Dejf P. Vloženo 24. Únor 2008 Sdílet Vloženo 24. Únor 2008 Ahojte, poradi nekdo, kde sehnat stribrne lemovani oken, jako je na obrazku? Tak jak to maji napr. Passaty? Diky moc link: http://www.obrazky.cz/detail?id=eJydzDGPgj...txB/ggXjA%3D%0A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karlos3 Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 To bych řekl že na Oct.II vůbec nedělaj. Viděl jsem pár takových co to lepily po domácku s takových těch chrom.lišt co se daj koupit v metráži a vypadalo to dost tragicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 To bych řekl že na Oct.II vůbec nedělaj.Viděl jsem pár takových co to lepily po domácku s takových těch chrom.lišt co se daj koupit v metráži a vypadalo to dost tragicky. Ve Škodovce to dávají pouze na Supa na Octávce jsem to ještě nezahlédl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Ahojte, poradi nekdo, kde sehnat stribrne lemovani oken, jako je na obrazku? Tak jak to maji napr. Passaty? Diky moc link: http://www.obrazky.cz/detail?id=eJydzDGPgj...txB/ggXjA%3D%0A jj,přidávám se k otázce...dobudoucna by mě to také velice zajímalo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojinrajen Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Njn nemuselo by to vyzerat zle:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejf P. Vloženo 25. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 Az taaaak? No tak to jsi mne na rovinu moc nepotesil Tak asi budu muset sehnat bud sikovneho lepice, nebo to ozelet :-D Jeste nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny.Kr Vloženo 25. Únor 2008 Sdílet Vloženo 25. Únor 2008 je fakt,že si pořídit takovou titanovou(jak přijde po faceliftu),dát leskle černé sloupky a jejich hrany schovat pod chrom. lištu kolem oken by bylo s-u-p-e-r!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.