Březen 31, 200817 r tak podzim se nedí nic dělat o to Vikimu na klubovým účtě naskáčou úroky a bude s emoct íce utratit
Duben 1, 200817 r Autor ja hospodar?podekuj inflaci a svetove ekonomice vono je to putna minule nekdo poslal ze slowakei 300 a 150 byl poplatek za pripsani kdybych nemel v csob svuj dlouholety studentsky tak na to mrdam a ebanka
Duben 1, 200817 r O tom mi ani nepovídej, v US jsem nikdy za nic co se týkalo účtu neplatil, za výběry, za vklady, za nic a tady dáš měsíčně pomalu 200 jen za vedení, úrok 0
Duben 2, 200817 r Tomu se vůbec nedivím, ale stejně to jsou ku*dy, maj Tvoje peníze, vydělávají na úrocích a ještě tohle. Ale je to jako se vším u nás, kartel, kartel, kartel a konkurence je pak nula, tak na co zlevňovat...
Duben 3, 200817 r Včera jsem na netu náhodou narazil na mbank.cz, to by stálo za úvahu ne? Žádné poplatky si nevybíraj.
Duben 7, 200817 r maj i kamennou pobocku u IPaku sem koukal...tatik mi radl bawag Je to neco podobneho jako Vodafone...minimum kamennych "obchodu", prodej prevazne po telefonu a ovladani pres net... Jinak zaklad je v poslke bance, ktera je soucasti Komerzbank skupiny... Kompletni vedeni 0,poplatky 0.... Konto jsem si zaridil...na zkousku...(zatim neumi inkaso, ale to prijde nekdy v lete s druhou verzi internetoveho bankovnictvi)
Duben 7, 200817 r Je to neco podobneho jako Vodafone...minimum kamennych "obchodu", prodej prevazne po telefonu a ovladani pres net... Jinak zaklad je v poslke bance, ktera je soucasti Komerzbank skupiny...Kompletni vedeni 0,poplatky 0.... Konto jsem si zaridil...na zkousku...(zatim neumi inkaso, ale to prijde nekdy v lete s druhou verzi internetoveho bankovnictvi) urcite to vypada zajimave, to co se tu deje s bankama to je neuveritelny...nedavno prijel poprve znamemu kamos z VB a nechapal za co po nem chteji poplatek v bance ....besidka v Kvetnu nejde, je obsazeno ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.