Publikováno Březen 7, 200817 r Ahoj, já bych opravdu potřeboval pomoc! Jelikož jak zde bylo několikrát zmíněno, škodovácký servisy opravdu stojí za prd! Umějí pouze vyměňovat, ale ne opravovat! No a já mám problém s tím, že si klima občas dělá co chce! Stává se mi, že jedu a klima normálně chladí a najednou zničeho nic začne topit a dokonce i v létě, kdy bylo venku 33st. a zas se vrátí do normálu. V servisu klasicky navrhly diagnostiku a ta samozřejmě nic neukázala, vše je v pořádku. Nejhorší na tom je, že to udělá občas. A vůbec, připadá mi,že např, proti VW, Audi kde nastavím 21st. a je mi akorát, musím nastavit v O2 18-19st. abych dosáhl stejné teploty! A druhá věc mne trochu dráždí, a to je slabší signál u vestavěného rádia s MP3. P.S. mám měsíc před vypršením dvou roční záruky-Oktavia 2,0 TDI Elegance, máte někdo s tím zkušenost?!
Březen 7, 200817 r U Oct.II jsem problém s climou neměl kromě teda cvakání z přístrojovky kdy mi vyměnily 4x servomotorky a je klid. Já bych třeba naopak řekl že dvouzón.clima je mnohem výkonější než co jsem měl tehdy u Passatu a ted u Superba. K tomu problému co si popisoval...měl jsem tehdy něco podobného ještě u Passatu......chvilku to chladilo,pak jak když se vypne a začalo to skoro až topit.......zkusily tehdy v servisech snad vše (výměna náplně,výměna ŘJ climatroniku,různé čidla) a pořád stejné,podotýkám že diagnostika byla vždy bez závad.... už jsem s toho byl asi půl roku neštastnej,ale pak mi známej mechanik z AutoJarov řekl že by to mohlo být znečištěnim chladičem od clima...že do něj nalítaj mušky a jiné nečistoty a ten pak neni schopen dostatečně chladit tu směs a právě proto se občas vypne.......tak vyndal chladič,vyklepal,vystříkal důkladně wapem,namontovali zpět,naplnil a tímto bylo vyřešeno..už to začlo zas chodit normálně. K těm rádiím,nech si přehrát soft. ...taky jsem to měl u u Oct.II u STREAMU,signál na hov.o..přehráli softík a v pohodě.maj na to hlášení z MB tak o tom vědí.
Březen 7, 200817 r Autor U Oct.II jsem problém s climou neměl kromě teda cvakání z přístrojovky kdy mi vyměnily 4x servomotorky a je klid.Já bych třeba naopak řekl že dvouzón.clima je mnohem výkonější než co jsem měl tehdy u Passatu a ted u Superba. K tomu problému co si popisoval...měl jsem tehdy něco podobného ještě u Passatu......chvilku to chladilo,pak jak když se vypne a začalo to skoro až topit.......zkusily tehdy v servisech snad vše (výměna náplně,výměna ŘJ climatroniku,různé čidla) a pořád stejné,podotýkám že diagnostika byla vždy bez závad.... už jsem s toho byl asi půl roku neštastnej,ale pak mi známej mechanik z AutoJarov řekl že by to mohlo být znečištěnim chladičem od clima...že do něj nalítaj mušky a jiné nečistoty a ten pak neni schopen dostatečně chladit tu směs a právě proto se občas vypne.......tak vyndal chladič,vyklepal,vystříkal důkladně wapem,namontovali zpět,naplnil a tímto bylo vyřešeno..už to začlo zas chodit normálně. K těm rádiím,nech si přehrát soft. ...taky jsem to měl u u Oct.II u STREAMU,signál na hov.o..přehráli softík a v pohodě.maj na to hlášení z MB tak o tom vědí. Díky za odpověď!!! Zní to dost rozumně a vystihl si můj problém, zdá se mi totiž, že se mi také vypíná klima a z toho důvodu topi. to radio jim hned dneska řeknu, ať ten soft. přehrají! dikas
Březen 7, 200817 r Tvůj problém by mohl být v některém teplotním čidle.Na climatronicu je jich dost,takže to chce diagnostiku a měřit....Žádná složitost v tom není...
Květen 25, 200817 r když zapnu klíček tak se mi na klima zapne vyhřívání čelního skla a tak 4 minuty nejde přepnout nic jinýho pak to začne chodit ,ale nejde zase zapnout to vyhřejvání poraďte Upraveno Květen 29, 200817 r od kvaki
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.