abado Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 (editace) ..mate octy..a staci vam penize z vyplaty aby ste ji neco koupili.. nebo vse utratite jak ja? Editováno: 12. Březen 2008, autor: abado Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 12. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Hm... zjimave....treba to 35až 70 .. to se nekdo ma:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 no to jsem taky zvědav na to rozdělení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Myslím že kategorie 70 a více je tam zbytečně. Bo mít takovéhle prachy tak bych asi hledal auto jiné kategorie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Myslím že kategorie 70 a více je tam zbytečně. Bo mít takovéhle prachy tak bych asi hledal auto jiné kategorie to si jen myslíš. Ono to zas není tolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 ale těch 0-10 musí být šílený masakr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 ale těch 0-10 musí být šílený masakr... To sem vole já. Chudej student ještě nepracuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 tak to jo To sem vole já. Chudej student ještě nepracuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 a už nejseš sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 a kde je kategorie -1000 - 0 ta se týká mě, kdyžy mi banka stahuje poplatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Hero Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 (editace) ..mate octy..a staci vam penize z vyplaty aby ste ji neco koupili.. nebo vse utratite jak ja? Editováno: 13. Březen 2008, autor: Hero Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 12. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 To sem vole já. Chudej student ještě nepracuju student..ale oktavku mas:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 12. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 to si jen myslíš. Ono to zas není tolik. jj tech 70 mesicne zas neni tolik:)... a co klidne tu muze byt... mezi nama takovy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 jj tech 70 mesicne zas neni tolik:)... a co klidne tu muze byt... mezi nama takovy... to stoprocentně bude, o tom nepochybuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 hlasoval som tak dodam postreh mojho priatela podnikatela ktoremu sa dari. jazdil bmw , audi, a furt platil pokuty tak sa nasral kupil si feliciu laurint a klement a odvtedy neplati uz nevyzera ako zbohatlik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Je rozdíl kolik vyděláš a kolik ti chodí na účet to jsou dvě úplně rozdílný položky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 to stoprocentně bude, o tom nepochybuj To budeš Ty ne, když platíš 400k ročně na daních? Nemám ekonomku a do mezd příliš nedělám, ale krát 4 je to 1,6 mio hrubého ročně, děleno 12 je to nějakých 130 tis. měsíčně hrubého a 100 tis. čistého, by vočko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Je rozdíl kolik vyděláš a kolik ti chodí na účet to jsou dvě úplně rozdílný položky. v anketě je jasně psáno, že má na mysli v čistým. 70.000,- čistýho je při dvou dětech 99.000 hrubýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 v anketě je jasně psáno, že má na mysli v čistým. 70.000,- čistýho je při dvou dětech 99.000 hrubýho. Jo to jsem asi slepej já tam vidím" kolik kdo vydělá" a "kolik ti chodí měsíčně na účet" nic víc a nic míň. ani o čistým ani o špinavím nic nečtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Jo to jsem asi slepej já tam vidím" kolik kdo vydělá" a "kolik ti chodí měsíčně na účet" nic víc a nic míň. ani o čistým ani o špinavím nic nečtu. kolik příjde na účet je myšleno určitě v čistým, protože v hrubým ti to na účet určitě nedorazí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 kolik příjde na účet je myšleno určitě v čistým, protože v hrubým ti to na účet určitě nedorazí No mě nikdo měsíčně peníze nedaní já je daním jednou za rok. Na účet mi chodí spoustu peněz ale není to má výplata, proto se ptám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 12. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 No mě nikdo měsíčně peníze nedaní já je daním jednou za rok. Na účet mi chodí spoustu peněz ale není to má výplata, proto se ptám. tak sory... a jop myslel sem to v cistym..a je me jasny ze nekdo prostze nedostava penize pravidelne kazdy mesic.. nekdo muze met za 2 tydny 200tisic a pak chvili nedela zas..ale tak takovych je malo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Pokud se pocita to co mi mesicne prijde cisteho od meho zamestnavatele, tak jsem kategorie 10 - 17.. Kdyz se vsak otacim a usmivam, lide to oceni V tom pripade jsem jina kategorie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 já si teď začal přivydělávat a je to hrozný kolik člověk zaplatí na daních... to by jeden blil... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 12. Březen 2008 Sdílet Vloženo 12. Březen 2008 Pokud se pocita to co mi mesicne prijde cisteho od meho zamestnavatele, tak jsem kategorie 10 - 17.. Kdyz se vsak otacim a usmivam, lide to oceni V tom pripade jsem jina kategorie... jj, v tom případě seš vlezlej pingl, to znám dělám to taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.