sltuning Vloženo 8. Březen 2008 Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 (editace) AHOJ.PRECITAL SOM TU TOHO DOST,ALE NIKDE SOM NENASIEL,CI NIEKTO NAPASOVAL RIADIACU PAKU AJ S KOZENKOU Z OCTAVIE 2 NA OCTAVIU 1...DA SA TO?DAKUJEM.....tak uz nic...pasuje to s mensimi upravami....vid foto...ak bude zaujem,zverejnim aj navod...zdar Editováno: 9. Březen 2008, autor: sltuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sltuning Vloženo 8. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Březen 2008 (editace) tak uz nic...pasuje.prave som ju tam nahodil...kvalita fotiek je slaba,fotene mobilom..ak ma niekto zaujem,nech posle sukromnu spravu...zdar Editováno: 9. Březen 2008, autor: sltuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
armanny Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 nahoď sem i návod jak to napasovat. Hodně o tom uvažuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diesel Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Čus.Taky mě to zajímá a vypadá to pěkně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sltuning Vloženo 10. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 ahoj...takze navod je asi taky:radiacu paku som kupil komplet s kozenkou v autokelly..cena bola 7 stovak,ale urcite ide zohnat lacnejsie.najprv som demontoval staru paku a odlepil od ramceka kozenku.ramcek som ocistil a odmastil..z novej radicky som zase demontoval ramcek a vyhodil. ..potom som tu novu riadiacu paku prilepil 2 zlozkovym lepidlom na ten povodny ramcek...a bolo to hotove....skoro.....hned prvy problem my vyskocil,ked som to vsetko nalozil spat.pri zaradenej dvojke,alebo stvorke sa mi cely ramcek jemne nazdvihaval pod popolnikom..kozenka bola v tejto polohe dost napnuta...mal som dve moznosti..bud skratit riadiacu paku,alebo ten ramcek pod popolnikom chytit na tie 2 skrutky co su tam...ja som skratil paku o cca 4cm...napasoval hlavicu,aby to dnu pekne a lahko voslo a bolo to....robota zabrala asi 1,5 hod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mara007 Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 ahoj, dost uvazuji o tom vymenit radicku OI na OII. Rezal jsi teda ten zavit na ty radici tyci o 4 cm?? A jak si ji tam potom nasrouboval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sltuning Vloženo 8. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 ahoj,dost uvazuji o tom vymenit radicku OI na OII. Rezal jsi teda ten zavit na ty radici tyci o 4 cm?? A jak si ji tam potom nasrouboval? na novej rukovati zavit neni...len som odrezal tyc,asi 4cm..potom som to musel reznut este kolmo...ak sa pozries do novej rukovete,uvidis tam taku rovnu plochu..ta tam zabranuje preklzaniu,aby sa paka netocila dookola...ak budes mat problem,napis radsiej sukromnu spravu...skor si to vsimnem.zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 osobně mě řadička z O2 moc nesedí :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 osobně mě sedí víc jak origo O1 ta robusnost mi vyhovuje, což ale nemusí sedět každýmu a zbytečný řezat řaičku kvli tomu že krátkej pytel, lepší použít starej pytel a je vyřešeno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mery Vloženo 9. Duben 2008 Sdílet Vloženo 9. Duben 2008 osobně mě sedí víc jak origo O1ta robusnost mi vyhovuje, což ale nemusí sedět každýmu a zbytečný řezat řaičku kvli tomu že krátkej pytel, lepší použít starej pytel a je vyřešeno to jo, ale mi se více líbí ta nová kůže, ale hlavně mě láká, že je ta řadička kratší thanks to sltuning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 10. Duben 2008 Sdílet Vloženo 10. Duben 2008 měl jsem taky, ale šla ven asi mám moc agresivní pot a nebo jak říkal TomasB byla špatná plaketka bo o půl roce užívání mi začala reznout, ale dopasovad to šlo v poho jen si chvíli hrát já jí na origo rameček nalepil vteřinovkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potok Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 zdarec,koupil sem si radici paku z O2 a chci ji dat na O1.jen se chci zeptat jestli nevite na co je tam takova plastova objimka a jak by se tam mela nasadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 zdarec,koupil sem si radici paku z O2 a chci ji dat na O1.jen se chci zeptat jestli nevite na co je tam takova plastova objimka a jak by se tam mela nasadit Jaká plastová objímka?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sltuning Vloženo 1. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 zdarec,koupil sem si radici paku z O2 a chci ji dat na O1.jen se chci zeptat jestli nevite na co je tam takova plastova objimka a jak by se tam mela nasadit plastova obimka drzi kozenku...jemne ju musis vycvaknut..napr...skrutkovacom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
potok Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 plastova obimka drzi kozenku...jemne ju musis vycvaknut..napr...skrutkovacom ja ji mam venku a chci pouzit radicku O2 na O1.ale chci nechat staru manzetu.jedna se mi o to ze u ty novy je ta plastova objimka jina.a nevim jak se tam pasuje.jak je videt na tvym obrazku tak ji mas asi schovanou pod tou mazetou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 1. Květen 2008 Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 mám tuhle řadičku ve Fábii, od někoho z fóra, a šla tam narvat bez úpravy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sltuning Vloženo 1. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2008 sory,ale asi sa nerozumieme...skus to nafotit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.