czechdriver Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Ješte, že mě se nic takovýho netýká. Stavitelnej podvozek TUV homologaci má, 18" kola už mam zapsaný, žádny diodvý nesmysly tam nenam, takže já s tim problém nemam. předepsanou výbavu taky vozim. jen ty pásy jsou horši. ale kucí, jak píšete, že nadávaj na RS nárazník, tak pokud 100% vim, že je to origo fabrika, ze to neni zadnej laminát, tak prostě s pokutou nesouhlasit a ať si to daj na úřad, jak podepíšeš na silnici třeba 1000kč pokutu, tak uz se z toho nedostaneš, ale já bych se pod to nepodepsal. já mam typ předface, komplet předělaný na FACE a taky na to nemůžou říct ani ťuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Tady mi přišel odkaz na ty nové policejní passaty.docela zajímavé počtení. http://www.uloz.to/x...t-a-chranit-pdf Na ty nové, které mají už 350 000 km na krku a nejedou už víc než 200 km/h? Na ty, které už dosluhují a jsou již nahrazeny novými s novou metodou měření rychlosti? Tohle není moc aktuální. A to nemluvím o informacích v dokumentu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 23. Duben 2012 Sdílet Vloženo 23. Duben 2012 Tak jsem měl asi kliku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.