Kubiik Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 (editace) Mám vytlumený dveře, ale budu dávat fólie na přední okna takže to budu muset všechno strhat a po fóliích znova nalepi. No a tak mě napadlo jestli má cenu za repra dávat toto: http://www.prodej-autohifi.cz/montazni-mat...at-dynaxorb.php máte s tím někdo nějaký zkušenosti??? a ještě bych se chtěl zeptat na tlumící fólii. teď tam mám toto http://www.prodej-autohifi.cz/montazni-mat.../tbp-pd-p26.php nebylo by lepší: http://www.prodej-autohifi.cz/montazni-mat...me-door-kit.php Editováno: 10. Březen 2008, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mil4n Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Dynaxorb jsme parkrat davali, ale nikdy jsem nezkousel s nim a bez nej, takze neumim posoudit. K sobe do auta si ho ale uz pro ten pocit dam, abych vedel, ze jsem nic nezanedbal. Pokud jde o TBP vs Dynamat Xtreme, pak Dynamat Xtreme je lepsi, ale srovnavas 2 ruzne cenove skupiny. Je to jako rict, ze Superb je lepsi nez Octavia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RyVeS Vloženo 23. Březen 2008 Sdílet Vloženo 23. Březen 2008 Nesouhlasim s tim, ze Dynamat Xtreme je lepsi nez TBP. V tomto pripade to neni vubec o cenach ale o typu pouziti, kvalite instalace a podobne. Navic jsou i jiny materialy a urcite lepsi. Zkus nejdriv napsat o jake sestave se vubec bavime. Pokud mas repra za 1000kc tak bych to moc neresil a poku za 20tis, tak bych tlumeni venoval hodne velkou pozornost. A vubec, aby si vyndal okno tak to staci vyriznout 2 diry o prumeru 3cm a nemusis vse ztrhat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 (editace) Nalepit protislunecni folie se da i bez vysklivani, kde to proboha nechavas delat, ze jeste vyndavaji skla? Editováno: 31. Březen 2008, autor: Galaxy64 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Nalepit protislunecni folie se da i bez vysklivani, kde to proboha nechavas delat, ze jeste vyndavaji skla? no ja som myslel ze tie okna co sa daju demontovat sa demontuju a otatne co su lepene maju taky cierny lem okolo kde to potom neni vidiet ze ti nieje presne ta folia s hranou na okne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galaxy64 Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 no ja som myslel ze tie okna co sa daju demontovat sa demontuju a otatne co su lepene maju taky cierny lem okolo kde to potom neni vidiet ze ti nieje presne ta folia s hranou na okne Kdepak, kolega lepi cca 4 az 5 aut tydne, casto na nej koukam a skla se nevyndavaj zadny, holt umi, no. Myslim, ze nechat to nalepit bez vysklivani se vyplati, aspon vam nepokurvi tlumeni, pokud mate. Zkratka je to maximalne setrne k autu. Ono vysklit bocni okna treba na Fabii znamena rozhodit cely dvere a demontovat i stahovacku a vsechno okolo. Pokud je auto zanovni bylo by mi lito takoveho zasahu do vsech dveri. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 tak to mas pravdu v tej setrnosti k autu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiik Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 (editace) Kdepak, kolega lepi cca 4 az 5 aut tydne, casto na nej koukam a skla se nevyndavaj zadny, holt umi, no. Myslim, ze nechat to nalepit bez vysklivani se vyplati, aspon vam nepokurvi tlumeni, pokud mate. Zkratka je to maximalne setrne k autu. Ono vysklit bocni okna treba na Fabii znamena rozhodit cely dvere a demontovat i stahovacku a vsechno okolo. Pokud je auto zanovni bylo by mi lito takoveho zasahu do vsech dveri. No, na zadních oknech a kufru mám fólie od bruxafolu a do předu je chci taky. no a v republice jsou jenom 3 originální prodejci: v brně, třebíči a nevim kde. v brně sem si nechal dělat boky. dělali to sice bez sundání oken, ale je to ty kraje sou nic moc a jednání s nima bylo nahovno, ale zase to bylo za darmo. no a v třebíčí mi dělali ten kufr, práce výborná, ale loni mi řekli, že aby to líp chytlo, sundávají u starších aut okna aby to mohli líp odmastit. jako trhat to tlumení se mi nechce, ale když to jinak nepůjde... ale jestli někdo víte, kde by to a za kolik by to udělali bez vyndání??? je to fólije bruxafol quntum. díky Editováno: 3. Duben 2008, autor: Kubiik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.