Publikováno Březen 2, 200817 r Zdravím pánové, zajímalo by mě jak jsme na tom s věkem ohledně vlastnictví Octavie (jaká věková kategorie je nejsilnější). Říkal jsem si, že já jako prostý student s předfaceliftem....jestli mě tu vůbec přijmete . Tak se na průměrný věk anonymně podíváme v anketě Jde pouze o zajímavost, neberte to zle
Březen 2, 200817 r Zdravím pánové, zajímalo by mě jak jsme na tom s věkem ohledně vlastnictví Octavie (jaká věková kategorie je nejsilnější). Říkal jsem si, že já jako prostý student s předfaceliftem....jestli mě tu vůbec přijmete . Tak se na průměrný věk anonymně podíváme v anketě Jde pouze o zajímavost, neberte to zle Johny, budeme Ti věřit, že se nejedná o nějaký skrytý firemní DATAMINING (sběr dat).. Kliknul jsem a jestli máš špatné svědomí, tak se to časem hukáže
Březen 2, 200817 r Autor Johny, budeme Ti věřit, že se nejedná o nějaký skrytý firemní DATAMINING (sběr dat)..Kliknul jsem a jestli máš špatné svědomí, tak se to časem hukáže Neboj, jen mě zajímá jestli jsem tu za nejmladší "lamičku"
Březen 2, 200817 r Neboj, jen mě zajímá jestli jsem tu za nejmladší "lamičku" No, jestli ti není 5, tak určitě ne
Březen 2, 200817 r Neboj, jen mě zajímá jestli jsem tu za nejmladší "lamičku" Za lamičku klidně být můžeš jestli chceš A proč tam není nic míň než 18? Kam se mám zařadit?
Březen 2, 200817 r Autor Za lamičku klidně být můžeš jestli chceš A proč tam není nic míň než 18? Kam se mám zařadit? No tak nepočítal jsem s majitelem Octavie pod osmnáct Jinak Petře tak to snad bude ok
Březen 3, 200817 r Zdarec... taky jsem mladej ..zrovna jsem měnil Fabku 1,2 12V Elegance za Octavia combi 4x4 Turbo .Super změna
Březen 3, 200817 r Za lamičku klidně být můžeš jestli chceš A proč tam není nic míň než 18? Kam se mám zařadit? tvoje kolonka je ta úúúúúúúúúúúplně dole,tak to neobracej
Březen 3, 200817 r Autor tvoje kolonka je ta úúúúúúúúúúúplně dole,tak to neobracej jednou jste se to měli dozvědět :p
Březen 5, 200817 r 27-30, chlapy, zatím jsme druzí, ty starouše 30-35 dáme :t :t Jaký starouše, ty mlíčňáku :smich:
Březen 5, 200817 r njn to jsou ty lidi kolem 30-ti co maj prachy a rozum a pěkny auta, a pak jsou tady lidi jako já (21) co nemaj prachy ale maj rozum a tak maj seriovky, a pak jsou tady lidi 20 a méně co nemaj prachy a nemaj rozum a maji z auta tuzing
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.