Johny55 Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Zdravím pánové, zajímalo by mě jak jsme na tom s věkem ohledně vlastnictví Octavie (jaká věková kategorie je nejsilnější). Říkal jsem si, že já jako prostý student s předfaceliftem....jestli mě tu vůbec přijmete . Tak se na průměrný věk anonymně podíváme v anketě Jde pouze o zajímavost, neberte to zle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Zdravím pánové, zajímalo by mě jak jsme na tom s věkem ohledně vlastnictví Octavie (jaká věková kategorie je nejsilnější). Říkal jsem si, že já jako prostý student s předfaceliftem....jestli mě tu vůbec přijmete . Tak se na průměrný věk anonymně podíváme v anketě Jde pouze o zajímavost, neberte to zle Johny, budeme Ti věřit, že se nejedná o nějaký skrytý firemní DATAMINING (sběr dat).. Kliknul jsem a jestli máš špatné svědomí, tak se to časem hukáže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny55 Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Johny, budeme Ti věřit, že se nejedná o nějaký skrytý firemní DATAMINING (sběr dat)..Kliknul jsem a jestli máš špatné svědomí, tak se to časem hukáže Neboj, jen mě zajímá jestli jsem tu za nejmladší "lamičku" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Neboj, jen mě zajímá jestli jsem tu za nejmladší "lamičku" No, jestli ti není 5, tak určitě ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Březen 2008 Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Neboj, jen mě zajímá jestli jsem tu za nejmladší "lamičku" Za lamičku klidně být můžeš jestli chceš A proč tam není nic míň než 18? Kam se mám zařadit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny55 Vloženo 2. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Březen 2008 Za lamičku klidně být můžeš jestli chceš A proč tam není nic míň než 18? Kam se mám zařadit? No tak nepočítal jsem s majitelem Octavie pod osmnáct Jinak Petře tak to snad bude ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 koukám, že moje kategorie převládá 31-35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 koukám, že moje kategorie převládá 31-35 Tak nějak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pospi Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Zdarec... taky jsem mladej ..zrovna jsem měnil Fabku 1,2 12V Elegance za Octavia combi 4x4 Turbo .Super změna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny55 Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 všichni jsme mladí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Za lamičku klidně být můžeš jestli chceš A proč tam není nic míň než 18? Kam se mám zařadit? tvoje kolonka je ta úúúúúúúúúúúplně dole,tak to neobracej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny55 Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 tvoje kolonka je ta úúúúúúúúúúúplně dole,tak to neobracej jednou jste se to měli dozvědět :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
makalu Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 31-35 nejsilnejsi kategorie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 24let jsem na plech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 31-35 nejsilnejsi kategorie Aaaaaaaa,momentalne prdlajsssss... lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 31-35 nejsilnejsi kategorie Moje rec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warhead Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 remizaaa podte do toho hosi mame na to 20-23 jooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blondakxxx Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 31-35 nejsilnejsi kategorie ....taky sem patřím !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 ....taky sem patřím !! Chlapi vedeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 27-30, chlapy, zatím jsme druzí, ty starouše 30-35 dáme :t :t Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 27-30, chlapy, zatím jsme druzí, ty starouše 30-35 dáme :t :t Jaký starouše, ty mlíčňáku :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny55 Vloženo 5. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 Jaký starouše, ty mlíčňáku :smich: boj o prvneství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Konny Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 20-23 jsme třetí tak ostatní do toho ať jsme první Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 po mem hlasovani vede 27-30 23:22 nad 31-35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pointfrost Vloženo 5. Březen 2008 Sdílet Vloženo 5. Březen 2008 njn to jsou ty lidi kolem 30-ti co maj prachy a rozum a pěkny auta, a pak jsou tady lidi jako já (21) co nemaj prachy ale maj rozum a tak maj seriovky, a pak jsou tady lidi 20 a méně co nemaj prachy a nemaj rozum a maji z auta tuzing Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.