Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravim.Myslíte,že by mi mohl někdo z vás pomoci s montáží face světel do O1?Chci zachovat původní nárazník.Jsem z Liberce.Je v okolí někdo ochoten?Předem děkuji

Vloženo
Zdravim.Myslíte,že by mi mohl někdo z vás pomoci s montáží face světel do O1?Chci zachovat původní nárazník.Jsem z Liberce.Je v okolí někdo ochoten?Předem děkuji

Žádný takový kouzelník tady není, který by dostal do starého předku nové lampy! :p

.

Vloženo

Nedávno mi posílal někdo odkaz na stránky kde to někdo dělal, jsou tam fota postup jak na to. Je to někde tady v exteriéru, zkus hledat podle zakladatele téma. Bude tam můj nick.

Vloženo
Když se uřízne kus nárazníku a výztuha tak by to šlo!

VY FURT CHCETE ŘEZAT NÁRAZNÍK?JA NEVIM KDYZ TAM MAM MEZERU A UŘÍZNUHO TAK BUDE JESTE VETSI!!SPÍS K TOMU JESTE NECO SVAŘIT!NEBO JAK STE TO UDELALI??

Vloženo
Žádný takový kouzelník tady není, který by dostal do starého předku nové lampy! :p

.

mno tak to se pleteš, páč sem to tu viděl někde na foru i nafocený...... :p

stačí jenom hledat...... :palec2:

Vloženo
Když se uřízne kus nárazníku a výztuha tak by to šlo!

Ty by jsi si takovou zprzněnou prasárnu na svoje auto dal? Já si raději udělal RS předek pořádně.

Chodí mi 5 mejlů týdně přestavba "RS" a RS brzdy? To mám v PC 2x denně! A všem říkám: pokud na to nemáte, tak se na to vykašlete!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...