najmis Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Včera jsem našel na mjauto.cz brzdové destičky Zimmermann mají je na téměř všechny motorizace....jen cena je nechutně vysoko..kolem 3 500Kč Nikdy před tím sem na ně nikde nanarazil....že by se začly ted nově dovážet i na český trh...??? Zkušenosti s nima asi nikdo nemá že...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 Koukal jsi na Ocatvia Forum? Něco tam o tom je. Sice na Octavii, ale aspon něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 8. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 O kotoučích info dost..ale o deskách sem nic nenašel...teda snad nejsem uplně slepej... Hod kdyžtak nápovědu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr E Vloženo 9. Březen 2008 Sdílet Vloženo 9. Březen 2008 Sorry sorry, já jsem to jen tak rychle prolít a nevšiml si, že mluvíš o deskách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.