Dejvid Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Píše se tu o brzdách mnoho,ale o originálních brzdách montovaných ve značkových servisech moc ne.Škodovka používá kotouče a destičky přímo od VW nebo mají nějakého dodavatele jiné značky?Dají se koupit někde mimo servis?Ptám se protože Škodovácký servisi to prodávají za hříšné peníze . Člověk aby makal jen na auto .Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 Píše se tu o brzdách mnoho,ale o originálních brzdách montovaných ve značkových servisech moc ne.Škodovka používá kotouče a destičky přímo od VW nebo mají nějakého dodavatele jiné značky?Dají se koupit někde mimo servis?Ptám se protože Škodovácký servisi to prodávají za hříšné peníze . Člověk aby makal jen na auto .Díky za odpověď ja hochu,skodovka rejzuje i na nahradnich dilech a to nemalyma castkama. a octavia je celkem drahej spaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejvid Vloženo 19. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 (editace) ja hochu,skodovka rejzuje i na nahradnich dilech a to nemalyma castkama. a octavia je celkem drahej spaz o octávce mluvím ,měnili mi zadní kotouče s destičkama a 4500kč Editováno: 19. Březen 2008, autor: Dejvid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 19. Březen 2008 Sdílet Vloženo 19. Březen 2008 o octávce mluvím ,měnili mi zadní kotouče s destičkama a 4500kč dneska ani svina nezere zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robert27 Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 (editace) o octávce mluvím ,měnili mi zadní kotouče s destičkama a 4500kč Octavia 1.8T AUM A.T.U servis - přední a zadní destičky Ferodo Premier (2350+1150) + čištění, výměna brzdovky a práce (1000) Taky mazec, bez kotoučů. Editováno: 21. Březen 2008, autor: robert27 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Juknul jsu tu na foru na Vincův návod a udělal si to v garáži komplet sám s kámošem: kotouče, desky, a to vpředu i v zadu. Přitom jsu vyměnil ještě přední tlumiče. Začali jsme v 19 hodin, a o půlnoci bylo hotovo. Kámoš si řekl 600,- za pomoc, dostal 1.000,- Ani se neodvažuji zjišťovat, co bych dal za všechny tyto práce v servisu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robert27 Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Juknul jsu tu na foru na Vincův návod a udělal si to v garáži komplet sám s kámošem: kotouče, desky, a to vpředu i v zadu. Přitom jsu vyměnil ještě přední tlumiče. Začali jsme v 19 hodin, a o půlnoci bylo hotovo. Kámoš si řekl 600,- za pomoc, dostal 1.000,- Ani se neodvažuji zjišťovat, co bych dal za všechny tyto práce v servisu.. Problém je, že u takovýchto prací je vyžadována alespoň základní zručnost a garáž. Ani jedno nemám . Je to škoda, asi bych mnohdy dost ušetřil. Nakonec to není tak hrozné, dali tam Textary, ty přední jsem našel na mjauto.cz za cca 2000. Ale člověk moc nemá právo volby... Navíc zatím vedu servisní knížku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 20. Březen 2008 Sdílet Vloženo 20. Březen 2008 Problém je, že u takovýchto prací je vyžadována alespoň základní zručnost a garáž. Ani jedno nemám . Je to škoda, asi bych mnohdy dost ušetřil.Nakonec to není tak hrozné, dali tam Textary, ty přední jsem našel na mjauto.cz za cca 2000. Ale člověk moc nemá právo volby... Navíc zatím vedu servisní knížku. Jasně, rozumím Ve skutečnosti ale na tom nic není (zvládl bys také), chce to jen trochu přemýšlet, a hlavně nebýt POSERA (!) Ono se to pak poddá.. Jinak mám kotouče Zimmermany a desky Ferodo Premier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.