Martan Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Nemá někdo zkušenosti s nějakým eshopem v USA? PC a notebooky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misom Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 (editace) Nemá někdo zkušenosti s nějakým eshopem v USA? PC a notebooky? Ked som bol v USA tak som kupoval fotak TU, lenze to som tam mal ucet v ich banke a prislo to v pohode do tyzdna ale neviem ako to je z dorucenim do europy a platbne podmienky? Editováno: 29. Únor 2008, autor: misom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martan Vloženo 29. Únor 2008 Autor Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Ked som bol v USA tak som kupoval fotak TU, lenze to som tam mal ucet v ich banke a prislo to v pohode do tyzdna ale neviem ako to je z dorucenim do europy a platbne podmienky? Já bych si to nechal právě poslat v USA na adresu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Já bych si to nechal právě poslat v USA na adresu Tak to pak nemas vubec zadnej problem. Zaplatis to kreditkou pres inet a zbozi ti pride na adresu v US. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 29. Únor 2008 Sdílet Vloženo 29. Únor 2008 Tak to pak nemas vubec zadnej problem. Zaplatis to kreditkou pres inet a zbozi ti pride na adresu v US. Přesně tak. Kupoval jsem takhle spoustu věcí a no problemo. Běž na yahoo a v sekci zboží zadej co chceš a vyhodí Ti to 20 obchodů, projdeš si je, zjistíš co a jak a objednáš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.