vittorio Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Zamluvim vam hotel, ale nepojedu, tudiz se musite zorganizovat sami, mate o toto zajem? Jinak ji zrusim a bude jen podzimni nepiste zbytecne OT pls JA TEDY NEJEDU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 ja taky neee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 13. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 ja osobne bych to presunul na leto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Tak to na to leto presun.. Furt lepsi v lete a na podzim,nez jen na podzim.. Jako delat besidku bez prezidenta atd je takovy..nevim no.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Bych to hodil nekdy na konec cervna nebo tak nejak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOKYN Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Tak to na to leto presun.. Furt lepsi v lete a na podzim,nez jen na podzim.. Jako delat besidku bez prezidenta atd je takovy..nevim no.. Úplný souhlas!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Zamluvim vam hotel, ale nepojedu, tudiz se musite zorganizovat sami, mate o toto zajem?Jinak ji zrusim a bude jen podzimni nepiste zbytecne OT pls JA TEDY NEJEDU Si se zblaznil? Ty voe bez predsedy to nejedu (jako bych uz nekdy jel ) ale nyni jsem o tom dost premyslel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Já tedy z čistě zjištných důvodů taky lobuju za léto, ale spíš srpen nebo nejdřív konec července... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 ja osobne bych to presunul na leto A já osobně ti dám přes hubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BLACK MOLLY Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 ani já nejedu.moc brzo a nebudu schopen po zdravotní stránce.a bez prezidenta stejně nejedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luke Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 Taky nejedu, v kvetnu statnicuju, takze mam hlavu v pejru s bakalarkou Ale hlasuju pro besidku na leto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr81 Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 My bysme mohli a možná bych přivez ještě 2-3 lidi s námi. Ale nechám to na většině. KDyžtak hold v létě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 13. Březen 2008 Sdílet Vloženo 13. Březen 2008 bych rád na můj první ale neklapne to! duben : facelift mého miláčka květen : rally Č.Krumlov a spousta oslav červen : měl by být rockfest v Třinci červenec : myslím rally Vyškov srpen : snad Deutschland rally + dovča tak snad až od září no! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 bych rád na můj první ale neklapne to! duben : facelift mého miláčka květen : rally Č.Krumlov a spousta oslav červen : měl by být rockfest v Třinci červenec : myslím rally Vyškov srpen : snad Deutschland rally + dovča tak snad až od září no! Koukam, ze mas pres rok dost nudu co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 bych rád na můj první ale neklapne to! duben : facelift mého miláčka květen : rally Č.Krumlov a spousta oslav červen : měl by být rockfest v Třinci červenec : myslím rally Vyškov srpen : snad Deutschland rally + dovča tak snad až od září no! hele ty tim ze mas na jeden vikend akci tak mas zabitej celej mesic jo??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Jsem za jedno s ostatními, nechme to radši až na léto. Ne že by jsme se bez tebe nedokázali organizovaně opít, ale zkrátka jako prezident by jsi chybět neměl. A navíc to nevychází ani další spoustě lidí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 ok leto - ovsem ze je rally v krumlove a tim cely mesic nikam uz nepojedes to si delas prdel ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FRANK Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 To já ne, to on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Bez Vitta nikam, to by nebylo ono a těch průserů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 ja ti ze beze me ani ranu, si porad stezujete jak je to v oc na hovno ale beze me se vam jet nechce lol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 ja ti ze beze me ani ranu, si porad stezujete jak je to v oc na hovno ale beze me se vam jet nechce lol ja bych jel klidne a rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andílek Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 mi je to celkem jedno, jen k tomu letu - kdyz se nejsme schopni domluvit na zima/jaro tak pochybuji ze leto, kde jsou hlavni prazdniny a spousta dovolenych projde v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 14. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 no ted na jaro je dost omezeni vytizenim hotelu ne tak lidma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 hele ty tim ze mas na jeden vikend akci tak mas zabitej celej mesic jo??? Ja bych te rekl jinak, proste duvod proc nejet si vzdycky najdes kdyz chces Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 14. Březen 2008 Sdílet Vloženo 14. Březen 2008 Ja bych te rekl jinak, proste duvod proc nejet si vzdycky najdes kdyz chces no tak to rozhodne o tom zadna Michale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.