Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

..mate octy..a staci vam penize z vyplaty aby ste ji neco koupili.. nebo vse utratite jak ja?:)

Upraveno od abado

• Autor

Hm... zjimave....treba to 35až 70 ..:) to se nekdo ma:)

no to jsem taky zvědav na to rozdělení ;)

Myslím že kategorie 70 a více je tam zbytečně. Bo mít takovéhle prachy tak bych asi hledal auto jiné kategorie lol

Myslím že kategorie 70 a více je tam zbytečně. Bo mít takovéhle prachy tak bych asi hledal auto jiné kategorie lol

to si jen myslíš. Ono to zas není tolik.

ale těch 0-10 musí být šílený masakr...

ale těch 0-10 musí být šílený masakr...

To sem vole já. Chudej student ještě nepracuju :)

:) tak to jo

a už nejseš sám ;)

a kde je kategorie -1000 - 0 :help:

ta se týká mě, kdyžy mi banka stahuje poplatky lol

..mate octy..a staci vam penize z vyplaty aby ste ji neco koupili.. nebo vse utratite jak ja?:)

Upraveno od Hero

• Autor

student..ale oktavku mas:)

• Autor
to si jen myslíš. Ono to zas není tolik.

jj tech 70 mesicne zas neni tolik:)... a co klidne tu muze byt... mezi nama takovy...;)

jj tech 70 mesicne zas neni tolik:)... a co klidne tu muze byt... mezi nama takovy...;)

to stoprocentně bude, o tom nepochybuj

hlasoval som tak dodam postreh mojho priatela podnikatela ktoremu sa dari. jazdil bmw , audi, a furt platil pokuty tak sa nasral kupil si feliciu laurint a klement a odvtedy neplati uz nevyzera ako zbohatlik :palec2:

Je rozdíl kolik vyděláš a kolik ti chodí na účet to jsou dvě úplně rozdílný položky.

to stoprocentně bude, o tom nepochybuj

To budeš Ty ne, když platíš 400k ročně na daních? Nemám ekonomku a do mezd příliš nedělám, ale krát 4 je to 1,6 mio hrubého ročně, děleno 12 je to nějakých 130 tis. měsíčně hrubého a 100 tis. čistého, by vočko...

Je rozdíl kolik vyděláš a kolik ti chodí na účet to jsou dvě úplně rozdílný položky.

v anketě je jasně psáno, že má na mysli v čistým. 70.000,- čistýho je při dvou dětech 99.000 hrubýho.

v anketě je jasně psáno, že má na mysli v čistým. 70.000,- čistýho je při dvou dětech 99.000 hrubýho.

Jo to jsem asi slepej já tam vidím" kolik kdo vydělá" a "kolik ti chodí měsíčně na účet" nic víc a nic míň. ;) ani o čistým ani o špinavím nic nečtu. ;)

Jo to jsem asi slepej já tam vidím" kolik kdo vydělá" a "kolik ti chodí měsíčně na účet" nic víc a nic míň. ;) ani o čistým ani o špinavím nic nečtu. ;)

kolik příjde na účet je myšleno určitě v čistým, protože v hrubým ti to na účet určitě nedorazí ;)

kolik příjde na účet je myšleno určitě v čistým, protože v hrubým ti to na účet určitě nedorazí ;)

No mě nikdo měsíčně peníze nedaní já je daním jednou za rok. Na účet mi chodí spoustu peněz ale není to má výplata, proto se ptám.

• Autor
No mě nikdo měsíčně peníze nedaní já je daním jednou za rok. Na účet mi chodí spoustu peněz ale není to má výplata, proto se ptám.

tak sory... a jop myslel sem to v cistym..a je me jasny ze nekdo prostze nedostava penize pravidelne kazdy mesic.. nekdo muze met za 2 tydny 200tisic a pak chvili nedela zas..ale tak takovych je malo...

Pokud se pocita to co mi mesicne prijde cisteho od meho zamestnavatele, tak jsem kategorie 10 - 17.. Kdyz se vsak otacim a usmivam, lide to oceni :D V tom pripade jsem jina kategorie...

já si teď začal přivydělávat a je to hrozný kolik člověk zaplatí na daních... to by jeden blil...

Pokud se pocita to co mi mesicne prijde cisteho od meho zamestnavatele, tak jsem kategorie 10 - 17.. Kdyz se vsak otacim a usmivam, lide to oceni :D V tom pripade jsem jina kategorie...

jj, v tom případě seš vlezlej pingl, to znám :D dělám to taky lol

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.