TomasB Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 zejména konec je zajímavej, ale pro plné pochopení doporučuju přečíst celé. Dokud to bude takto, tak opravdu nebude respekt a zábrany. http://www.audi-club.cz/forum.php?prispevek=32698 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 myšička: ty to máš fakt vygumované. Je toto snad okdaz na stránky, kde by se dalo něco koupit, sehnat či něco takového? Není to nic jiného než téma do lampárny. Je to o tom, kam se třeba může vytratit ukradené auto a co dělá policie s dopadenými zloději. Tak nechápu, proč to zase cpeš sem. Vlastně chápu, je to z tvé strany naprosto záměrné... Pro mně si normální idiot. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 kuva, co je to tu za škatule, jednou je to tu, pak tam a teď zas tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Březen 2008 Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 kuva, co je to tu za škatule, jednou je to tu, pak tam a teď zas tady Taky koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 1. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2008 kuva, co je to tu za škatule, jednou je to tu, pak tam a teď zas tady já jsem v tom nevinně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.