Přejít na obsah

vibrace motoru

deko

Doporučené příspěvky

Hosi mam problem.Rano jsme normalne nastartovaly a jezdily po meste.Pak prijedeme na parkoviste a naraz pri volnobehu se motor rozvibruje (vibrace jdou citit v celem aute) a motor se netypicky hybe.Cim by to mohlo byt.Spatny benzin.? nebo neco jineho?

Jedna se o 1,8 110 kw AUM,jsou tam nove svicky NGK a ma najeto 90tis. km.Olej meneny10/2007 a je ho tam dostatek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hosi mam problem.Rano jsme normalne nastartovaly a jezdily po meste.Pak prijedeme na parkoviste a naraz pri volnobehu se motor rozvibruje (vibrace jdou citit v celem aute) a motor se netypicky hybe.Cim by to mohlo byt.Spatny benzin.? nebo neco jineho?

Jedna se o 1,8 110 kw AUM,jsou tam nove svicky NGK a ma najeto 90tis. km.Olej meneny10/2007 a je ho tam dostatek.

zkontroluj to gumový uložení motoru

Odkaz ke komentáři

jeste jsem zapomel napsat ,ze pri pridani plynu to neumim popsat nechce se tomu a naraz v poho

Tak jsem to sel vyzkouset nastartovat ,porad to dela ale nechal jsem to 2 min bezet a zapla se kontrolka elektroniky motoru.Ze by ty nove svicky ,nebo zapalovaci modul?????

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...