deko Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Hosi mam problem.Rano jsme normalne nastartovaly a jezdily po meste.Pak prijedeme na parkoviste a naraz pri volnobehu se motor rozvibruje (vibrace jdou citit v celem aute) a motor se netypicky hybe.Cim by to mohlo byt.Spatny benzin.? nebo neco jineho? Jedna se o 1,8 110 kw AUM,jsou tam nove svicky NGK a ma najeto 90tis. km.Olej meneny10/2007 a je ho tam dostatek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HONZA83 Vloženo 27. Únor 2008 Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 Hosi mam problem.Rano jsme normalne nastartovaly a jezdily po meste.Pak prijedeme na parkoviste a naraz pri volnobehu se motor rozvibruje (vibrace jdou citit v celem aute) a motor se netypicky hybe.Cim by to mohlo byt.Spatny benzin.? nebo neco jineho?Jedna se o 1,8 110 kw AUM,jsou tam nove svicky NGK a ma najeto 90tis. km.Olej meneny10/2007 a je ho tam dostatek. zkontroluj to gumový uložení motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 jeste jsem zapomel napsat ,ze pri pridani plynu to neumim popsat nechce se tomu a naraz v poho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 jeste jsem zapomel napsat ,ze pri pridani plynu to neumim popsat nechce se tomu a naraz v poho Tak jsem to sel vyzkouset nastartovat ,porad to dela ale nechal jsem to 2 min bezet a zapla se kontrolka elektroniky motoru.Ze by ty nove svicky ,nebo zapalovaci modul????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deko Vloženo 27. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Únor 2008 byl to zapalovaci modul na 3 valci muzete to smazat nebo zamknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.