M.I.K. Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Poradte prosim. Mam Octavku r.v.2005 a v ni orig. handsfree. Mam S.E. K800i . Chtel bych propojit tento telefon s HF pres Bluetooth. Jenze telefon nenajde zadne zarizeni... Zkousel jsem to s vypnutym klickem,se zapnutym klickem,s nastartovanym motorem... Proste nic nenajdu. Zna nekdo alespon nejakou dalsi moznost? Diky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Dáš zaktivovat v mobilnim telefonů bluetooth a dáš vyhledat audio přislušenství.Jakmile to telefon najde tak Tě vyzve k zadání kodů pro spárování hansfree sady s mobilem.U Nokie to jsou čtyři nuly.Mělo by být zapnuté zapalování.Zkus to.Musi to fungovat.Roman. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.I.K. Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Dáš zaktivovat v mobilnim telefonů bluetooth a dáš vyhledat audio přislušenství.Jakmile to telefon najde tak Tě vyzve k zadání kodů pro spárování hansfree sady s mobilem.U Nokie to jsou čtyři nuly.Mělo by být zapnuté zapalování.Zkus to.Musi to fungovat.Roman. Diky za radu,ale to vse jsem jiz zkousel.... Neni mozny,ze to HF nema v sobe Bluetooth??? Koupil jsem auto pred mesicem a tak preci jen nemam prehled. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.I.K. Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Volal jsem ohledne meho problemu i na Skodovku a tam me poradili jit do autorizovaneho servisu. Tak jsem je poslechl... Koukali tam na me jak kdybych po nich chtel kdo vi co!!! Nevi o techto vecech vubec nic!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Je to vše o lidéch a je pravda,že někteři servisy jsou hodně slaby v tomhle směru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 3. Březen 2008 Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Kdyz kouknes pod sedadlo spolujezdce mas tam tu antenu jak je tady na obrazku ? - http://forum.skodahome.cz/uploads/post-58-1163792034.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.I.K. Vloženo 3. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2008 Kdyz kouknes pod sedadlo spolujezdce mas tam tu antenu jak je tady na obrazku ? - http://forum.skodahome.cz/uploads/post-58-1163792034.jpg Hmmm. Tak to netusim. Zitra to hned omrknu!! Dobry typ. Diky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zubáč Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Ahoj! Zkus si spíš přečíst předělání klasické HF II na na HF II s bluetooth, vše jak popisuješ totiž nasvědčuje tomu, že bluetooth nemáš, zvláště pokud jsi kupoval auto starší ( dříve byli HF jen bez bluetooth ), je tam přesný návod jak co dodělat a co jim říct v servise, protože oni opravdu často neví o co jde. Všechno to vyjde cenově tak do 6 stovek myslím, ale to sem tam taky psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.I.K. Vloženo 4. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 diky moc za radu!! Procetl jsem tvuj starsi navod a bude to asi ono- Uz mam objednanou blu.antenu. Kodovani uz pry problem nebude... Takze diky moc a dam vedet jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin0001 Vloženo 4. Březen 2008 Sdílet Vloženo 4. Březen 2008 Jakmile to nakoduješ začneš řešit odpojování, zobrazování seznamu jen ze SIM, nezobrazování čísel, seznamu přijatých a volaných hovorů na maxidotu.... Podařilo se někomu přehrát firmware v řídící jednotce HF ? Podle autorizovaných servisů to prý není možné. Výrobce, ani Škoda auto mi na maily ještě neodpověděli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.I.K. Vloženo 12. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Nejak jsem se zapomel ozvat. Takze HF pres Bluetooth funguje . Je pravda,ze jak rikas,nacitaakze diky za radu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.