Publikováno Březen 4, 200817 r Ahoj, objednal jsem si budiky (viz foto) a bylo mi receno ze na mou O1 99 100% pujdou. Ve skodovce mi rekl ze to nemuzou vymenit protoze 100% nepujdou. Kde je pravda?
Březen 4, 200817 r Ahoj, objednal jsem si budiky (viz foto) a bylo mi receno ze na mou O1 99 100% pujdou. Ve skodovce mi rekl ze to nemuzou vymenit protoze 100% nepujdou. Kde je pravda? Pokud vidim tak tyhle jsou Canove z faceliftu..
Březen 4, 200817 r Autor Pokud vidim tak tyhle jsou Canove z faceliftu.. Ja jsem je tam zkousel davat...Ukazovalo mi to vsechny udaje akorat to neslo nastartovat protoze to nebvylo na diagnostice
Březen 4, 200817 r Ja jsem je tam zkousel davat...Ukazovalo mi to vsechny udaje akorat to neslo nastartovat protoze to nebvylo na diagnostice No pokud pises ze mas old model konec 99, tak tyhle faceliftove bez uprav nepujdou, zkus napsat jednomu z fora jmenem Vasa mohl by ti poradit...
Březen 4, 200817 r Autor No pokud pises ze mas old model konec 99, tak tyhle faceliftove bez uprav nepujdou, zkus napsat jednomu z fora jmenem Vasa mohl by ti poradit... Diky hned mu psinu..
Březen 4, 200817 r s malou úpravou, přepinováním, výměnou RJ bagů, dotažením CANu do budíků a výměnou imma v klíčích to půjde, pokud ej to do diesela.
Listopad 15, 20168 r Caute budu pasovat a budu fungovat budiky z g4 do O1 2002 chcem ich zamenit koly podsvieteniu.vdaka
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.