Publikováno Březen 10, 200817 r Mám vytlumený dveře, ale budu dávat fólie na přední okna takže to budu muset všechno strhat a po fóliích znova nalepi. No a tak mě napadlo jestli má cenu za repra dávat toto: http://www.prodej-autohifi.cz/montazni-mat...at-dynaxorb.php máte s tím někdo nějaký zkušenosti??? a ještě bych se chtěl zeptat na tlumící fólii. teď tam mám toto http://www.prodej-autohifi.cz/montazni-mat.../tbp-pd-p26.php nebylo by lepší: http://www.prodej-autohifi.cz/montazni-mat...me-door-kit.php Upraveno Březen 10, 200817 r od Kubiik
Březen 12, 200817 r Dynaxorb jsme parkrat davali, ale nikdy jsem nezkousel s nim a bez nej, takze neumim posoudit. K sobe do auta si ho ale uz pro ten pocit dam, abych vedel, ze jsem nic nezanedbal. Pokud jde o TBP vs Dynamat Xtreme, pak Dynamat Xtreme je lepsi, ale srovnavas 2 ruzne cenove skupiny. Je to jako rict, ze Superb je lepsi nez Octavia.
Březen 23, 200817 r Nesouhlasim s tim, ze Dynamat Xtreme je lepsi nez TBP. V tomto pripade to neni vubec o cenach ale o typu pouziti, kvalite instalace a podobne. Navic jsou i jiny materialy a urcite lepsi. Zkus nejdriv napsat o jake sestave se vubec bavime. Pokud mas repra za 1000kc tak bych to moc neresil a poku za 20tis, tak bych tlumeni venoval hodne velkou pozornost. A vubec, aby si vyndal okno tak to staci vyriznout 2 diry o prumeru 3cm a nemusis vse ztrhat .
Březen 31, 200817 r Nalepit protislunecni folie se da i bez vysklivani, kde to proboha nechavas delat, ze jeste vyndavaji skla? Upraveno Březen 31, 200817 r od Galaxy64
Duben 1, 200817 r Nalepit protislunecni folie se da i bez vysklivani, kde to proboha nechavas delat, ze jeste vyndavaji skla? no ja som myslel ze tie okna co sa daju demontovat sa demontuju a otatne co su lepene maju taky cierny lem okolo kde to potom neni vidiet ze ti nieje presne ta folia s hranou na okne
Duben 1, 200817 r no ja som myslel ze tie okna co sa daju demontovat sa demontuju a otatne co su lepene maju taky cierny lem okolo kde to potom neni vidiet ze ti nieje presne ta folia s hranou na okne Kdepak, kolega lepi cca 4 az 5 aut tydne, casto na nej koukam a skla se nevyndavaj zadny, holt umi, no. Myslim, ze nechat to nalepit bez vysklivani se vyplati, aspon vam nepokurvi tlumeni, pokud mate. Zkratka je to maximalne setrne k autu. Ono vysklit bocni okna treba na Fabii znamena rozhodit cely dvere a demontovat i stahovacku a vsechno okolo. Pokud je auto zanovni bylo by mi lito takoveho zasahu do vsech dveri.
Duben 3, 200817 r Autor Kdepak, kolega lepi cca 4 az 5 aut tydne, casto na nej koukam a skla se nevyndavaj zadny, holt umi, no. Myslim, ze nechat to nalepit bez vysklivani se vyplati, aspon vam nepokurvi tlumeni, pokud mate. Zkratka je to maximalne setrne k autu. Ono vysklit bocni okna treba na Fabii znamena rozhodit cely dvere a demontovat i stahovacku a vsechno okolo. Pokud je auto zanovni bylo by mi lito takoveho zasahu do vsech dveri. No, na zadních oknech a kufru mám fólie od bruxafolu a do předu je chci taky. no a v republice jsou jenom 3 originální prodejci: v brně, třebíči a nevim kde. v brně sem si nechal dělat boky. dělali to sice bez sundání oken, ale je to ty kraje sou nic moc a jednání s nima bylo nahovno, ale zase to bylo za darmo. no a v třebíčí mi dělali ten kufr, práce výborná, ale loni mi řekli, že aby to líp chytlo, sundávají u starších aut okna aby to mohli líp odmastit. jako trhat to tlumení se mi nechce, ale když to jinak nepůjde... ale jestli někdo víte, kde by to a za kolik by to udělali bez vyndání??? je to fólije bruxafol quntum. díky Upraveno Duben 3, 200817 r od Kubiik
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.