Hensel Vloženo 31. Březen 2008 Sdílet Vloženo 31. Březen 2008 tak podzim se nedí nic dělat o to Vikimu na klubovým účtě naskáčou úroky a bude s emoct íce utratit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 ted bylo zuctovani kladnych uroku - ziskali jsme od CSOB 1kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Wau, jsi dobrý hospodář, za milion let z ní, pokud inflace dá, bude druhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 ja hospodar?podekuj inflaci a svetove ekonomice vono je to putna minule nekdo poslal ze slowakei 300 a 150 byl poplatek za pripsani kdybych nemel v csob svuj dlouholety studentsky tak na to mrdam a ebanka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 O tom mi ani nepovídej, v US jsem nikdy za nic co se týkalo účtu neplatil, za výběry, za vklady, za nic a tady dáš měsíčně pomalu 200 jen za vedení, úrok 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 2. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 dneska psali ze na tom banky vydelaj 100 mil. denne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Tomu se vůbec nedivím, ale stejně to jsou ku*dy, maj Tvoje peníze, vydělávají na úrocích a ještě tohle. Ale je to jako se vším u nás, kartel, kartel, kartel a konkurence je pak nula, tak na co zlevňovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Inhibit Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Včera jsem na netu náhodou narazil na mbank.cz, to by stálo za úvahu ne? Žádné poplatky si nevybíraj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Co to je zač? Něco jako ebanka? Vše přes net? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 6. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 maj i kamennou pobocku u IPaku sem koukal...tatik mi radl bawag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acter Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 maj i kamennou pobocku u IPaku sem koukal...tatik mi radl bawag Je to neco podobneho jako Vodafone...minimum kamennych "obchodu", prodej prevazne po telefonu a ovladani pres net... Jinak zaklad je v poslke bance, ktera je soucasti Komerzbank skupiny... Kompletni vedeni 0,poplatky 0.... Konto jsem si zaridil...na zkousku...(zatim neumi inkaso, ale to prijde nekdy v lete s druhou verzi internetoveho bankovnictvi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Je to neco podobneho jako Vodafone...minimum kamennych "obchodu", prodej prevazne po telefonu a ovladani pres net... Jinak zaklad je v poslke bance, ktera je soucasti Komerzbank skupiny...Kompletni vedeni 0,poplatky 0.... Konto jsem si zaridil...na zkousku...(zatim neumi inkaso, ale to prijde nekdy v lete s druhou verzi internetoveho bankovnictvi) urcite to vypada zajimave, to co se tu deje s bankama to je neuveritelny...nedavno prijel poprve znamemu kamos z VB a nechapal za co po nem chteji poplatek v bance ....besidka v Kvetnu nejde, je obsazeno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 7. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 kveten - skodahome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.