Sranki Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Je potrebne po ukonceni leasingu prihlasovat auto znovu? Som v technickom preukaze zapisany ako drzitel a leasingovka ako majitel, ale uz tam nie je dalsie miesto na zapisanie mna ako noveho majitela. Na webe som nasiel info, ze pri prehlasovani vozidla, musi najprv povodny majitel poziadat o odhlasenie, ale leasingovka mi ziadnu ziadost neposlala, iba doklad o splateni uveru a vypis s obchodneho registra. Mam v tom trosku hokej, neviem ake doklady a tlaciva mam predlozit a ci to je vobec potrebne riesit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 10. Březen 2008 Sdílet Vloženo 10. Březen 2008 Leasingovka ti mala poslať aj splnomocnenie na vykonanie zmeny na DI. Spolu s tým treba zájsť na DI, kde sa spraví zmena majiteľa vozidla - vždy pri takejto zmene sa vystavý nový TP a starý sa skartuje. Ešte 1 dôležitá vec - nezabudni si so sebou zobrať doklad o tom, že máš zaplatené PZP na teba. Často je totiž súčasťou leasingových splátok, a pri ukončení leasingu zaniká aj poistenie. Prvá vec, čo policajt za okienkom bude kontrolovať, či má nový majiteľ platnú PZP! Aspoň u nás je to tak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sltuning Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 ahoj.trebalo by to urobit..ja som mal feldu na leasing a vykaslal som sa na to...urobil som to az ked som predaval auto...asi 3 rok som tak jazdil..policajtovi som povedal,ze som bol v anglicku a ked zbadal ze to malo byt hotove pred troma rokmi,tak ho skoro slahlo a chcel mi dat 5 litrov pokutu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.