Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj, objednal jsem si budiky (viz foto) a bylo mi receno ze na mou O1 99 100% pujdou. Ve skodovce mi rekl ze to nemuzou vymenit protoze 100% nepujdou. Kde je pravda?

IMG_2801.jpg

IMG_2802.jpg

IMG_2803.jpg

Vloženo
Ahoj, objednal jsem si budiky (viz foto) a bylo mi receno ze na mou O1 99 100% pujdou. Ve skodovce mi rekl ze to nemuzou vymenit protoze 100% nepujdou. Kde je pravda?

Pokud vidim tak tyhle jsou Canove z faceliftu..

Vloženo
Pokud vidim tak tyhle jsou Canove z faceliftu..

Ja jsem je tam zkousel davat...Ukazovalo mi to vsechny udaje akorat to neslo nastartovat protoze to nebvylo na diagnostice

Vloženo
Ja jsem je tam zkousel davat...Ukazovalo mi to vsechny udaje akorat to neslo nastartovat protoze to nebvylo na diagnostice

No pokud pises ze mas old model konec 99, tak tyhle faceliftove bez uprav nepujdou, zkus napsat jednomu z fora jmenem Vasa mohl by ti poradit...

Vloženo
No pokud pises ze mas old model konec 99, tak tyhle faceliftove bez uprav nepujdou, zkus napsat jednomu z fora jmenem Vasa mohl by ti poradit...

Diky hned mu psinu..

• o 8 let později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...