zabudovanou matkou(prakticky přivařená matka k vršku střechy)... Dekuji moc. Ja nejsem moc technicky typ (= sem liny/nemam cas), tudiz to asi ponecham na servis, sem zvedavy, kolik me to bude stat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Dekuji moc. Ja nejsem moc technicky typ (= sem liny/nemam cas), tudiz to asi ponecham na servis, sem zvedavy, kolik me to bude stat.... to netuším no.ale počítej s tím,že to bude dražší,než nové z fabriky...jinak nemáš zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Tak si říkám..nepoužívají se na to třeba i lisovací matice, na které se jen připraví díra a pak se z jedné strany nastrčí a pákovým přípravkem zalisují? takhle mi dělali do karoserie originál závit na přidělání držáku CD changeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Tak si říkám..nepoužívají se na to třeba i lisovací matice, na které se jen připraví díra a pak se z jedné strany nastrčí a pákovým přípravkem zalisují? takhle mi dělali do karoserie originál závit na přidělání držáku CD changeru to nevím..ale každopádně když to dá do servisu, udělají mu to dle svého uvážení..-možná jak říkáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Servisy jsou kapitola sama o sobě..určitě bych jako zákazník chtěl být u toho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 23. Únor 2008 Sdílet Vloženo 23. Únor 2008 Servisy jsou kapitola sama o sobě..určitě bych jako zákazník chtěl být u toho.. v tomto případě asi ano,neb když je to špatně uděláno,teče do auta jak sviňa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Ahojte máte někdo zkušenosti z doděláním hagusů? Případně nějaké foto nabo návod z instalace? Předem moc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 pripajam sa... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Někde se to tady řešilo, ale nenašel jsem to. Originál střecha pro hagusy z fabriky má v sobě už otvory se závity. Při dodělávání se střecha musí vrtat a může nastat problém s korozí a zatékáním střechou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Mám dojem, že tam budou ty šestihranné lisovací matice..a určitě to chce dobrý tmel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 (editace) Rolbař mi také říkal, že by tam snad měly být. Ale ju tu to SNAD. Ano, již se to řešilo, ale na OI. Muselo se vrtat do střechy a dávat myslím dokonce i matky, nebyly tam. Ale to byla O1. Zkušenost a dobrá rada, je nad zlato. Samozřejmě, do střechy se vrtat musí, ale když tam budou ty matky, tak to bude bude jako muster a minimalizuje se chyba. Kvalitní silikon mám, v tom problém není. Editováno: 25. Září 2008, autor: Miloš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asua Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Tady mas odkaz kde jsou i obrazky jak to montuje na O1 - http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...ody-octavie.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j0ska Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Samozřejmě, do střechy se vrtat musí, ale když tam budou ty matky, tak to bude bude jako muster a minimalizuje se chyba. Tak jednoduše oddělej strop a podívej se. Podle mě tam na 98% žádná příprava nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.