mikyhu Vloženo 11. Březen 2008 Sdílet Vloženo 11. Březen 2008 Ahoj chlapi nevíte prosím někdo co je tohle za díl ? Našel jsem to pod podlahou leželo to na příčné vzpěře když jsem měnil uložení středního dílu výfuku. A není právě čitelné celé číslo 1912--147A. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yna Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Ahoj chlapi nevíte prosím někdo co je tohle za díl ? Našel jsem to pod podlahou leželo to na příčné vzpěře když jsem měnil uložení středního dílu výfuku. A není právě čitelné celé číslo 1912--147A. Díky Závěs výfukového potrubí. Guma na které visí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikyhu Vloženo 7. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Ahoj. Díky už jsem se na to ptal z Octy to prý není. Takže nevím kde se to tam vzalo ale asi někdo přede mnou tím vypodkládal výfuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 8. Duben 2008 Sdílet Vloženo 8. Duben 2008 Ahoj. Díky už jsem se na to ptal z Octy to prý není. Takže nevím kde se to tam vzalo ale asi někdo přede mnou tím vypodkládal výfuk. Ale byl to koncernovej díl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.